Obstarávanie

Nákup pohonných látok prostredníctvom palivových kariet


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská inovačná a energetická agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
42 300,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30163100-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Počet uzavretých zmlúv:
0

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Objednávateľ uzatvorí s dodávateľom Rámcovú dohodu, ktorej predmetom je nákup pohonných hmôt (ďalej len "PHM") na princípe akceptácie palivových kariet ako prostriedku bezhotovostnej úhrady nákupu PHM na vlastných alebo zmluvných čerpacích staniciach dodávateľa, vrátane poskytovania súvisiacich služieb spojených s nákupom, vystavením a dodávkou palivových kariet, dodávkou a zúčtovaním PHM.; Predmetom zákazky je aj nákup doplnkových tovarov - mazív, doplnkov pre starostlivosť o autá, na princípe akceptácie palivovej karty.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Predpokladaný počet palivových kariet:, Hodnota / charakteristika: 50 ks, pričom počet palivových kariet sa počas platnosti rámcovej dohody môže meniť v závislosti od potrieb objednávateľa.; Technické vlastnosti: Motorová nafta musí spĺňať minimálne funkčné, prevádzkové a technické požiadavky a kvalitatívne parametre, Hodnota / charakteristika: podľa príslušných právnych predpisov.; Technické vlastnosti: Benzín musí spĺňať minimálne funkčné, prevádzkové a technické požiadavky a kvalitatívne parametre , Hodnota / charakteristika: podľa príslušných právnych predpisov.; Technické vlastnosti: Špecifikácia palivovej karty a požiadaviek na kartový systém:, Hodnota / charakteristika: palivová karta s magnetickým prúžkom alebo čipom; zabezpečenie palivovej karty PIN kódom; musí byť akceptovaná ako prostriedok bezhotovostnej úhrady za odobraté PHM; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: na vlastných alebo zmluvných čerpacích staniciach dodávateľa.; Technické vlastnosti: Vydanie palivovej karty:, Hodnota / charakteristika: bezplatné vydanie palivovej karty objednávateľovi na jeho meno a na tabuľku s evidenčným číslom vozidla alebo iné označenie podľa určenia zo strany objednávateľa.; Technické vlastnosti: Možnosť stanovenia rôznych limitov čerpania pohonných hmôt na jednotlivé karty., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Dodatočné bezplatné vydávanie palivových kariet v lehote do 10 pracovných dní po obdržaní žiadosti objednávateľa a doručenia záväznej objednávky e-mailom., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Možnosť bezplatného zablokovania stratenej palivovej karty kedykoľvek počas plnenia zmluvy (t. j. vrátane víkendov a sviatkov) v lehote do 1 hodiny od nahlásenia a bezplatné vykonávanie transakcií palivovou kartou., Hodnota / charakteristika: Objednávateľ je povinný akúkoľvek stratu, zničenie alebo poškodenie palivovej karty bezodkladne nahlásiť dodávateľovi.; Technické vlastnosti: Možnosť zabezpečiť, na základe požiadavky objednávateľa sledovanie spotreby PHM, objednávanie a blokovanie kariet, zobrazenie prehľadu čerpania PHM a doplnkových tovarov v priebehu mesiaca /prehľady za vybrané obdobia alebo za vybrané palivové karty:, Hodnota / charakteristika: online správa kariet cez virtuálne centrum kariet.; Technické vlastnosti: Vyhotovenie súhrnnej faktúry za dodané PHM a doplnkových tovarov, na palivovú kartu s rozdelením podľa objednávateľom definovaného kľúča., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Platba jednou palivovou kartou za nákup PHM a doplnkových tovarov, na vlastných alebo zmluvných čerpacích staniciach. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Miesto plnenia: , Hodnota / charakteristika: na vlastných alebo zmluvných čerpacích staniciach dodávateľa.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: motorová nafta, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 13500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bezolovnatý automobilový benzín, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 20500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: poplatok za služby súvisiace s užívaním palivových kariet (netýka sa PHM), Jednotka: %, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.