Funkčná špecifikácia
1. filety z kapramrazený filet z kapra s kožou, bez kosti, hmotnosť 500-1200g, glazúra do 10%, predpokladaný objem na 1rok – 200kg; 2. heikmrazený, celá ryba, bez hlavy a chvosta, pitvaná prípadne s kosťou, s kožou, glazúra do 10%, 1-6 kg, predpokladaný objem na 1rok – 200kg; 3. krevety tigriehlbokomrazené, lúpané, blanšírované, predvarené, balenie 1-5kg, predpokladaný objem na 1rok – 50kg; 4. Losos s kožou filetymrazený, s kožou, bez kosti, filety zo stredovej časti (nie konce), výška filetu cca 3-5 cm, glazúra do 10%, vákuovobalený, nesolený, hmotnot jedného filetu 150-200 g, predpokladaný objem na 1rok – 2.300kg; 5. morské plodyhlbokomrazené, morské plody min 80%, resp glazúra max 20%, balenie 1-6kg, predpokladaný objem na 1rok – 200kg; 6. Pstruh kalibrovaný (200-250g)mrazený, celá ryba s kožou, pitvaný, glazúra do 10%, nesolený, balenie 1-5kg, predpokladaný objem na 1rok – 600kg; 7. Rybie filémrazené filé alebo filety bez kože, hmotnosť 150-200g na jednu porciu, glazúra do 5%, bez polyfosfátov, vákuovobalené, nesolené, balenie 1-6kg, predpokladaný objem na 1rok – 300kg; 8. šťuka filetmrazené filety, bez kože, hlbokomrazené, glazúra max 10%, balenie 300-500 g, predpokladaný objem na 1rok – 100kg; 9. treska tmavámrazená, filety, bez kože, hmotnosť 150-200g na porciu, glazúra do 5%, nesolená, balenie max 5kg, predpokladaný objem na 1rok – 100kg; 10. surimi rybie tyčinkyrybie tyčinky, hlbokomrazené, balenie 200-250g, obsah Surimi min 22%, predpokladaný objem na 1rok – 150kg; 11. zubáč filetmrazené filety s kožou, hmotnosť filety 170-250g, glazúra max 10%, balenie 1-5 kg, predpokladaný objem na 1rok – 100kg
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná