Obstarávanie

Mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nemocnica pre obvinených a odsúdených a Ústav na výkon trestu odňatia slobody
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
48 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
23 916,66
Zaplatené:
49.82%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15131400-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Potraviny na priamu spotrebu, varenie, prípravu pokrmov. Tovar bude použitý pri príprave jedál pre zariadenia spoločného stravovania.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Všetky položky musia byť v chladenom, nie mrazenom stave., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Predmet zmluvy bude obstarávaný na obdobie 12 mesiacov, resp. do vyčerpania vysúťaženej ceny, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Predávajúci musí zabezpečovať dopravu osobou občiansky bezúhonnou v dopravných prostriedkoch vyhovujúcich všetkým hygienickým a potravinovým zákonom, normám a predpisom SR a EÚ. Táto osoba je povinná pri vstupe do objektu kupujúceho, ako aj pri odchode strpieť vykonávanie nevyhnutných bezpečnostných opatrení zo strany kupujúceho., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zmluvné strany sa v súlade s § 108 ods.3 zákona č. 343/2015 Z.z. dohodli, že rámcová dohoda platí do 31.12.2017. Na systémom EKS fixne stanovený čas platnosti v mesiacoch podľa bodu 3.2 tejto rámcovej dohody sa neprihliada., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Cena je vrátane dopravy na miesto plnenia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Dodanie tovaru na dve miesta plnenia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Predmet obstarávania nebude dodaný jednorázovo, doba plnenia bude 12 mesiacov a technická špecifikácia predmetu je na 12 mesiacov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Tovar sa bude dodávať v množstvách, ktoré budú zo strany verejného obstarávateľa požadované. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Tovar bude prevzatý na základe dodacieho listu a faktúrovaný mesačne., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Dodávateľ poskytne na dodaný tovar záručnú lehotu, minimálne však zákonnú pre daný tovar. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: Potvrdenie Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti podmienok na skladovanie uvedených potravín a surovín., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Faktúra je splatná do 30 dní odo dňa jej vystavenia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Dovoz tovaru sa bude uskutočňovať do 24 hodín od telefonickej objednávky od obstarávateľa a v pracovných dňoch od 7,00 hod do 14,00 hod. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo pri zistených vizuálnych chybách tovar neprevziať a okamžite riešiť s predávajúcim telefonicky o nápravu., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a prepravou tovaru znáša uchádzač bez akéhokoľvek finančného nároku na verejného obstarávateľa., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: krkovička údená bez kosti - 1. trieda , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: saláma jemná-bravčové mäso 52%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: saláma šunková-bravčové mäso 55%,hoväzie mäso 2%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: šunka dusená bravčová výberová-bravčové mäso 50%, Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2400; Technické vlastnosti: saláma tokaj, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: saláma malokarpatská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: saláma strážov , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: šunka balená (75-100g), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6000; Technické vlastnosti: párky viedenské-bravčové mäso 45%,hovädzie mäso 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1600; Technické vlastnosti: párky obyčajné-bravčové mäso 41%,hovädzie 20%, Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: klobása bravčová - bravčové mäso 70%,hovädzie mäso 9%, slanina 15% , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 550; Technické vlastnosti: špekačky-bravčové mäso 50%,hovädzie mäso 15%, slanina 15%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Bitúnok Čadca, s.r.o. 8 28 700,00 20% EUR 18. November 2016 124136

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.