Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.
Technické vlastnosti: Všetky položky:, Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zmrznutí; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP
Technické vlastnosti: Bravčové stehno s kosťou, kuchynská úprava (bez kolena,nožičky, kože a chvostu), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15600; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou, kuchynská úprava, , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kostí, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Bravčová karé údené, bez kosti, minimálne 98 % bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 230; Technické vlastnosti: Hovädzie stehno zadné (býk), kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: Hovädzie držky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Liptovská saláma, minimálne 50% mäsa , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 380; Technické vlastnosti: Šunková saláma, porciovaná á 50g, vákuovobalená, minimálny obsah mäsa 65%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 650; Technické vlastnosti: Šunková saláma, porciovaná á 100g, vákuovobalená, minimálny obsah mäsa 65%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1350; Technické vlastnosti: Domáca bravčová klobása, minimálny obsah bravčového mäsa 76% a 14% hovädzieho mäsa, obal bravčové črevo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 210
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
BARTOŠEK s. r. o. | 6 | 53 643,10 | 0% | EUR | 15. November 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.