Obstarávanie

Špeciálny výcvik vodičov motocyklov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
9 360,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79632000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Počet uzavretých zmlúv:
0

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Špeciálny výcvik vodičov motocyklov s výstražným rozhlasovým a optickým zariadením.; Areál skolaudovaný ako výcvikové zariadenie pre vodičov, kde sa nachádza uzavretá rýchlostná dráha a uzavreté profesionálne simulačné cvičisko školy šmyku.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Uzavretý asfaltový úsek kombinácie zákrut na nácvik výskytu náhlej prekážky v dráhe vodiča., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Uzavretý asfaltový úsek kombinácie zákrut s bezpečnostnou štrkovou výbehovou zónou min. 20 m v zákrutách na nácvik jazdy v kolóne vozidiel s výskytom krízovej situácie., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Uzavretý asfaltový úsek s horizontom pre nácvik zvládnutia náhlej prekážky za horizontom cesty., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Systém pasívnych bezpečnostných prvkov zabraňujúcich opustenie asfaltového povrchu a výbehových zón pri nezvládnutí riadenia motocykla., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Uzavretý úsek na nácvik účinkov zmeny povrchu vozovky asfalt-šotolina-asfalt na ovládanie motocykla., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Uzavretý úsek na nácvik bezpečného zvládnutia prejazdu dopravných stavieb – most, tunel v krízových situáciách., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Nepretržitý elektronický vizuálny systém monitoringu výcvikového zariadenia pre vodičov so záznamovým zariadením vrátane monitoringu na rýchlostnej dráhe., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Zdravotnícke a požiarno-technické zásahové zabezpečenie so zásahom do 1 minúty., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Možnosť vykonávania nácviku brzdných úkonov s rýchlosťou najmenej 50 km/h na začiatku výučbovej plochy., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Zatočená výučbová plocha realizovaná so sklonom min. 6% a šírkou min. 7 m., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Meracie zriadenia k meraniu rýchlosti na jednotlivých výučbových plochách., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Spevnený asfaltový spádový priestor po oboch stranách a na konci výučbových plôch so šírkou minimálne 3 m z každej strany., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Učebňa na vykonávanie teoretickej časti a dopravno-psychologického skupinového rozhovoru zariadená na prezentáciu a premietanie filmov vrátane učebného materiálu., Hodnota / charakteristika: áno

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Celková dĺžka uzavretého okruhu rýchlostnej dráhy s možnosťou vytvorenia polygónov., Jednotka: m, Minimum: 3500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dĺžka uzavretého rovného asfaltového úseku s bezpečnostnou štrkovou výbehovou zónou na jej konci min. 35 m na nácvik oneskoreného brzdenia a zvládnutia extrémnych brzdných účinkov., Jednotka: m, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šírka asfaltového povrchu s možnosťou nácviku jazdy v kolóne s výskytom náhlej prekážky., Jednotka: m, Minimum: 12, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šírka asfaltového povrchu s možnosťou nácviku náhlych nebezpečných situácii v cestnej premávke o dĺžke minimálne 900 m., Jednotka: m, Minimum: 20, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šírka bezpečnostných výbehových zón v kritických úsekoch rýchlostného okruhu v prípade nezvládnutia riadenia motocykla., Jednotka: m, Minimum: 20, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dĺžka stálej výučbovej plochy simulačného cvičiska školy šmyku., Jednotka: m, Minimum: 60, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šírka stálej výučbovej plochy simulačného cvičiska školy šmyku., Jednotka: m, Minimum: 7, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dĺžka nájazdovej dráhy pred výučbovou plochou simulačného cvičiska školy šmyku., Jednotka: m, Minimum: 70, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šírka nájazdovej dráhy pred výučbovou plochou simulačného cvičiska školy šmyku., Jednotka: m, Minimum: 9, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Vonkajší polomer výučbovej plochy školy šmyku kruhového tvaru pre nácvik brzdenia v zákrutách pri min. rýchlosti 30 km/hod na začiatku výučbovej plochy pri nájazde do zákruty., Jednotka: m, Minimum: 25, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šírka výučbovej plochy školy šmyku kruhového tvaru pre nácvik brzdenia v zákrutách pri min. rýchlosti 30 km/hod na začiatku výučbovej plochy pri nájazde do zákruty., Jednotka: m, Minimum: 7, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dĺžka asfaltovej nájazdovej dráhy pred výučbovou plochou školy šmyku kruhového tvaru., Jednotka: m, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dĺžka asfaltovej nájazdovej dráhy pred zatočenou výučbovou plochou školy šmyku so sklonom min. 6 %., Jednotka: m, Minimum: 40, Maximum: , Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.