Obstarávanie

Nosidlá záchranárske


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Horská záchranná služba
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
47 900,00
Konečná suma(Bez DPH):
29 027,08
Zaplatené:
60.59%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35110000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
13.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Nosidlá typ 1 sú:• vhodné pre peší transport dvoma záchranármi – možnosť založenia nosidiel na plecia záchranárov, konštrukcia nosidiel je kovová, rozložiteľná do transportného vaku pričom po zložení nosidlá majú maximálny rozmer 60x40x25 cm, váha nosidiel je do 13 kg,• nosidlá musia mať pevnostné body pomocou ktorých je možné vykonať spust alebo podves, pevnostný bod na uchytenie transportného kolieska ; (pokračovanie typ 1) o priemere min: 40 cm a váhe do 5kg,• možnosť upnutia hliníkovej chrbticovej ochrany na spodnej časti nosidiel, ktorá je z dvoch nezávislých platní o maximálnych rozmeroch 87x38 cm a 84 x 38 cm, váha obidvoch platní je do 3,6 kg• nosnosť nosidiel až do 180 kg,; Nosidlá typ 2 - vytvorené spojením dvoch chrbtových nosičov. Tieto nosidlá je možné použiť ako klasické sanitárne transportné nosidlá alebo aj ako nosidlá do kolmých stien a pod vrtuľník. Súčasťou nosidiel sú popruhy umožňujúce kotvenie nosidiel do lana pre použitie pod vrtuľník alebo v kolmých stenách. Nosidlá majú dva prídavné rámy pre predĺženie nosidiel a bezpečný úchyt. ; (pokračovanie typ 2) -Hmotnosť je do 3,7 kg na jednu chrbtovú časť. Minimálne rozmery jednej chrbtovej časti D x V x Š 1040 x 120 x 440 mm. Tepelná stálosť materiálu -50 až + 100 st. C, Nosnosť nosidiel až do 140 kg, súčasťou nosidiel je kolieskové príslušenstvom s jedným kolieskom a súpravou vodiacich držadiel.; Nosidlá typ 3 - transport po teréne vrátane možnosti ťahania po veľkých balvanoch, spúšťanie na lane v horolezeckom teréne, transport po lesných cestách a chodníkoch, v horizontálnej polohe transportného prostriedku použite aj veľkého vákuového matraca tak, aby bola zachovaná minimálna dĺžka 2000 mm, minimálna šírka v ramenách 530 mm, v bokoch minimálna 500 mm a v oblasti nôh minimálne 380 mm. ; (pokračovanie typ 3) plocha pre pacienta je z hliníkových sendvičových platní, ktoré tlmia transportné nárazy, minimálne štyri samostatné fixovacie popruhy držia pacienta na svojej pozícii. Minimálna váha celého transportného prostriedku s kotúčovou brzdou a nafukovacím kolesom vyplneným špicami je 24 kg , nosnosť je až do 200 kg.; Evakuačná sieť – je vodorovná sieť, ktorá sa používa na záchranu ležiaceho pacienta. Sieť sa dokonale prispôsobuje telu pacienta. Všetky pramene siete sú ručne pletené a viazané . Sieť má minimálne 8 závesných prameňov. Minimálne rozmery 1160 x 2200 mm. Váha 680 -700 g .

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Úspešný uchádzač predloží pri odovzdávaní predmetu zákazky ceritfikát výrobcu jednotlivých druhov., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Záchranárske nosidlá typu 1 , Jednotka: ks, Minimum: 1, Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Záchranárske nosidlá typu 2 , Jednotka: ks, Minimum: 1, Maximum: 6, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Záchranárske nosidlá typu 3 , Jednotka: ks, Minimum: 1, Maximum: 1, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Evakuačná sieť , Jednotka: ks, Minimum: 1, Maximum: 2, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
STEBERG s.r.o. 5 34 832,50 20% EUR 27. Október 2016 121729

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.