Obstarávanie

Materiál na sledovanie metylačného statusu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 425,80
Konečná suma(Bez DPH):
2 061,93
Zaplatené:
85.0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
24950000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Kit pre PCR prípravu na pyrosekvenačné analýzy (1bal- 800reakcií):; Špecificky optimalizovaný kit pre pyrosekvenačné analýzy, umožňuje vysoko špecifickú a neskreslenú amplifikáciu templátovej DNA pre rôzne pyrosekvenačné aplikácie ako SNP analýzy, metylačné analýzy alebo sekvenovanie. Súčasťou kitu je Master mix, ktorý umožňuje špecifickú amplifikáciu genómovej DNA po bisulfidovej konverzii, počas ktorej dochádza ku konverzii nemetylovaného cytozínu na uracil, v dôsledku čoho výsledná DNA pozostáva prevažne z troch báz.; Master mix zároveň zabraňuje hromadeniu prebytku biotinylovaného primeru a minimalizuje generovanie artefaktov čím poskytne vysoké výťažky špecifických PCR produktov a spoľahlivý výsledok pyrosekvenácie. Výsledný produkt PCR reakcie musí byť použiteľný v prístroji PyroMark Q96 ID. PCR kit pre metylačnú analýzu – 1 balenie na 800 reakcii alebo ekvivalent.; 2. CpG assay pre metylačnú analýzu (1bal- 200 reakcií):; Komerčne navrhnutá CpG assay: PCR a sekvenačné primery vhodné pre pyrosekvenačné analýzy génovo špecifických CpG metylačných ostrovčekov v géne HS3ST2 (CpG Hs_HS3ST2) po DNA bisulfidovej konverzii (PM00062202). Preddefinované PCR a sekvenačné primery určené na analýzu vybraného úseku ľudského génu, využívajú konštrukčný algoritmus pre úspešné výsledky CpG metylácie. Assay poskytuje dostatočné pokrytie CpG metylačných ostrovčekov cieľovej sekvencie určenej na analýzu vybraného úseku daného génu u ľudí.; Assay musí byť využiteľná a kompatibilná s prístrojom PyroMark Q96 ID. Assay pre metylačnú analýzu – 1 balenie na analýzu 200 vzoriek alebo ekvivalent kompatibilný so zariadením PyroMark Q96 ID.; 3. Lyofilizovaná zmes substrátu, enzýmu a nukleotidov na metylačné analýzy (1 balenie 50x96):; Komerčne pripravené reagencie, ktoré obsahujú lyofilizovanú zmes substrátov, zmes enzýmov a súbor nukleotidov s koncentráciou 50x96 (972807) na prípravu pyrosekvenačnej reakcie na následnú metylačnú analýzu. Zmes je kompatibilná s kazetou, ktorá slúži na vstrekovanie jednotlivých nukleotidov a substrátov do vopred pripravenej pyrosekvenačnej platničky. Kit musí byť kompatibilný s prístrojom PyroMark Q96 ID. Kit je pre metylačnú analýzu – 1 balenie alebo ekvivalent.; 4. Filtračné vákuové próby (1 bal - 100 prób):; Opakovane použiteľné vákuové, filtrované próby (ihličky) pre pyromark pracovnú stanicu. Próby musia byť využiteľné a kompatibilné s pracovnou stanicou, ktorá predstavuje samotnú, oddelenú súčasť zariadenia Pyromark Q96ID. Filtračné próby slúžia na nasávanie PCR produktov s mastermixom a imobilizáciu guľôčok pre metylačnú analýzu založenú na pyrosekvenovaní. Sú umiestnené v odstavnej pozícii spolu s nástrojom Tool, na ktorom sú upevnené. 1 balenie alebo ekvivalent kompatibilný so zariadením PyroMark Q96 ID.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Kit pre PCR prípravu na pyrosekvenačné analýzy, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: CpG assay pre metylačnú analýzu, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Lyofilizovaná zmes substrátu, enzýmu a nukleotidov na metylačné analýzy, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Filtračné vákuové próby, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
DYNEX Servis, spol. s r.o. 1 2 061,93 0% EUR 17. Október 2016 120523

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.