Obstarávanie

Zabezpečenie GPS zariadení a monitoring prevádzky vozidiel


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
86 780,76
Konečná suma(Bez DPH):
37 566,66
Zaplatené:
43.28%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38112100-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
podľa Technickej špecifikácie
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zákazky je zabezpečenie GPS zariadení na monitoring a zaznamenávanie trás služobných motorových vozidiel využívaných zamestnancami; Verejný obstarávateľ požaduje montáž GPS zariadení pre 109 ks motorových vozidiel (jednorázovo). Pri montáži požadujeme informovať verejného obstarávateľa vopred o spôsobe montáže a zásahoch, ktoré je nutné zrealizovať v exteriéri či interiéri motorového vozidla.; Verejný obstarávateľ požaduje zaškolenie vybraných osôb.; GPS zariadenie musí byť samostatné a nesmie byť napojené na akúkoľvek zbernicu, elektroniku vozidla, z dôvodu zachovania záruky u motorových vozidiel v záruke. Zariadenie môže byť napojené priamo z akumulátora.; Verejný obstarávateľ požaduje aktiváciu GPS zariadení pre 109 ks motorových vozidiel vrátane dodania SIM karty.; Verejný obstarávateľ požaduje monitoring a zaznamenávanie trás pre 109 motorových vozidiel prostredníctvom softvéru dodávateľa. Možnosť monitoringu každého motorového vozidla v ľubovoľnom čase pre vybrané osoby obstarávateľa. ; Verejný obstarávateľ požaduje servis GPS zariadení počas celej doby trvania zmluvy, kde cena servisu bude zahrnutá v rámci mesačného paušálu.; Verejný obstarávateľ požaduje nevyhnutný upgrade softvéru počas celej doby trvania zmluvy, kde cena upgrade bude zahrnutá v rámci mesačného paušálu.; Pri obnove vozového parku verejného obstarávateľa požadujeme demontáž GPS zariadenia zo starého motorového vozidla do nového motorového vozidla. Do ceny demontáže a montáže požadujeme započítať aj cenu cestovných nákladov, keďže sa vozidlá nenachádzajú iba v jednom meste.; Verejný obstarávateľ požaduje po skončení zmluvy demontáž GPS zariadení zo všetkých motorových vozidiel (jednorázovo).; Verejný obstarávateľ požaduje predložiť kópiu dokladu od štátneho dopravného úradu o udelení homologizácie typu systému, komponentu alebo samostatnej technickej jednotky podľa § 8 zákona č. 725/2004 Z. z. , alebo kópiu dokladu o udelení homologizácie typu systému, komponentu alebo samostatnej technickej jednotky vydanom v inom členskom štáte EÚ pre GPS monitoring osobných motorových vozidiel do 5 pracovných dní od účinnosti zmluvy; Verejný obstarávateľ požaduje predložiť kópiu potvrdenia z Daňového riaditeľstva Slovenskej republiky (ďalej len „DRSR“) o schválení výkazov - kniha jázd a mesačné výkazy do 5 pracovných dní od účinnosti zmluvy.; Verejný obstarávateľ požaduje predložiť kópiu potvrdenia o zaplatení licenčných poplatkov za využívanie mapových podkladov do 5 pracovných dní od účinnosti zmluvy; Verejný obstarávateľ požaduje predložiť zoznam montážnych stredísk na montáž GPS zariadení do 5 pracovných dní od účinnosti zmluvy; V prípade, že niektorý z vyššie uvedených dokladov nebude predložený, verejný obstarávateľ má možnosť od zmluvy odstúpiť.; V cene musia byť zahrnuté aj komunikačné poplatky za mobilného operátora (bez roamingu).

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - napájanie 12V jednosmerného napätia; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - maximálny odberový prúd 120 mA; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - podpäťová ochrana (odber prúdu zariadenia klesne pod 15 mA pri detekcii klesnutia napätia v akumulátore automobile pod 10 V); Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - čítačka RFID kariet MiFare na identifikáciu vodiča; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - monitorovanie polohy, rýchlosti, smeru jazdy a času; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - tvorba knihy jázd s rozdelením na služobné a súkromné kilometre; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - rozlišovanie kilometrov v meste, mimo mesta; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - meranie prejdenej vzdialenosti(GPS tachometer); Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - voľba súkromnej jazdy; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - snímač nárazu a pohybu; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - pamäť pre namerané údaje v prípade výpadku GMS siete; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - GMS komunikátor, prenos údajov cez GPRS a SMS; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - GSM frekvenčné pásmo 900/1800 MHz; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - vlastnú GPS zabudovanú anténu; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - diagnostika a upgrade softvéru na diaľku; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - bezpečné zašifrované spojenie; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - vyhodnocovanie akcelerácia a brzdenia pre ekonomický prepočet hospodárneho využitia služobného motorového vozidla; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - vyhodnocovanie dodržiavania maximálnej povolenej rýchlosti; Technické vlastnosti: Špecifikácia GPS zariadenia na monitoring:, Hodnota / charakteristika: - presnosť merania do 2%

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Montáž GPS zariadenia (jednorázovo), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 109; Technické vlastnosti: Aktivácia GPS zariadenia (jednorázovo), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 109; Technické vlastnosti: Prenájom GPS/mesiac, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 109; Technické vlastnosti: Služba monitoringu GPS/mesiac, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 109; Technické vlastnosti: Demontáž GPS zariadenia (pri obmene voz. parku), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Montáž GPS zariadenia (pri obmene voz. parku), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Demontáž GPS zariadenia (jednorázovo), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 109

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
CSM monitoring s.r.o. 3 45 080,00 20% EUR 29. September 2016 118955

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.