Technicko-organizačné zabezpečenie 2-dňovej národnej konferencie Ekoinovačné Slovensko v dňoch 19.-20.10.2016 ; Miesto konania: v zariadení hotelového typu kategórie min. 4*, Bratislava
Technické vlastnosti: 1. Ubytovanie s raňajkami na 1 noc z 19.10.2016 na 20.10.2016, Hodnota / charakteristika: ubytovacie zariadenie kategórie min.4*, Bratislava s dobrým dopravným spojením MHD a v krátkej vzdialenosti zastávky MHD od hotela (ubytovacieho zariadenia) ; Technické vlastnosti: 1. Ubytovanie s raňajkami na 1 noc z 19.10.2016 na 20.10.2016, Hodnota / charakteristika: ubytovanie v jednolôžkových izbách, resp. v dvojlôžkových izbách s 1 osobou na izbe; Technické vlastnosti: 1. Raňajky 20.10.2016, Hodnota / charakteristika: menu formou teplého a studeného bufetu vrátane teplých a studených nápojov - káva, čaj, džús alebo fresh nápoj ; Technické vlastnosti: 2.-3. Coffee break - 19.-20.10.2016 - 2x denne pre cca 80 osôb, Hodnota / charakteristika: káva (podávaná formou kávomatu/espressomatu), smotana do kávy, hyg. balený cukor, horúca voda v termoskách,výber z balených čajov (napr. čierny, zelený, ovocný), ; Technické vlastnosti: 2.-3. Coffee break - 19.-20.10.2016 - 2x denne pre cca 80 osôb, Hodnota / charakteristika: minerálka 1 ks/osoba - jemne perlivá v objeme 0,33 l v sklenených fľašiach (neotvorené, otvárať podľa potreby), ; Technické vlastnosti: 2.-3. Coffee break - 19.-20.10.2016 - 2x denne pre cca 80 osôb, Hodnota / charakteristika: sladené nápoje v sklenených fľašiach - 2 druhy, 1. druh - 40 ks v objeme 0,33 l a 2. druh - 40 ks v objeme 0,33 l, ; Technické vlastnosti: 2.-3. Coffee break - 19.-20.10.2016 - 2x denne pre cca 80 osôb, Hodnota / charakteristika: 2 ks/osobu/slané pečivo, 2ks/osobu/sladké pečivo, misa miešaného ovocia (banány, hrozno, slivky, jablko) alebo ekvivalentné; Technické vlastnosti: 4. Obed - 19.10.2016 a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: teplá polievka (0,3 l/os.), hlavné jedlo -možnosť výberu: mäsové (hmotnosť mäsa v surovom stave min.140 g/os.),vegetariánske -bezmäsité,zeleninové (hmotnosť v surovom stave min.140 g/os.),; Technické vlastnosti: 4. Obed - 19.10.2016 a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: alebo múčne jedlo alebo ryba (hmotnosť v surovom stave min. 140 g/os.), vrátane prílohy (min. 150 g/os.) dezert, káva a nealkoholický nápoj 0,33 l/os.; Technické vlastnosti: 5. Večera - 19.10.2016, Hodnota / charakteristika: menu formou teplého a studeného bufetu, odporúča sa: výber z 3 teplých hlavných jedál, z toho 2 mäsité a 1 bezmäsité (zeleninové, múčne, ryba, cestovinový šalát) vrátane príloh; Technické vlastnosti: 5. Večera - 19.10.2016, Hodnota / charakteristika: zeleninový šalát (2 druhy), studené obložené misy syrové, šunkové (salámové) a dezert sladký (zákusok), misa miešaného ovocia; Technické vlastnosti: 5. Večera - 19.10.2016, Hodnota / charakteristika: nápojový bufet pre cca 80 osôb - minerálka jemne perlivá, neperlivá, džús pomarančový, jablkový, cola (0,33 l) alebo ekvivalentné; Technické vlastnosti: 5. Večera - 19.10.2016, Hodnota / charakteristika: teplé nápoje - káva (podávaná formou kávomatu/espressomatu), smotana do kávy, hyg. balený cukor, horúca voda v termoskách, výber z balených čajov (napr. čierny, zelený, ovocný),; Technické vlastnosti: 6. Prenájom priestorov - 19.10. a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: - 1 hlavná prednášková miestnosť s kapacitou min. 80 miest na 2 dni, vybavená stoličkami a stolmi na písanie (školské sedenie), predsednícky stôl pre 5 osôb a rečnícky pult,; Technické vlastnosti: 6. Prenájom priestorov - 19.10. a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: vrátane výzdoby predsedníckeho stola - ikebana zo živých kvetov, prenájom priestorov 19.10.2016 cca od 10:00 do 18:00 hod. a 20.10.2016 cca od 8:00 do 15:00 hod, ; Technické vlastnosti: 6. Prenájom priestorov - 19.10. a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: - priestor primeranej veľkosti v blízkosti prednáškovej miestnosti na podávanie občerstvenia (coffee break), ; Technické vlastnosti: 6. Prenájom priestorov - 19.10. a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: - priestor a plochy na plagátovú a pultovú prezentáciu - cca 10 plagátov so šírkou min. 70 cm a výškou 100 cm a max. 7 ks roll-upov s rozmermi 100x200 cm, ; Technické vlastnosti: 6. Prenájom priestorov - 19.10. a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: plagátové prezentácie sa môžu umiestniť v rámci priestoru na cofee break, ; Technické vlastnosti: 6. Prenájom priestorov - 19.10. a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: - 1 uzamykateľná miestnosť pre organizátorov podujatia pre potreby uskladnenia materiálov a pomôcok.; Technické vlastnosti: 7. Prenájom prezentačnej a didaktickej techniky, vrátane inštalácie, sprevádzkovania, technického dozoru a servisu - 19.10. a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: dataprojektor, notebook, premietacie plátno, ozvučenie miestností a 1 fixný mikrofón na rečníckom pulte a 2 ks bezdrôtových prenosných mikrofónov; Technické vlastnosti: 7. Prenájom prezentačnej a didaktickej techniky, vrátane inštalácie, sprevádzkovania, technického dozoru a servisu - 19.10. a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: bezplatné vysokorýchlostné pripojenie na internet dostupné v prednáškovej miestnosti,; Technické vlastnosti: 7. Prenájom prezentačnej a didaktickej techniky, vrátane inštalácie, sprevádzkovania, technického dozoru a servisu - 19.10. a 20.10.2016 , Hodnota / charakteristika: cca 10 prezentačných panelov alebo stojanov s panelmi s minimálnymi rozmermi 70 x 100 cm na plagátové prezentácie a cca 4 pulty (resp. stoly na prezentáciu).
Technické vlastnosti: 1. Ubytovanie s raňajkami na 1 noc z 19.10.2016 na 20.10.2016 (1 osoba na izbe), Jednotka: osoba, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Coffee break - 19.10.2016 - 2x denne, Jednotka: osoba, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Coffee break - 20.10.2016 - 2x denne, Jednotka: osoba, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Obed - 19.10.2016 a 20.10.2016 , Jednotka: osoba, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Večera - 19.10.2016, Jednotka: osoba, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Prenájom priestorov - 19.10. a 20.10.2016 , Jednotka: deň , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 7. Prenájom prezentačnej a didaktickej techniky, vrátane inštalácie, sprevádzkovania, technického dozoru a servisu - 19.10. a 20.10.2016 , Jednotka: deň, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Mertel RG Česká republika, spol. s r.o. | 3 | 8 888,00 | 0% | EUR | 26. September 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.