príprava jedál
Technické vlastnosti: Minimálna doba spotreby pre 1 - 12, Hodnota / charakteristika: 48 hodín od dodania objednávateľovi
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné z býka - stehno bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1700; Technické vlastnosti: 2. Hovädzie plece z býka - plece bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby - , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 3. Hovädzí krk z býka - krk bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie predné bez kosti močing z býka - močing, kližka bez kosti z býka, kuchynská úprava, tuk max. 5%, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie predné s kosťou z býka - predné s kosťou - hruď, rebrá - z býka, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 6. Hovädzia roštenka z býka - vysoká roštenka bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 7. Hovädzia sviečková z býka - sviečková bez kosti z býka 2+ kg, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 8. Hovädzia falošná sviečková zo stehna z býka - falošná sviečková zo stehna z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 9. Hovädzia falošná sviečková z pleca z býka -falošná sviečková z pleca z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie kosti riedke z býka - kosti z býka, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 11. Hovädzie kosti špikové z býka - kosti z býka - špikové, rezané, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 12. Hovädzí výrez 90/10 - chudý výrez zo stehna 90/10, čerstvý, chladený medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 4 | 14 070,00 | 10% | EUR | 8. September 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.