Obstarávanie

Kity na izoláciu DNA a bisulfidovú konverziu.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 310,50
Konečná suma(Bez DPH):
2 310,50
Zaplatené:
100.0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
19520000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Izolačný kit na DNA z krvi a z tkaniva, kit na 250 izolácií, počet kusov: 1Kit na izoláciu DNA z krvi, tkaniva, buniek, kvasiniek, baktérii, vírusov. Výťažkom je vysokokvalitná DNA, bez obsahu PCR inhibítorov, umožňujúca senzitívnu detekciu – PCR, RT PCR. Kolonková metóda. Dodávané spolu s proteinázou K, puframi, mikroskúmavkami s kolonkou so silikátom, zbernými mikroskúmavkami. Kit je na 250 vzoriek. Alebo ekvivalent.; 2. Stabilizačný roztok pre tkanivo určené na izoláciu RNA, počet kusov: 1RNA stabilizačné, vodné, netoxické činidlo na uskladnenie tkaniva. Roztok rýchlo preniká cez tkanivo a zabezpečuje bezprostrednú stabilizáciu bunkovej RNA tak, aby sa vzorka mohla použiť aj neskôr aj bez zníženia kvality a kvantity RNA získanej po izolácii z tohto tkaniva. množstvo: 250 ml Alebo ekvivalent.; 3. Set na trávenie DNA počas purifikácie RNA, 2 setySet na trávenie DNA je lyofilizovaný enzým, aplikuje sa priamo na silikamembránovú kolónku počas izolácie RNA. Je s vhodným pufrom, kampatibilný s kitom na izoláciu RNA z buniek a tkaniva. Možnosť použitia po kuse. 1 set je na 50 kusov reakcií. Alebo ekvivalent.; 4. Kit na bisulfidovú modifikáciu, 2 baleniaKit vhodný na kompletnú konverziu všetkých nemetylovaných cytozínov na uracily s následnou purifikáciou. Vysoko senzitívny kit využívajúci vysokú ochranu proti DNA degradácii, čo garantuje senzitívne výsledky dokonca z 1ng DNA a zabezpečuje vysoký konverzný pomer DNA – až 99%. Vhodné aj na konverziu DNA z bločkov, ph indikátor – kontrola správneho ph pre konverziu. Možnosť použitia po jednom kuse. Kompatibilné s automatickou aparatúrou na izoláciu NK. 1 balenie je na 48 vzoriek. Alebo ekvivalent.; 5. Metylovaná kontrolná DNA, 1 balenie, 1 bal.=100 analýzKompletne bisulfidovo-modifikovaná kontrolná metylovaná DNA vhodná na okamžité použitie pre rôzne typy metylačných analýz. Možnosť použitia po kuse. Alebo ekvivalent.; 6. Nemetylovaná kontrolná DNA, 1 balenie, 1 bal.=100 analýzNemetylovaná kontrolná DNA. Kompletne bisulfidovo-modifikovaná kontrolná nemetylovaná DNA vhodná na okamžité použitie pre rôzne typy metylačných analýz. Možnosť použitia po kuse.; 7. Kazeta pre prístroj PyroMark Q96, 1 balenieŠpeciálna kazeta na dávkovanie nukleotidov, substrátu a enzýmu do prístroja PyroMark Q96 ID. Balenie obsahuje 3 kazety. Alebo ekvivalent.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
DYNEX Servis, spol. s r.o. 1 2 310,50 0% EUR 11. Júl 2016 113548

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.