Obstarávanie

Výmena plastových okien a dverí


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola Drábova 3, Košice
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
114 900,00
Konečná suma(Bez DPH):
53 908,33
Zaplatené:
46.91%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Výmenu výplňových konštrukcií žiadame zrealizovať v zmysle technologického postupu a v zmysle Výkazu výmer a Fotoprílohy prvkov.; Pred začatím prác sa zabezpečí ochrana jestvujúcich konštrukcií a plôch pred poškodením a znečistením stavebnou činnosťou dodávateľa. Demontáž pôvodných výplní stavebných otvorov vrátane mreží okien a ich vodorovný presun po stavenisku sa vykoná čo najšetrnejším spôsobom, aby nedošlo k poškodeniu ostatných stavebných konštrukcií . V prípade poškodenia konštrukcií (stien, stropov, podláh, dverí...) je povinný Zhotoviteľ vykonať opravu na svoje vlastné náklady.; Následne sa vykoná odvoz a likvidácia vybúraných konštrukcií a stavebnej sute na skládku k tomuto účelu určenú. ; Pred samotnou výrobou okien je zhotoviteľ povinný zamerať si skutkový stav stavebného otvoru a na základe zamerania vyrobiť rám okna, pričom rešpektuje jestvujúce stavebné otvory (rozmery ostení) a členenie jestvujúcich okien. Odchýlky výrobných rozmerov od rozmerov vo výkaze výmer vyvolané zameraním stavebných otvorov v rozsahu + - 5% nie sú považované za zmenu rozsahu a predmetu diela.; Pred zahájením montáže okenných konštrukcií a zostáv je nutné očistiť stavebný otvor od omietky. Po uložení rámu bez výplní do otvoru sa tento pomocou vodováhy vyrovná a po zaistení klinmi bude zaistený kotvami do ostenia. Následne sa osadia všetky neotvárané a otvárané časti a následne sa skontroluje ich funkčnosť.; Styčná plocha muriva a rámu okna sa navlhčí vodou, a medzera medzi rámom okna a murivom sa vyplní nízko expanznou PUR, bez jej orezávania a v jednom pracovnom kroku, pričom je následne nutné dodržať 24 hodinovú technologickú prestávku.; Na upevnenie okna k obvodovej stene slúžia určené kotviace elementy a spojovacie prostriedky. Uchytenie rámu okna do ostenia a parapetu nepodlieha ľubovôli montážnika, montážnik sa riadi montážnou smernicou výrobcu okien, ktorá stanovuje druh, počet, rozmiestnenie kotviacich elementov, závisí od typu okna a spôsobu jeho otvárania.; Uchytenia tiež musia rešpektovať rozmiestnenia stĺpikov a priečnikov, teda vodorovných a zvislých deliacich prvkov a dodržať minimálne odstupy od nich. Je zakázané montovať okná vŕtaním skrutky cez rám okien. Montážny návod okna výrobcu doložiť pred realizáciou na schválenie stavebnému dozoru stavby.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Zasklenie plastových okien, Hodnota / charakteristika: Izolačné dvoj sklo s hliníkovým dištančným rámikom max. Ug=1,1 W/m2K; Technické vlastnosti: Plastový profil okna, Hodnota / charakteristika: 5 komorový, so stredovým tesnením, stavebná hĺbka 70mm s celoobvodovým kovaním a troma vymeniteľnými tesneniami, Uf=1,2 W/m2K, farba biela; Technické vlastnosti: Hliníkový profil dverí, Hodnota / charakteristika: Systém profilov bez tepelného mosta, farba biela, zavesenie dverí na troch pántoch; Technické vlastnosti: Kovanie, Hodnota / charakteristika: Celoobvodové bezpečnostné kovanie s mikroventiláciou, v pozíciách horných okien umiestnenie kľučky v spodnej tretine okna.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Výkaz výmer, Jednotka: kpl, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
O.K. s.r.o. 6 64 690,00 20% EUR 18. Júl 2016 113387

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.