1. Zabezpečenie dodávok mäsových výrobkov v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa.; 2. Dodávka mäsových výrobkov vrátane dopravy prepravnými prostriedkami dodávateľa spôsobom v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi, vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania a všetkých nákladov spojených s realizáciou dodávok.
Technické vlastnosti: 1. Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme splnenie organoleptických požiadaviek (vzhľad, farba povrchu a nákroja, konzistencia, vôňa, chuť), bez cudzieho zápachu a cudzej príchute,; Technické vlastnosti: 2. Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení,; Technické vlastnosti: 3. Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný), aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.),; Technické vlastnosti: 4. Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez použitia separátov alebo iných náhrad (sója, hrach a pod.).; Technické vlastnosti: 5. Balenie, Hodnota / charakteristika: - v prepravkách, čerstvé, chladené, kvalitné.; Technické vlastnosti: 6. Mäsové výrobky musia byť skladované u dodávateľa v prevádzkach, ktoré spĺňajú požiadavky a podmienky na skladovanie a uvádzanie na trh potravín a surovín živočíšneho pôvodu v Slovenskej republike a v ostatných členských štátoch Európskeho spoločenstva a tiež všetky príslušné osobitné hygienické požiadavky na bezpečnosť potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy., Hodnota / charakteristika: - porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy; Technické vlastnosti: 7. Mäsové výrobky musia byť objednávateľovi dovážané motorovými vozidlami dodávateľa, ktoré sú izotermické a strojovo chladené a sú hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy. Aj počas letných mesiacov motorové vozidlá musia mať svoju požadovanú teplotu, aby spĺňali všetky požadované hygienické a potravinové parametre podľa Potravinového kódexu, aby sa zachovala ich zdravotná nezávadnosť a kvalita., Hodnota / charakteristika: - porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy
Technické vlastnosti: 1. Údená br.krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 2. Údené br.pliecko rolované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 3. Údený br. bôčik b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: 4. Oškvarky mleté, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1250; Technické vlastnosti: 5. Masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: 6. Slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 7. Slanina oravská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 8. Klobása domáca , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 9. Saláma liptovská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 10. Saláma polosuchá -Inovecká, nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 11. Saláma malokarpatská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: 12. Saláma šunková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 13. Párky diétne, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 14. Párky spišské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 15. Párky bratislavské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 16. Šunka diétna dusená 100% bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 650; Technické vlastnosti: 17. Údené lahôdkové karé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 18. Klobása suchá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 19. Šunka dusená bravčová 100%, 100g. porc., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 20. Šunka dusená morčacia 100%, 100g. porc., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 21. Párky diétne 240g por., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 22. Saláma poličan 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 23. Saláma paprikáš 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 24. Saláma vysočina 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 25. Saláma malokarpatská 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 26. Saláma Nitran 75g por., nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: 27. Slanina oravská 100g por., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 28. Pena Maťko 100g, nepripúšťame ekvivalenty, pretože ide o tovar, ktorý je určený na ďalší predaj tretím osobám v prevádzkach objednávateľa., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 29. Krvavničky žemľové chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 30. Jaternice ryžové biele chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 31. Hovädzie držky varené krájané chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 1 | 16 197,30 | 20% | EUR | 6. Júl 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.