Dodávky čerstvého mäsa bravčového, hovädzieho mäsových výrobkov pre potrebu stravovania pacientov, zamestnancov a studenú kuchyňu
Technické vlastnosti: balenie mäsa a mäsových výrobkov, Hodnota / charakteristika: v prepravkách, čerstvé; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí spĺňať vyhlášku č. 423/2012 časť A bod 3 a Časť C bod 3, Z.z; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí byť dodané v súlade so zák. č. 152/1995 Z.z. o potravinách v z.n.p. a vyhl. MPaRV č.423/2012; Technické vlastnosti: mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: musia byť dodané v súlade so zák. č. 152/1995 Z.z. o potravinách v z.n.p. a Potravinovým kódexom SR; Technické vlastnosti: mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: musia spĺňať požiadavku na maximálny objem soli v potravinách podľa Výnosu MZSR -SO8975-OL-2014 ; Technické vlastnosti: mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: musia byť označené na obale v súlade s §9 zákona č.152/1995 Z.z. o potravinách v z.n.p. ; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: dod.list musí obsahovať Referenčné číslo,krajina kde bolo zviera narodené,chované, zabité a delené; Technické vlastnosti: bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: dod.list musí obsahovať Kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité
Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7250; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 220; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2425; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné z býka bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2350; Technické vlastnosti: Šunka bravčová štandard minimálne 70% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1755; Technické vlastnosti: Šunka pražská minimálne 62% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Saláma jemná bravčová min. obsah 48% bravčového mäsa , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Saláma suchá (napr. Vysočina), min.65% bravčového a 20% hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: Saláma (napr. Herkules), min. 66% bravčového a 30% hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: saláma jemná hydinová minimálne 48%kuracieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: Klobása papriková minimálne 68% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: Párky hydinové, min. 53% kuracieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: Údené bravčové karé bez kosti, min. 90% mäsa, nebalené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 225; Technické vlastnosti: Šunková pena v črievku 100 g, minimálne 19% bravčového mäsa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
SK-03, s.r.o. | 7 | 52 000,00 | 0% | EUR | 30. Jún 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.