Obstarávanie

Genotypizácia.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 576,54
Konečná suma(Bez DPH):
1 566,66
Zaplatené:
99.37%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
19520000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Predpripravená zmes PCR, 1x10ml – 400 reakcií, 1 balenie.Predpripravená zmes zabezpečuje excelentnú špecificitu pre alelovú diskrimináciu, je optimalizovaná pre fluorescenčnú analýzu SNP, validovaná pre použitie s TaqMan® SNP Genotyping Assays, má excelentnú pre- a post-PCR stabilitu. Zmes obsahuje ultra čistú AmpliTaq Gold® DNA Polymerase, zmes dNTP bez dUTP, , referencie a optimalizované pufre. 1 balenie: na 400 reakcií pri celkovom objeme reakčnej zmesi 50 µL. Alebo ekvivalent. ; 2. Sekvenčne špecifická SNP esej, 1ks, 1 balenieSekvenčne špecifická esej na amplifikáciu polymorfného miesta rs4680 a próby (2x TaqMan) – značené VIC a FAM na detekciu obidvoch aliel. SNP assay je optimalizovaná na použitie s TaqMan® Genotyping Master Mix. 188uL; 20X. Alebo ekvivalent.; 3. Mikroplatnička na reakciu v 96 jamkách (0,1ml), 1 balenieMikroamplifikačná platnička s pokrokovým dizajnom a kvalitným materiálom, ktorý zabezpečuje rýchle, optické reakcie, redukuje PCR reakčný čas na 25min, výsledkom je senzitívna a špecifická PCR reakcia. Balenie obsahuje 10 platničiek. Alebo ekvivalent.; 4. Adhezívna optická fólia na PCR platničku, 1 balenieAdhezívna, optická fólia na mikroplatničku slúži ako ochranný kryt, ktorý redukuje kontamináciu medzi jednotlivými jamkami a zabraňuje evaporácií vzoriek na mikroplatničke. Oblepenie jamky je citlivé na dotyk a fólia zabezpečuje utesnenie každej jamky. Fólia sa nastaví - umiestni na platničku, následne sa pritlačí na utesnenie. Fólia sa jednoducho aplikuje, nelepí sa na rukavice. Balenie obsahuje 100 krycích fólií. Alebo ekvivalent.; 5. Hmotnostný štandard, 50bp, 2ksDNA marker / rebríček, chromatografiou purifikovaný DNA rebríček, ktorý je zmesou individuálnych DNA fragmentov vo veľkosti od 50 bp do 1000 bp. Koncentrácia: 1,000 μg/ml, objem: 0,1 ml.; 6. Hmotnostný štandard, 1000 bp, 2ksDNA marker / rebríček je chromatografiou purifikovaný DNA rebríček, ktorý je zmesou individuálnych DNA fragmentov vo veľkosti od 100bp do 1000bp. Koncentrácia 500 μg/ml, objem: 0,1 ml.; 7. Nanášacia farbička na agarózový gél = 6x koncentrovaná, 2ks6x koncentrovaná DNA nanášacia farbička odporúčaná na analýzu DNA vzoriek pomocou agarózovej elektroforézy alebo PAGE s obsahom brómfenolovej modrej a xyléncyanolovej zelenej.1 balenie obsahuje 5x1ml.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Life Technologies s r.o. 1 1 566,66 0% EUR 30. Jún 2016 112904

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.