Obstarávanie

Mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ružinovský domov seniorov
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
9 600,00
Konečná suma(Bez DPH):
5 277,08
Zaplatené:
54.96%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15130000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor položiek zákazky - max.
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie stravovania klientov a zamestnancov

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Pol. č. 1: Bravčová šunka, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso 55%, voda, dusitanová soliaca zmes; Technické vlastnosti: Pol. č. 2: Bravčové párky, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso 57%, pitná voda, hovädzie mäso 15%, bravčová slanina, bravčové kože, jedlá soľ, konzervačná látka; Technické vlastnosti: Pol. č. 3: Hydinové párky, Hodnota / charakteristika: kuracie mäso, bravčová slanina a kože, koreniace a ostatné prísady; Technické vlastnosti: Pol. č.: 4: Saláma Malokarpatská , Hodnota / charakteristika: bravčové mäso v podiele min. 66%, hovädzie mäso v podiele min.30% v hmotnosti; Technické vlastnosti: Pol. č. 5: Saláma NItran, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso v podiele min. 69%, hovädzie mäso v podiele min.27% v hmotnosti ; Technické vlastnosti: Pol. č. 6: Saláma jemná, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso 50%, bravčová slanina a kože, koreniace a ostatné prísady, cesnak; Technické vlastnosti: Pol. č. 7: Saláma šunková, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso 51%, hovädzie mäso 7%, pitná voda 41%, zemiakový škrob 5%, dusitanová soliaca zmes 2%,; Technické vlastnosti: Pol. č. 8: Saláma Vysočina, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso 75%, hovädzie mäso 22%, voda, jedlá soľ, zmes korenia; Technické vlastnosti: Pol. č. 9: Slanina údená, Hodnota / charakteristika: bravčový bok b.k., voda, dusitanová soliaca zmes, zemiakový škrob; Technické vlastnosti: Pol. č. 10: Údená krkovička, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso (krkovica bez kosti)75%, voda, dusitanová soliaca zmes, živočíšny proteín (bravčový); Technické vlastnosti: Pol. č. 11: Saláma Strážovská, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso, hovädzie mäso, bravčové kože, koreniace a ostatné prísady; Technické vlastnosti: Pol. č. 12: Špekačky, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso 31%, hovädzie mäso 14%, slanina BK 18%, voda 18%; Technické vlastnosti: Pol. č. 13: Klobása domáca, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso 91%, koreniace a ostatné prísady, cesnak, Balené: bravčové črievko, ochranná atmosféra; Technické vlastnosti: Pol. č. 14: Kuracia šunka, Hodnota / charakteristika: tuk max. 5%, soľ max. 2,8% kuracie prsia 60%, voda, zemiakový škrob, dusitanová soliaca zmes; Technické vlastnosti: Pol. č. 15: Slovenská točená, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso 47% v hmotnosti; Technické vlastnosti: Pol. č. 16: Oškvarky, Hodnota / charakteristika: bravčová slanina bez kože, škvarená, tepelne spracovaná slanina, jednozložkový výrobok, chladené; Technické vlastnosti: Pol. č. 17: Oravská slanina, Hodnota / charakteristika: bravčový bok b.k., voda, dusitanová soliaca zmes, živočíšny proteín (bravčový); Technické vlastnosti: Pol. č. 18: Pečeňový syr, Hodnota / charakteristika: bravčové mäso, bravčová pečeň a slanina, koreniace a ostatné prísady, karamel; Technické vlastnosti: Chov zvierat musí byť v súlade so zákonom NR SR č.39/2007 Z.z. a to najmä v súlade s § 22 tohto zákona. Zároveň chov zvierat musí byť v súlade s ostatnými VZPP , a to predovšetkým nariadení vlády SR č. 322/2003 Z.z. v znení nariadenia vlády SR č.368/2007 Z.z., ktoré stanovuje minimálne normy na ochranu zvierat chovaných alebo držaných na farárske účely, nariadenia vlády SR 735/ 2002 Z.z., ktorým sa ustanovujú minimálne normy ochrany ošípaných v znení nariadenia vlády SR č. 325/2003 Z.z., Hodnota / charakteristika: Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.; Technické vlastnosti: Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je izotermické, strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu., Hodnota / charakteristika: Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčová šunka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydinové párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma Malokarpatská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma Nitran, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma jemná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma šunková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma Vysočina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma Strážovská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása domáca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracia šunka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slovenská točená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oškvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MIK, s.r.o. 3 6 332,50 20% EUR 24. Jún 2016 112293

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.