Obstarávanie

Čistiace prostriedky a hygienické potreby


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
BIBIANA, Medzinárodný dom umenia pre deti
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
300,00
Konečná suma(Bez DPH):
185,00
Zaplatené:
61.66%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39800000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celá dodávka-13položiek
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Čistiace prostriedky na riad, sanitu, podlahu, okná a hygienické potreby

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 3. Abrazívny čistiaci prostriedok – tekutý piesok – čistí hrdzu, pleseň, pripálené jedlo, mastnotu. Nezanecháva škrabance na povrchu., Hodnota / charakteristika: citrus; Technické vlastnosti: 4. osviežovač vzduchu v spreji, Hodnota / charakteristika: vôňa horský vzduch; Technické vlastnosti: 6. Tekutý je môžné použiť na dlážku,kachličky,umývadlá,pracovné aj iné väčšie plochy v domácnosti a taktiež pre bielenie bielizne.Neriedený je ideálny na čistenie a dezinfekciu toalety,odtoku vane a kuchynského drezu., Hodnota / charakteristika: Objem:750ml; Technické vlastnosti: 8. Vysokoúčinný čistiaci prostriedok na odstránenie špiny a mastnoty na umývanie podláh a veľkých plôch. Vhodný na širokú škálu povrchových materiálov vrátane lakovaného dreva a laminátu. Výrobok obsahuje linalool a:, Hodnota / charakteristika: 5%neionové povrchovo aktívne látky,mydlo,benzisothiazolinone,glutaral,hexyl,; Technické vlastnosti: 9. Vysokoúčinný čistiaci prostriedok na odstránenie špiny a mastnoty na umývanie podláh a veľkých plôch. Vhodný na širokú škálu povrchových materiálov vrátane lakovaného dreva a laminátu. Výrobok obsahuje linalool a:, Hodnota / charakteristika: 5%neionové povrchovo aktívne látky,mydlo,benzisothiazolinone,glutaral,hexyl,; Technické vlastnosti: 11. Univerzálny dezinfekčný prípravok bez chlóru čistí a dezinfikuje bez oplachovania. Vhodný na pracovnú dosku, chladničky, mikrovlnné rúry, obklady, umývadlá, drezy, wc, matrace, koberce, sedačky, interiéry automobilov, telefóny..... , Hodnota / charakteristika: Ničí 99% mikróbov. Nezanecháva škvrny. Dermatologicky testovaný. Vôňa: grapefruit-citrónová tráva. ; Technické vlastnosti: 13. Nový rozprašovač umožní aplikovať penu, ktorá pomaly steká a zvyšuje účinnosť prípravku i na zvislých plochách. Rozprašovač umožňuje ľahké dávkovanie a aplikáciu na zle prístupné miesta., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Toaletný papier dvojvrstvový, biely, recyklovaný 1kotúč = 182útržkov-návin 19,6m , Jednotka: kotúč, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 2. Extra jemné a pevné dvojvrstvové papierové uteráky biele do zásobníkov skladané/ 23,5 x 11cm/, balenie - kartón 20ks po 150útržkov, Jednotka: kartón, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 3. Cif alebo ekvivalent -Vôňa lemon fľaša – 500ml , Jednotka: plastová fľaša, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 4. Brise alebo ekvivalent- refresh horský vzduch –sprej objem 275 ml, Jednotka: sprej, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 5.Toaletný papier dvojvrstvový, biely – priemer kotúča 26cm, návin 210m, Jednotka: kotúč, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: 6. Domestos 24h Citrus Fresh alebo ekvivalent-tekutý čistiaci a dezinfekčný prípravok je určený k čisteniu a dezinfekciu silno znečistených miest,najmä tam,kde sa môžu vyskytovať baktérie alebo plesne.Je možné používať v celej domácnosti,ako v neriedenom stave, tak aj riedený s vodou. , Jednotka: kus, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 7.Tekuté mydlo 5L, vôňa Jarné kvety. Výborné čistiace účinky.Dobrá hustota mydla nevyteká zo žiadneho zásobníka. , Jednotka: kus, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 8. Mr.Proper alebo ekvivalent – vôňa Universal Oceán fľaša - objem 1L, Jednotka: plastová fľaša, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 9. Mr.Proper alebo ekvivalent - vôňa Universal Citrón fľaša - objem 1L, Jednotka: plastová fľaša, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 10. Sáčky do koša čierne pevné 500mmx600mm /30L/ /1balenie=20ks/ -40mikrónov - 60mikrónov , Jednotka: balenie, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 11. Sanytol alebo ekvivalent - Vôňa: grapefruit-citrónová tráva. Balenie sprej 500ml , Jednotka: plastová fľaša sprej, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 12. Duck fresh Discs čistič wc limetka 36ml alebo ekvivalent .Jeden plný zásobník vydrží až 6 týždňov, jeden disk až 100 spláchnutí., Jednotka: kus, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 13. Savo Glanc Kúpeľňa, 500 ml alebo ekvivalent-je určený na rýchle a ľahké obnovenie čistoty všetkých umývateľných plôch v kúpeľni. Účinne a pritom bez námahy odstraňuje nečistoty, škvrny od mydla, hrdzu a vodný kameň na keramickom povrchu (vane, umývadlá, obkladačky) i na batériách. Veľmi príjemne vonia. Ošetrované materiály nepoškriabe a dodá im lesk, nezanecháva na nich šmuhy. Stačí len nastriekať na čistenú plochu, nechať chvíľu pôsobiť a potom vytrieť do sucha čistou suchou handričkou., Jednotka: kus, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
BETRIX, s.r.o. 3 222,01 20% EUR 1. Jún 2016 110567

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.