konzumácia, príprava jedál
Technické vlastnosti: Bratislavské párky -bravčové mäso min 57 %, hovädzie mäso min. 15%,bravčová slanina 2%, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Hydinové párky-kuracie mäso min 50%, bravčové kože, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Obyčajné párky-kuracie mäso 38 %, pitná voda, bravčové mäso 20 %, bravčové kože, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Obyčajné párky chudé-bravčové mäso min 50%, bravčové kože 2%, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Paprikové párky-bravč. mäso min 57 %, hov. mäso min. 15%, zmes korenín, jedlá soľ, paprika, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Spišské pikantné párky-bravč. mäso min 56 %, hov. mäso min. 24%, zmes korenín, jedlá soľ, paprika, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Špekáčky-bravč.a hov.mäso min 40 %, slanina, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Tradičné pikantné párky-bravčové mäso min 56 %, hovädzie mäso min. 24%,bravčová slanina 2%, koreňové a ostatné prísady, paprika, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Viedenské párky-bravčové mäso min 70%, bravčová slanina 25%, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Zipser párky-bravč. a hov.mäso min 58 %, slanina, bravč.kože, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčová klobása-bravč.mäso min 81%, bravč.slanina, jedlá soľ, zmes prír.korenín, extrakty korenín, prír.arómy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Domáca klobása-bravčové a hovädzie mäso min 98%, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Gazdovská klobása-bravč.a hovädz.mäso min 92%, jedlá soľ, zmes prír.korenín, extrakty korenín, pitná voda, prír.arómy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Chorizzo klobása-bravčové a hovädzie mäso ,min 98%, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Jelenia klobása-bravčové mäso 76%, jelenie mäso min 20%, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Vijofel klobása-bravč.a hovädz.mäso min 92%, jedlá soľ, zmes prír.korenín, extrakty korenín, pitná voda, prír.arómy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Jemná saláma-hydinové mäso 28 %, bravčové mäso 22 %, bravčové kože, bravčová slanina, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Kápiová saláma-bravčové mäso 28 %, rezy červenej papriky 22 %, hydinové mäso 18 %, pitná voda, bravčové kože, zmes korenín,330g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Litovská saláma-bravčové mäso min. 50 %, hovädzie mäso min.20%, zmes prírodných korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Meatová pochúťka-bravčové mäso min 50%, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Parízer saláma-bravčové mäso min. 50 %, bravč. slanina min.28%, zmes prírodných korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Pizza nárez-bravčové mäso min.55%, prírodné koreniny, extrakty korenín a prísady, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Šunkáčik -bravčové mäso min.55%, prírodné koreniny, extrakty korenín a prísady, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Šunková saláma-bravčové mäso min 52%, hovädzie mäso 2%, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová šunka-bravčové mäso zo stehna min. 60%, pitná voda, jedlá soľ, výťažky z korenín, 330g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová šunka-bravčové mäso zo stehna min. 60%, pitná voda, jedlá soľ, výťažky z korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Debrecínska pečienka-bravčové mäso min 75%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Detská šunka výberová-bravčové mäso min 80%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Dusená šunka-bravčové mäso z stehna min 65 %, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Dusená šunka-bravčové mäso z stehna min 65 %, pitná voda, jedlá soľ, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Francúzska šunka-bravčové mäso min 90%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kuracia šunka-hydinové mäso min 61%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Pražská šunka-bravčové stehno min 75% , pitná voda, jedlá soľ, glukóza, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Šunka najvyššej kvality-bravčové mäso min 91%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Šunka špeciál-bravčové mäso min 90%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Čingov saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Strážov saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Vysočina saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Vysočina saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, vákuovo balené, 75g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Vysočina saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, 370g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Anglická slanina cca. 350 g-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Anglická slanina špeciál-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Domáca údená slanina-bravčová slanina bez kože min 95%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Gazdovská slanina- bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Oravská slanina-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Oravská slanina cca 350 g-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Slanina na opekanie-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože-bravčová chrbtová slanina min.92%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Moravské udené mäso-bravčové stehno min 70%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Romana šunka údená-bravčové stehno min 70%, zmes korenín, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Údené koleno zadné s kosťou-bravčové koleno min. 63%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údené stehno šál-bravčové stehno min. 63%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti-bravčová krkovička min. 63 %, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Údená lahôdka z kare -bravčové kare bez kosti min 70%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Údené rolované plece-bravčové plece bez kosti, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Údená Šovdra-sušená šunka, bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Tradičné údené stehno-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Tradičné údené karé-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Tradičné údené plece-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Tradičná údená krkovička-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Prosciutto-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Prosciutto-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Schwarcwaldská šunka-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: Duo Kmotr saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, vakuovo balené,krájaná, 75g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Herkules saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kalinka-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Lovecká saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Lovecká saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia,220g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, vakuovo balené, krájaná, 75g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Nitran-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Opavský paprikáš-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Paprikáš saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Plesnivec saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Poličan saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Poličan saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, vakuovo balené, krájaná,75g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Poličan saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia,250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Saturn saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia,250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Ščipak-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bratislavská klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Čabajka klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Čabajka klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia,250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Gombasecká klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Krájaná klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Vianočná klobása, bravčové mäso min. 80%,jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Držkový guľáš-pitná voda 44 %, hovädzie držky 29 %, bravčové kože 21 %, jedlá soľ, zmes korenia,500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Hydinová plnená roláda-hydinové mäso min. 60%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Hydinová tlačenka-hydinové mäso min. 60%,350g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Jaternice-bravčové mäso min. 40%, ryža, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Oškvarková pomazánka-bravčové oškvarky mleté, bravčová masť, zmes korenia,250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Oškvarky-bravčové oškvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Plnený bôčik-bravčové mäso min. 70 %, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Bravčová tlačenka-varené bravčové hlávy 42 %, bravčové kože 19 %, bravčové srdce 8 %, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Bravčová tlačenka sedliacka-varené bravčové hlávy 42 %, bravčové kože 19 %, bravčové srdce 8 %, zmes korenín,500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Sekaná-bravčové mäso min. 40%, hydinové mäso min. 15%, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Mäsová paštéta v črievku-mäsový vývar, bravč. slanina, bravčové stehno min. 19%, zmes korenín,100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Šunková pena v črievku-mäsový vývar, bravč. slanina, bravčové stehno min. 19%, zmes korenín,100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová masť-bravčový tuk 100 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bravčové na paprike-bravčové mäso min. 80%, pitná voda, zmes korenín, konzerva,400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Bravčové vo vlastnej šťave-bravčové mäso min. 80%, pitná voda, zmes korenín, konzerva,400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Tlačenka-bravčové mäso min. 80%, pitná voda, zmes korenín, konzerva,400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Pečeňová paštéta-bravčové mäso min. 55%, slanina min. 22%, zmes korenín,290g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Klobásová zmes, 400g konzerva, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Kohút klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Púchovská čabajka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Raňajkové párky , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Maďarská saláma (Pick), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Saláma Uherák, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Pick salám 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Pick salám 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Laborecká klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 1 | 21 750,00 | 20% | EUR | 19. Máj 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.