Organizačno-technické zabezpečenie alebo poskytnutie služieb a všetkých služieb súvisiacich so zabezpečením konferencie, ktorá sa uskutoční 15.-16. septembra 2016 v okrese Bratislava 1; Samotná konferencia sa uskutoční dňa 15. a 16. septembra 2016 celý deň; Konferencie sa zúčastní celkovo 250 účastníkov.; Ubytovacie zariadenie/hotel v min. **** kategórii (ďalej len "hotel") s konferenčnou sálou s kapacitou min. 250 účastníkov; Ubytovanie pre 30 účastníkov konferencie na 2 noci, t.j. v dňoch 14.09.2016 a 15.09.2016; Zabezpečenie stravovania, ubytovania a uskutočnenie konferencie v 1 hoteli; Reštauračné alebo ekvivalentné reprezentatívne priestory slúžiace na poskytovanie večere, obedu, coffee break; 1.Ubytovanie s miestnym poplatkom a s raňajkami pre 30 osôb na 2 noci, t.j. 14.09.2016 a 15.09.2016; 2.Prenájom priestorov dňa 15.09.2016; 2.1 Konferenčná sála A; 2.2 Salónik; 2.3 Miestnosť pre novinárov; 2.4 Reštauračné priestory; 2.5 Technická miestnosť; 2.6 Šatne; 3. Prenájom priestorov dňa 16.09.2016; 3.1 Konferenčná sála A; 3.2 Konferenčné sály B; 3.3 Salónik; 3.4 Reštauračné priestory; 3.5 Technická miestnosť; 3.6 Šatne; 4. Technické vybavenie konferenčných miestností v dňoch 15.-16.09.2016; 4.1 Projekčné plátno; 4.2 Dataprojektor; 4.3 Diaľkový ovládač na dataprojektor; 4.4 LCD obrazovka ; 4.5 Stolový mikrofón ; 4.6 Prenosný mikrofón; 4.7 Ozvučenie a technická obsluha miestností; 4.8 Technické zabezpečenie na prenos videohovoru; 4.9 Pripojenie na WIFI Free; 4.10 Notebook; 4.11 Multifunkčné zariadenie; 4.12 Menovky na stôl; 4.13 Informačné stojany; 4.14 Flipchartová tabuľa; 4.15 Livestream; 5. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 15.09.2016; 5.1 Teplé nápoje; 5.2 Studené nápoje; 5.3 Jedlo; 6. Coffee Break pre 250 osôb dňa 15.09.2016; 6.1 Teplé nápoje; 6.2 Studené nápoje; 6.3 Jedlo; 7. Obed pre 250 osôb dňa 15.09.2016; 7.1 Predjedlo; 7.2 Polievka; 7.3 Hlavné jedlo s prílohou + šaláty; 7.4 Dezert a ovocné misy; 7.5 Teplé nápoje; 7.6 Studené nápoje; 8. Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku v dňoch 15.-16.09.2016; 8.1 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 15.09.2016; 8.2 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 16.09.2016; 9. Občerstvenie v miestnosti pre 20 novinárov dňa 15.09.2016; 10. Recepcia pre 250 osôb dňa 15.09.2016; 10.1 Kulinárske špeciality a miešané nápoje; 10.2 Dezerty a ovocné misy; 10.3 Teplé nápoje; 10.4 Studené nápoje; 11. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 16.09.2016; 11.1 Teplé nápoje; 11.2 Studené nápoje; 11.3 Jedlo; 12. Coffee Break pre 250 osôb dňa 16.09.2016; 12.1 Teplé nápoje; 12.2 Studené nápoje; 12.3 Jedlo; 13. Obed pre 250 osôb dňa 16.09.2016; 13.1 Predjedlo ; 13.2 Polievka ; 13.3 Hlavné jedlo s prílohou + šaláty; 13.4 Dezert a ovocné misy; 13.5 Teplé nápoje; 13.6 Studené nápoje; 14. Tlmočenie z/do slovenského/anglického jazyka dňa 15.09.2016; 15. Prenájom tlmočníckej techniky dňa 15.09.2016; 15.1 Tlmočnícka kabína; 15.2 Prijímacie staničky; 16. Kvetinová výzdoba a výzdoba konferenčných priestorov; 17. Prenájom vlajok a zástav; 18. Hudobné teleso; 19. Organizačné zabezpečenie ; 20. Hostesky; 21. Šatniarky; 22. Fotograf; 23. Bezpečnostná služba, bezpečnostný rám; 24. Zdravotná služba
Technické vlastnosti: 1.Ubytovanie s miestnym poplatkom a s raňajkami pre 30 osôb na 2 noci, Hodnota / charakteristika: ubytovanie v 1-2 lôžkových izbách, t.j. 30 izieb pre 30 osôb. Raňajky formou švédskych stolov ; Technické vlastnosti: 2.1 Konferenčná sála A, Hodnota / charakteristika: samostatná konferenčná sála v čase 08:30-17:30 hod., kinosedenie pre 250 osôb a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. Rečnícky pult 1 kus. ; Technické vlastnosti: 2.2 Salónik, Hodnota / charakteristika: samostatná miestnosť v čase 09:00-17:30 hod. pre min.10 VIP hostí vybavená min. 1 príručným stolíkom a 10 kreslami; Technické vlastnosti: 2.3 Miestnosť pre novinárov, Hodnota / charakteristika: samostatná miestnosť pre min. 20 novinárov vybavená min. 1 príručným stolíkom a 20 stoličkami v čase 09:00-17:30 hod.; Technické vlastnosti: 2.4 Reštauračné priestory, Hodnota / charakteristika: samostatné priestory, bez prístupu verejnosti s kapacitou 250 osôb vyhradené pre poskytovanie občerstvenia počas obedu, večere a coffee break; Technické vlastnosti: 2.5 Technická miestnosť, Hodnota / charakteristika: uzamykateľná samostatná miestnosť pre organizátorov pre uskladnenie materiálu a iného vybavenia s plochou min. 20 m2 počas celej akcie; Technické vlastnosti: 2.6 Šatne, Hodnota / charakteristika: šatne s dozorom počas celej akcie, pre kabáty 250 osôb, vybavené označením vešiakov- lístky alebo kovové žetóny sa odovzdajú účastníkom ; Technické vlastnosti: 3.1 Konferenčná sála A, Hodnota / charakteristika: samostatná konferenčná sála v čase 12:30-14:00 hod., kinosedenie pre 250 osôb a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. Rečnícky pult 1 kus. ; Technické vlastnosti: 3.2 Konferenčné sály B, Hodnota / charakteristika: samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre 80 osôb v čase 09:00-13:00 hod.; Technické vlastnosti: 3.2 Konferenčné sály B, Hodnota / charakteristika: možnosť rozdelenia sály A na 3 konferenčné sály B.V prípade rozdelenia nutné zabezpečiť samostatnosť konferenčných sál B tak, ; Technické vlastnosti: 3.2 Konferenčné sály B, Hodnota / charakteristika: aby sa konferencie navzájom nijakým spôsobom nerušili ; Technické vlastnosti: 3.2 Konferenčné sály B, Hodnota / charakteristika: sedenie v každej sále okolo 4 stolov; Technické vlastnosti: 3.3 Salónik, Hodnota / charakteristika: samostatná miestnosť pre min. 10 VIP hostí vybavená min. 1 príručným stolíkom a 10 kreslami v čase 09:00-13:00 hod.; Technické vlastnosti: 3.4 Reštauračné priestory, Hodnota / charakteristika: priestor s kapacitou 250 osôb vyhradený pre poskytovanie občerstvenia počas obedu a coffee break ; Technické vlastnosti: 3.5 Technická miestnosť, Hodnota / charakteristika: uzamykateľná samostatná miestnosť pre organizátorov pre uskladnenie materiálu a iného vybavenia s plochou min. 20 m2 počas celej akcie; Technické vlastnosti: 3.6 Šatne, Hodnota / charakteristika: šatne s dozorom počas celej akcie , pre kabáty 250 osôb, vybavené označením vešiakov- lístky alebo kovové žetóny sa odovzdajú účastníkom ; Technické vlastnosti: 4.1 Projekčné plátno, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B s min. rozmermi 200x150 cm; Technické vlastnosti: 4.2 Dataprojektor, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B; Technické vlastnosti: 4.3 Diaľkový ovládač na dataprojektor, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B; Technické vlastnosti: 4.4 LCD obrazovka , Hodnota / charakteristika: počas celého trvania akcie, konferenčná sála A- s uhlopriečkou 24"; Technické vlastnosti: 4.5 Stolový mikrofón , Hodnota / charakteristika: počas celého trvania akcie, konferenčná sála A, B za predsedníckym stolom; Technické vlastnosti: 4.6 Prenosný mikrofón, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B; Technické vlastnosti: 4.7 Ozvučenie a technická obsluha miestností, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B; Technické vlastnosti: 4.8 Technické zabezpečenie na prenos videohovoru, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie ; Technické vlastnosti: 4.9 Pripojenie na WIFI Free, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie v celom komplexe. Rozhranie WIFI je digitálne dátové rozhranie účastníkov do bezdrôtovej LAN siete. Rozhranie je definované špecifikáciami IEEE 802.11b/g/a.; Technické vlastnosti: 4.9 Pripojenie na WIFI Free, Hodnota / charakteristika: koncový bod siete sa pomocou rádiového rozhrania pripája na prístupový bod pracujúci vo frekvenčnom pásme 2,4 GHz a 5 GHz; Technické vlastnosti: 4.10 Notebook, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie, notebook musí byť vybavený Microsoft Office a musí byť kompatibilný s ostatnými zariadeniami, ktoré požaduje objednávateľ; Technické vlastnosti: 4.11 Multifunkčné zariadenie, Hodnota / charakteristika: s možnosťou farebnej tlače, počas trvania akcie; Technické vlastnosti: 4.12 Menovky na stôl, Hodnota / charakteristika: označenie speakrov za predsedníckym stolom. Grafický návrh dodá objednávateľ. Menovky obojstranne tlačené, papier 120 g/m2; Technické vlastnosti: 4.13 Informačné stojany, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie. Min. výška 1 stojana 80 cm. Stojan na papier s veľkosťou A4; Technické vlastnosti: 4.14 Flipchartová tabuľa, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie v konferenčnej sále B.Spolu s flipchartovým papierom,písacími potrebami a magnetickým popísateľným povrchom. Ľahká, prenosná, kovové nohy. Min. rozmery 70x100 cm; Technické vlastnosti: 4.15 Livestream, Hodnota / charakteristika: živé vysielanie na web stránku dňa 15.09.2016 v čase 09:00-17:30 hod.; Technické vlastnosti: 5. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 15.09.2016, Hodnota / charakteristika: uzavretá spoločnosť v čase 08:30-09:00 hod.; Technické vlastnosti: 5.1 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: čaj: ovocný, bylinkový, zelený, čierny, citrón, cukor-biely/hnedý, med. Horúca voda podávaná v ohrievači na teplé nápoje; Technické vlastnosti: 5.1 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: káva: espresso, smotana, cukor biely/hnedý. Podávaná v ohrievači na teplé nápoje. 2 automaty na kávu s rôznymi druhmi kávy a čokoládou; Technické vlastnosti: 5.2 Studené nápoje, Hodnota / charakteristika: minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.; Technické vlastnosti: 5.3 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Sladké pečivo-60 g/os., slané pečivo-60 g/os.; Technické vlastnosti: 6. Coffee Break pre 250 osôb dňa 15.09.2016, Hodnota / charakteristika: uzavretá spoločnosť v čase 11:30-12:00 hod.; Technické vlastnosti: 6.1 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: čaj: ovocný, bylinkový, zelený, čierny; citrón, cukor-biely/hnedý, med. Horúca voda podávaná v ohrievači na teplé nápoje; Technické vlastnosti: 6.1 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: káva: espresso, smotana, cukor biely/hnedý. Podávaná v ohrievači na teplé nápoje. 2 automaty na kávu s rôznymi druhmi kávy a čokoládou; Technické vlastnosti: 6.2 Studené nápoje, Hodnota / charakteristika: minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.; Technické vlastnosti: 6.3 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Sladké pečivo-60 g/os., slané pečivo-60 g/os.. Chlebíčky/jednohubky/kanapky/toasty v hmotnosti 120 g/1 os.. Ovocné misy- zmes ovocia v hmotnosti 20 kg/250 os.; Technické vlastnosti: 7. Obed pre 250 osôb dňa 15.09.2016, Hodnota / charakteristika: uzavretá spoločnosť v reštauračných priestoroch v čase 14:00-15:00 hod. Obed formou bufetových stolov.; Technické vlastnosti: 7.1 Predjedlo, Hodnota / charakteristika: studené misy- mäsité/bezmäsité v hmotnosti 100 g/1 os.; Technické vlastnosti: 7.2. Polievka, Hodnota / charakteristika: 3 druhy- 1 mäsitá+ 2 bezmäsité, v objeme 0,33 l/ 1 os.; Technické vlastnosti: 7.3 Hlavné jedlo s prílohou + šaláty, Hodnota / charakteristika: hlavné jedlo v hmotnosti 150 g/os., 5 druhov /2 bezmäsité, 3 mäsité. Príloha- 4 druhy, hmotnosť 150 g/1 os. Šaláty- 3 druhy, hmotnosť 150 g/1 os.; Technické vlastnosti: 7.4 Dezert a ovocné misy, Hodnota / charakteristika: Dezert/zákusky- v hmotnosti 90g/1 os., 10 druhov. Ovocné misy- zmes ovocia v hmotnosti 20 kg/250 os.; Technické vlastnosti: 7.5 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: káva: espresso so smotanou, cukrom-biely/hnedý. Čaj s citrónom, cukrom-biely/hnedý a medom.; Technické vlastnosti: 7.6 Studené nápoje, Hodnota / charakteristika: minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.; Technické vlastnosti: 8.1 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 15.09.2016, Hodnota / charakteristika: Pagáčiky-sladké a slané, suché pečivo a sušienky v hmotnosti 150 g/os. Minerálky, káva, čaj, cukor. Občerstvenie v čase 09:00-17:30 hod. Servírovanie o 09:00 hod.; Technické vlastnosti: 8.2 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 16.09.2016, Hodnota / charakteristika: Pagáčiky-sladké a slané, suché pečivo a sušienky v hmotnosti 150 g/os. Minerálky, káva, čaj, cukor. Občerstvenie v čase 09:00-13:00 hod. Servírovanie o 09:00 hod.; Technické vlastnosti: 9. Občerstvenie v miestnosti pre 20 novinárov dňa 15.09.2016, Hodnota / charakteristika: Pagáčiky-sladké a slané, suché pečivo a sušienky v hmotnosti 150 g/os. Minerálky, káva, čaj, cukor. Občerstvenie v čase 09:00-17:30 hod.; Technické vlastnosti: 10. Recepcia pre 250 osôb dňa 15.09.2016, Hodnota / charakteristika: Recepcia na vysokej reprezentatívnej úrovni formou bufetových stolov v čase 19:30-22:00 hod.; Technické vlastnosti: 10.1 Kulinárske špeciality a miešané nápoje, Hodnota / charakteristika: široký výber z miešaných nápojov a kulinárskych špecialít- mäsité a bezmäsité v hmotnosti 150 g/1 os. ; Technické vlastnosti: 10.1 Kulinárske špeciality a miešané nápoje, Hodnota / charakteristika: Sladké a slané jednohubky/chuťovky/kanapky/toasty v hmotnosti 120 g/1 os.. Jedlá a nápoje na vysokej a reprezentatívnej úrovni; Technické vlastnosti: 10.2 Dezerty a ovocné misy, Hodnota / charakteristika: Dezerty/zákusky v hmotnosti 90g/1 os., 10 druhov. Ovocné misy- rôzne druhy ovocia v hmotnosti 15 kg/250 osôb; Technické vlastnosti: 10.3 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: káva: espresso so smotanou, cukrom-biely/hnedý. Čaj s citrónom, cukrom-biely/hnedý a medom.; Technické vlastnosti: 10.4 Studené nápoje, Hodnota / charakteristika: minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.; Technické vlastnosti: 11. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 16.09.2016, Hodnota / charakteristika: uzavretá spoločnosť v čase 09:00-09:30 hod.; Technické vlastnosti: 11.1 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: čaj: ovocný, bylinkový, zelený, čierny; citrón, cukor-biely/hnedý, med. Horúca voda podávaná v ohrievači na teplé nápoje; Technické vlastnosti: 11.1 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: káva: espresso, smotana, cukor biely/hnedý. Podávaná v ohrievači na teplé nápoje. 2 automaty na kávu s rôznymi druhmi kávy a čokoládou; Technické vlastnosti: 11.2 Studené nápoje, Hodnota / charakteristika: minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.; Technické vlastnosti: 11.3 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Sladké pečivo-60 g/os., slané pečivo-60 g/os.; Technické vlastnosti: 12. Coffee Break pre 250 osôb dňa 16.09.2016, Hodnota / charakteristika: uzavretá spoločnosť v čase 12:00-12:30 hod.; Technické vlastnosti: 12.1 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: čaj: ovocný, bylinkový, zelený, čierny; citrón, cukor-biely/hnedý, med. Horúca voda podávaná v ohrievači na teplé nápoje; Technické vlastnosti: 12.1 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: káva: espresso, smotana, cukor biely/hnedý. Podávaná v ohrievači na teplé nápoje. 2 automaty na kávu s rôznymi druhmi kávy a čokoládou; Technické vlastnosti: 12.2 Studené nápoje, Hodnota / charakteristika: minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.; Technické vlastnosti: 12.3 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Sladké pečivo-60 g/os., slané pečivo-60 g/os. Chlebíčky/jednohubky/kanapky/toasty. Ovocné misy- zmes ovocia v hmotnosti 20 kg/250 os.; Technické vlastnosti: 13. Obed pre 250 osôb dňa 16.09.2016, Hodnota / charakteristika: uzavretá spoločnosť v reštauračných priestoroch. Obed formou bufetových stolov v čase 13:00-14:00 hod.; Technické vlastnosti: 13.1 Predjedlo , Hodnota / charakteristika: studené misy- mäsité/bezmäsité v hmotnosti 100 g/1 os.; Technické vlastnosti: 13.2 Polievka , Hodnota / charakteristika: 3 druhy- 1 mäsitá+ 2 bezmäsité, v objeme 0,33 l/ 1 os.; Technické vlastnosti: 13.3 Hlavné jedlo s prílohou + šaláty, Hodnota / charakteristika: hlavné jedlo v hmotnosti 150 g/os., 5 druhov /2 bezmäsité, 3 mäsité. Príloha- 4 druhy, hmotnosť 150 g/1 os. Šaláty- 3 druhy, hmotnosť 150 g/1 os.; Technické vlastnosti: 13.4 Dezerty a ovocné misy, Hodnota / charakteristika: Dezert=zákusky- v hmotnosti 90g/1 os., 10 druhov. Ovocné misy- zmes ovocia v hmotnosti 20 kg/250 os.; Technické vlastnosti: 13.5 Teplé nápoje, Hodnota / charakteristika: káva: espresso so smotanou, cukrom-biely/hnedý. Čaj s citrónom, cukrom-biely/hnedý a medom.; Technické vlastnosti: 13.6 Studené nápoje, Hodnota / charakteristika: minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/1 os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/1 os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/1 os.; Technické vlastnosti: 14. Tlmočenie z/do slovenského/anglického jazyka dňa 15.09.2016, Hodnota / charakteristika: profesionálni 4 tlmočníci s min. 2 ročnou praxou v odbore, simultánne tlmočenie v 2 jazykoch-slovenský a anglický jazyk v čase 09:00-17:30 hod.; Technické vlastnosti: 15.1 Tlmočnícka kabína, Hodnota / charakteristika: 1 kus pre 2 tlmočníkov dňa 15.09.2016 v čase 09:00-17:30 hod.; Technické vlastnosti: 15.2 Prijímacie staničky, Hodnota / charakteristika: dňa 15.09.2016 v čase 09:00-17:30 hod.; Technické vlastnosti: 16. Kvetinová výzdoba a výzdoba konferenčných priestorov, Hodnota / charakteristika: 1 ikebana zo živých kvetov s max. rozmerom 60 cm na predsednícky stôl v konferenčnej sále A. Kvety v ikebane s menej výraznou vôňou. Výzdoba priestorov-živé kvety; Technické vlastnosti: 17. Prenájom vlajok a zástav, Hodnota / charakteristika: vlajkosláva malá na stôl: 4 kusy EÚ a 4 kusy SR. Vlajkosláva vysoká na zem: 4 kusy EÚ a 4 kusy SR. Počas trvania akcie.; Technické vlastnosti: 18. Hudobné teleso, Hodnota / charakteristika: Spoločenský program na recepcii 19:30-22:00 hod.- hudobné teleso- ľudová cimbalová hudba: cimbal, kontrabas, viola, spev s možnosťou exhibície iných nástrojov ľudovej tvorby; Technické vlastnosti: 19. Organizačné zabezpečenie , Hodnota / charakteristika: Doprava/dovoz materiálov do zariadení v rámci Bratislavského kraja max.25 km. Balíčkovanie prezentácií- bloky, perá, iné dokumenty a materiály; Technické vlastnosti: 19. Organizačné zabezpečenie , Hodnota / charakteristika: Prezentačné materiály, ktoré dodávateľ bude balíčkovať dodá objednávateľ; Technické vlastnosti: 20. Hostesky, Hodnota / charakteristika: hostesky v rovnošatách ovládajúce komunikatívne anglický jazyk. Počas trvania akcie; Technické vlastnosti: 21. Šatniarky, Hodnota / charakteristika: ovládajúce minimálne základy anglického jazyka. Počas trvania akcie; Technické vlastnosti: 22. Fotograf, Hodnota / charakteristika: počas trvania akcie. Vytriedené finálne zábery na 1 CD/DVD nosiči. Max. 100 kvalitných fotografií za obidva dni. ; Technické vlastnosti: 23. Bezpečnostná služba/dozor, bezpečnostný rám, Hodnota / charakteristika: Min. 2 osoby zabezpečujúce nepretržitý dozor pri 1 bezpečnostnom ráme počas celej akcie; Technické vlastnosti: 24. Zdravotná služba, Hodnota / charakteristika: profesionálni poskytovatelia zdravotnej starostlivosti v oblasti záchrannej zdravotnej služby počas celej akcie
Technické vlastnosti: 1.Ubytovanie s miestnym poplatkom a s raňajkami pre 30 osôb na 2 noci, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.1 Konferenčná sála A, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.2 Salónik, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.3 Miestnosť pre novinárov, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.4 Reštauračné priestory, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.5 Technická miestnosť, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.6 Šatne, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.1 Konferenčná sála A, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.2 Konferenčné sály B, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 3.3 Salónik, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.4 Reštauračné priestory, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.5 Technická miestnosť, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.6 Šatne, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4.1 Projekčné plátno, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 4.2 Dataprojektor, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 4.3 Diaľkový ovládač na dataprojektor, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 4.4 LCD obrazovka , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 4.5 Stolový mikrofón , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 4.6 Prenosný mikrofón, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: 4.7 Ozvučenie a technická obsluha miestností, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4.8 Technické zabezpečenie na prenos videohovoru, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4.9 Pripojenie na WIFI Free, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4.10 Notebook, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 4.11 Multifunkčné zariadenie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4.12 Menovky na stôl, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 4.13 Informačné stojany, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 4.14 Flipchartová tabuľa, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 4.15 Livestream, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 5. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 15.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 6. Coffee Break pre 250 osôb dňa 15.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 7. Obed pre 250 osôb dňa 15.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 8.1 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 15.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 8.2 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 16.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 9. Občerstvenie v miestnosti pre 20 novinárov dňa 15.09.2016 , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 10. Recepcia pre 250 osôb dňa 15.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 11. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 16.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 12. Coffee Break pre 250 osôb dňa 16.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 13. Obed pre 250 osôb dňa 16.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 14. Tlmočenie z/do slovenského/anglického jazyka dňa 15.09.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 15.1 Tlmočnícka kabína, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 15.2 Prijímacie staničky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 16. Kvetinová výzdoba a výzdoba konferenčných priestorov, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 17. Prenájom vlajok a zástav, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 18. Hudobné teleso, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 19. Organizačné zabezpečenie , Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 20. Hostesky, Jednotka: osoba, Minimum: 10, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Šatniarky, Jednotka: osoba, Minimum: 2, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Fotograf, Jednotka: osoba, Minimum: 1, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Bezpečnostná služba/dozor, bezpečnostný rám, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 24. Zdravotná služba, Jednotka: osoba, Minimum: 2, Maximum: , Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Mertel RG Slovenská Republika | 5 | 60 000,00 | 20% | EUR | 19. Máj 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.