Obstarávanie

Interiérové vybavenie – skrinky na triedenie pošty, rokovacie stoly a stoličky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
21 202,52
Konečná suma(Bez DPH):
7 985,41
Zaplatené:
37.66%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39000000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie triedenia internej a externej pošty - nahradenie existujúcich poštových skriniek novými a zároveň zvýšenie bezpečnosti obehu dokumentov a zabezpečenie rokovacieho nábytku do rokovacích miestností pre potreby verejného obstarávateľa, nákup textilných výrobkov s nízkou úrovňou toxických látok s uprednostnením výrobkov s malým vplyvom na životné prostredie pri výrobe a vyrobené z vlákien vyrobených s minimálnym množstvom pesticídov.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Skrinka na triedenie pošty - 1ks, Hodnota / charakteristika: Rozmer skrinky max.: V 1800 x Š 2600 x H 450 mm. ; Technické vlastnosti: Skrinka na triedenie pošty rozdelená do uzamykateľných priehradiek s otvormi na listy. Minimálny počet priehradiek je 50. Dvierka priehradiek sa otvárajú smerom nadol alebo do strany. Dvierka priehradiek sú vybavené cylindrickým zámkom s 3 kľúčikmi. Od všetkých priehradiek budú 2 univerzálne kľúče, ktoré umožnia otvorenie všetkých priehradiek. Na každé dvierka priehradky budú upevnené rámiky s možnosťou vymenia štítku pre prehľadné označenie. Prvá priehradka od spodku musí byť vo výške minimálne 0,36m a posledná maximálne 1,8m. Farebné prevedenie buk., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rokovací stôl - 10 ks, Hodnota / charakteristika: Rozmer: 2200x1200x762mm; Technické vlastnosti: Tvar stola je obdĺžnik, z každej strany stola je možné sedenie s uložením nôh pod stôl, stolové dosky a nohy sú vyrobené z DCP hrúbky 38 mm, stolová doska je po obvode vybavená dvojfarebnou akrylovou 3D hranou, odolnou proti úderom, podnož je olepená hranou ABS hrúbky 2 mm, lub stola je z DCP 18 mm s hranou ABS 0,5 mm z viditeľnej strany, stôl je inštalovaný na dekoračných rektifikačných nôžkach D = 55 mm. Farebné prevedenie tmavý orech., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rokovací stôl - 1ks, Hodnota / charakteristika: Rozmer: 4000x2000x736mm; Technické vlastnosti: Rokovací stôl pre 10 ľudí, stôl môže byť poskladaný z viacerých častí, základ stola je obdĺžnik s ukončením v tvare polkruhu, stoly majú hrúbku 38mm, stolové dosky a boky stolov sú opatrené ABS hranou o sile 2mm, na svetle nemení farbu. Farebné prevedenie tmavý orech., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rokovací stôl - 1 ks, Hodnota / charakteristika: Rozmer: 4000x2000x736mm; Technické vlastnosti: Rokovací stôl pre 10 ľudí, stôl môže byť poskladaný z viacerých častí, základ stola je obdĺžnik s ukončením v tvare polkruhu, stoly majú hrúbku 38mm, stolové dosky a boky stolov sú opatrené ABS hranou o sile 2mm, na svetle nemení farbu. Farebné prevedenie orech., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rokovacie stoličky - 30 ks, Hodnota / charakteristika: Rozmery minimálne: šírka 550mm, hĺbka 750mm, výška 770mm, nosnosť min. 120kg; Technické vlastnosti: Čalúnené kreslo s dreveným podnožím, s odolnosťou min. 100 000 cyklov, gramáž látky min. 350g/m, požiarna odolnosť podľa EN 1021 /1-2/, svetelná odolnosť podľa UNI EN ISO 105-B02, farebné prevedenie čalúnenia krémová, farebné prevedenie dreva tmavý orech., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Stálofarebnosť na svetle - Minimálne stupeň 4 – 5 pre nábytkové textílie. Overenie: Všetky výrobky musia byť testované podľa normy ISO 105 B02 alebo ekvivalentnej., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Marián Uhlár 8 9 582,50 20% EUR 4. Máj 2016 108218

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.