Obstarávanie

Ubytovanie, stravovanie a prenájom miestností


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
IUVENTA
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
4 200,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55100000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Počet uzavretých zmlúv:
0

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných služieb pozostávajúcich z poskytnutia ubytovacích služieb, stravovacích služieb a prenájmu konferenčných priestorov pre realizáciu štvordňovej vzdelávacej aktivity (ďalej len vzdelávacia aktivita) ; Predpokladaný termín vzdelávacej aktivity je od 18.05.2016 - 21.05.2016; Miesto dodania predmetu zákazky : Banskobystrický kraj; Vzdelávacia aktivita je určená dobrovoľníkom Európskej dobrovoľníckej služby.; Predpokladaný celkový počet účastníkov vzdelávacej aktivity je 21 vrátane 3 školiteľov/ organizátorov aktivity.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Podrobná špecifikácia predmetu zákazky:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Aktivity budú realizované počas štyroch dní, pričom predpokladaný začiatok v prvý deň bude o 16:00 hod. a predpokladaný koniec posledného dňa je o 15:00 hod., čo predstavuje poskytnutie ubytovacích služieb na 3 noci. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rozsah ubytovacích služieb:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ubytovanie požadujeme pre predpokladaný počet 21 účastníkov, z toho pre 2 školiteľov a 1 zástupcu Národnej agentúry, na predpokladaný počet 3 noci, v dvojlôžkových až štvorlôžkových izbách s oddelenými posteľami, ktorých súčasťou je minimálne kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom, resp. vaňou. Postele nesmú byť poschodové., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Možnosť ubytovania je aj na chatkách, s dostupnosťou k spoločenskej a stravovacej miestnosti. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Školiteľom bude poskytnuté ubytovanie v samostatných izbách., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Potreba zabezpečenia aj bezbariérového prístupu v rámci ubytovacieho zariadenia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: K dispozícii bude uterák, hygienický set., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rozsah stravovacích služieb :, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rozsah stravovacích služieb, vrátane občerstvenia bude rozdelený medzi jednotlivé dni nasledovne: , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 1. deň - 4 hod- 16:00 – 22:00 1 x večera vrátane pitného režimu, 1 x občerstvenie - 21 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 2. deň -10 hod -7:00 – 20:00 1 x raňajky, 1 x obed, 1 x večera vrátane pitného režimu, 2x občerstvenie -21 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 3. deň- 10 hod- 7:00 – 20:00 1 x raňajky, 1 x obed, 1 x večera vrátane pitného režimu, 2x občerstvenie -21 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 4. deň- 6 hod- 7:00 – 15:00 1 x raňajky, 1 x obed (prípadne balíček na cestu) vrátane pitného režimu, 1 x občerstvenie- 21 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - raňajky - minimálne kontinentálne raňajky rozšírené o jeden ďalší druh jedla alebo možnosťou výberu jedál formou bufetu. Požadujeme k raňajkám pitný režim vo forme čaju a kávy., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - obed - 0,3 l polievka a výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert/šalát. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov v rovnakej gramáži resp. s možnosťou doplnenia jedla., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - večera - výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min.150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita zeleninových a sladkých jedál). Výber z čerstvých šalátov. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - pitný režim - 1. káva s mliekom a cukrom alebo čaj s medom/cukrom a citrónom – 2 krát denne / 1 osoba - a 2. minerálna voda – min. 1 l / 1 osoba / 1 deň alebo voda s citrónom – min. 1l /1 osoba/ 1 deň . , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - občerstvenie, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - doobeda /poobede t.j. 2 krát denne. V prípade poldňovej aktivity 1 krát denne. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - formou slané/sladké/ovocie 1 ks/ 1 osoba (variabilné striedanie slané vo forme chlebíčkov/pagáčov, sladké vo forme koláča/štrúdle, ovocná misa s rôznymi druhmi ovocia 5 druhov), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí byť schopné rešpektovať a upraviť jedlo podľa špecifických stravovacích potrieb (napr. ako vegetariánstvo, vegánstvo, halal strava, intolerancia na mliečne výrobky, celiakia a pod.) V prípade bufetových stolov a ponuky z jedál musia byť jedlá označené/ pomenované v angličtine. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Konferenčné a seminárne miestnosti:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Počas realizácie vzdelávacej aktivity sa požadujú: 1 veľká a 1 malá seminárna miestnosť; Obe seminárne miestnosti musia byť uzamykateľné a musia mať prirodzené alebo nútené vetranie, okná s prístupom denného svetla a vo všetkých musí byť možné upravovať sedenie a lepiť materiály na steny. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Seminárnou miestnosťou nesmie byť jedáleň, ani miestnosť susediaca s kuchyňou. V prípade, že je v tejto miestnosti barový pult, nesmie byť v prevádzke. Požadujeme, aby každá osoba v miestnosti mala rovnaký výhľad na prezentátora, aby nezavadzali vo výhľade napr. stĺpy. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Veľká seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením: 30 ks stoličiek, 5 stolov, 1 flipchartový stojan, dataprojektor a plátno na premietanie, mikrofón, ozvučenie (možnosť prehrávania audiovizuálneho materiálu a min. 2 prenosné reproduktory pripojiteľné k notebooku), možnosť pripojenia na Wi-Fi, k dispozícii tlačiareň s farebným tonerom, zariadenia požadujeme v štandardnej kvalite, k dispozícii nádoby na separovaný odpad., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Malá seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením 15 ks stoličiek, 3 stoly, 1 flichartový stojan. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Vonkajšie priestory zariadenia, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme minimálne nasledovné vonkajšie priestory: - V areály zariadenia (prípadne v pešej dostupnosti max. 5 minút) sa nachádza voľná plocha s rozmermi min 15 x 30 metrov. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ďalšie požiadavky na predmet zákazky , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: a) Výška výdavkov za poskytnutie stravovacích služieb na jedného účastníka nesmie presiahnuť aktuálnu výšku stravného pri tuzemských pracovných cestách určenú zákonom č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna výška stravného vrátane pitného režimu je pre jedného účastníka v závislosti od rozsahu poskytnutých stravovacích služieb v rámci jedného dňa nasledovná:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - večera, vrátane pitného režimu – 4,20 € vrátane DPH - raňajky, obed, večera, vrátane pitného režimu – 9,80 € vrátane DPH - raňajky, obed, vrátane pitného režimu – 6,30 € vrátane DPH , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna výška stravného v rozsahu 4 dní je , Hodnota / charakteristika: 30,10 € vrátane DPH; Technické vlastnosti: Maximálna cena občerstvenia pre 1 osobu / 1 deň, Hodnota / charakteristika: 3 € vrátane DPH; Technické vlastnosti: b) Maximálna cena ubytovania pre jedného účastníka na jednu noc vrátane všetkých súvisiacich poplatkov (napr. miestne poplatky) nesmie presiahnuť sumu , Hodnota / charakteristika: 35 € vrátane DPH; Technické vlastnosti: Maximálna cena za prenájom Veľkej seminárnej miestnosti, Hodnota / charakteristika: 100 Eur vrátane DPH; Technické vlastnosti: Maximálna cena za prenájom Malej seminárnejnej miestnosti, Hodnota / charakteristika: 50 Eur vrátane DPH; Technické vlastnosti: c) Požadujeme predložiť podrobný aktuálny opis zariadenia, v ktorom uchádzač poskytuje požadované služby, t. j. opis ubytovania vrátane jeho kvalitatívneho zatriedenia, spôsob stravovania, opis seminárnej miestnosti s vybavením, Požadujeme uvedenie presnej identifikácie zariadenia, v ktorom bude uchádzač poskytovať požadované služby (názov zariadenia, adresa, zodpovedná osoba, kontakty na zodpovednú osobu – telefón, e-mail)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: d) Ubytovacie zariadenie a konferenčné a seminárne miestnosti musia byť k dispozícii po celú dobu rezervácie vrátane času na prípravu priestorov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: e) Zariadenie sa nesmie nachádzať viac než 1,5 km od vlakovej, alebo najbližšej autobusovej zastávky a pešia dostupnosť mimo hlavnej cesty musí byť zabezpečená. Dostupnosť medzimestskou dopravou musí byť minimálne tri krát denne. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: f) Zariadenie musí disponovať parkoviskom pre minimálne 6 osobných vozidiel., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: g) Personál na recepcii bude schopný komunikovať v angličtine, recepcia non-stop., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: h) K dispozícii pre účastníkov bude pohľadnica a mapa miesta., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: i) Ubytovacie zariadenie je v súlade s ekologickými normami (separácia odpadu)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: j) Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neplatiť storno poplatky za storno účastníkov, resp. storno celej objednávky., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme, aby sa ubytovacie zariadenie nenachádzalo na športovom štadióne., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme, aby sa na izbách nenachádzali dekorácie s erotickou tématikou., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: predpokladaný počet prenocovaní/21 osôb na 3 noci, Jednotka: počet prenocovaní, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 63; Technické vlastnosti: daň z ubytovania pre predpokladaný počet osôb na 4 dni/3 noci, Jednotka: počet osôb, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21; Technické vlastnosti: predpokladaný počet raňajok, Jednotka: porcia, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 63; Technické vlastnosti: predpokladaný počet obedov, Jednotka: porcia, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 63; Technické vlastnosti: predpokladaný počet večerí, Jednotka: porcia, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 63; Technické vlastnosti: predpokladaný počet občerstvení, Jednotka: porcia, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 126; Technické vlastnosti: predpokladaný počet dní pre prenájom Veľká seminárnej miestnosť, Jednotka: deň, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: predpokladaný počet dní pre prenájom Malej seminárnej miestnosti, Jednotka: deň, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.