Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných služieb pozostávajúcich z poskytnutia ubytovacích služieb, stravovacích služieb a prenájmu konferenčných priestorov pre realizáciu vzdelávacej aktivity - semináru: "impACT" (ďalej len vzdelávacia aktivita) ; Predpokladaný termín vzdelávacej aktivity je od 14.6. -19.6.2016; Miesto dodania predmetu zákazky : Bratislava a okresné mestá v rámci Bratislavského kraja (Malacky, Pezinok, Senec); Predpokladaný celkový počet účastníkov vzdelávacej aktivity je 30 osôb vrátane 2 školiteľov a 2 organizátorov aktivity.; Vzdelávacia aktivita je určená pracovníkom s mládežou a výskumníkom.
Technické vlastnosti: Podrobná špecifikácia predmetu zákazky:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 6 dní pre 2 školiteľov, ktorí prídu o deň skôr, t.j. 14. 6. po 16:00 a predpokladaný koniec je dňa 19.6. o 10:00 hod., čo predstavuje pre 2 školiteľov poskytnutie ubytovacích služieb na 5 nocí, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 5 dní pre 28 účastníkov vzdelávacej aktivity, pričom predpokladaný začiatok je dňa 15.6. o 18:00 hod. a predpokladaný koniec je dňa 19.6. je o 10:00 hod., čo predstavuje pre 28 účastníkov poskytnutie ubytovacích služieb na 4 noci. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rozsah ubytovacích služieb:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • 2 školitelia na 5 nocí na samostatných izbách (od 14.6. 2016), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • 28 účastníkov na 4 noci, na dvojposteľových izbách s oddelenými posteľami (v prípade potreby mať k dispozícii aj tri až štyri jednoposteľové izby) ktorých súčasťou je minimálne kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom, resp. vaňou. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • Nefajčiarske priestory bez hracích (výherných) automatov. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Potreba zabezpečenia aj bezbariérového prístupu aj bezbariérovej izby v rámci ubytovacieho zariadenia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: K dispozícii bude uterák, hygienický set., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rozsah stravovacích služieb:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rozsah stravovacích služieb, vrátane občerstvenia bude rozdelený medzi jednotlivé dni nasledovne: , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 14.6 - večera pre 2 osoby vrátane pitného režimu, 1 x občerstvenie 2 osoby, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 15.6 - 1 x raňajky, 1 x obed vrátane pitného režimu, 2 x občerstvenie v rámci dňa - 2 osoby a 1 x večera, vrátane pitného režimu, 1 x občerstvenie po večeri - 30 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 16.6 - 1 x raňajky, 1 x obed, 1 x večera, vrátane pitného režimu, 2 x občerstvenie v rámci dňa - 30 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 17.6 - 1 x raňajky, 1 x obed, 1 x večera, vrátane pitného režimu, 2 x občerstvenie v rámci dňa - 30 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 18.6 - 1 x raňajky, 1 x obed, 1 x večera, vrátane pitného režimu, 2 x občerstvenie v rámci dňa - 30 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 19.6 -1 x raňajky - 30 osôb , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - raňajky - minimálne kontinentálne raňajky rozšírené o jeden ďalší druh jedla alebo možnosťou výberu jedál formou bufetu. Požadujeme k raňajkám pitný režim vo forme čaju a kávy., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - obed - 0,3 l polievka a výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert/šalát. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov v rovnakej gramáži resp. s možnosťou doplnenia jedla., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - večera - výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min.150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita zeleninových a sladkých jedál). Výber z čerstvých šalátov. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - pitný režim - 1. káva s mliekom a cukrom alebo čaj s medom/cukrom a citrónom – 2 krát denne / 1 osoba - a 2. minerálna voda – min. 1 l / 1 osoba / 1 deň alebo voda s citrónom – min. 1l /1 osoba/ 1 deň . , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - občerstvenie, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - doobeda /poobede t.j. 2 krát denne. V prípade poldňovej aktivity 1 krát denne. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - formou slané/sladké/ovocie 1 ks/ 1 osoba (variabilné striedanie slané vo forme chlebíčkov/pagáčov, sladké vo forme koláča/štrúdle, ovocná misa s rôznymi druhmi ovocia 5 druhov), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí byť schopné rešpektovať a upraviť jedlo podľa špecifických stravovacích potrieb (napr. ako vegetariánstvo, vegánstvo, halal strava, intolerancia na mliečne výrobky, celiakia a pod.) V prípade bufetových stolov a ponuky z jedál musia byť jedlá označené/ pomenované v angličtine. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Konferenčné a seminárne miestnosti:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Počas realizácie vzdelávacej aktivity sa požaduje: 1 veľká seminárna miestnosť; Seminárna miestnosť musí byť uzamykateľná a musí mať prirodzené alebo nútené vetranie, okná s prístupom denného svetla a musí byť v nej možné upravovať sedenie a lepiť materiály na steny. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Veľká seminárna miestnosť musí disponovať nasledovným minimálnym zariadením: 35 ks stoličiek, 7 stolov, 1 flipchartový stojan, dataprojektor a plátno na premietanie, ozvučenie (možnosť prehrávania audiovizuálneho materiálu a min. 2 prenosné reproduktory pripojiteľné k notebooku), možnosť permanentného pripojenia na Wi-Fi, k dispozícii tlačiareň s farebným tonerom, zariadenia požadujeme v štandardnej kvalite, k dispozícii nádoby na separovaný odpad., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Seminárnou miestnosťou nesmie byť jedáleň, ani miestnosť susediaca s kuchyňou. V prípade, že je v tejto miestnosti barový pult, nesmie byť v prevádzke. Požadujeme, aby každá osoba v miestnosti mala rovnaký výhľad na prezentátora, aby nezavadzali vo výhľade napr. stĺpy. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Vonkajšie priestory zariadenia, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Výhodou bude poskytnutie nasledovných vonkajších priestorov: - V areáli zariadenia (prípadne v pešej dostupnosti max. 5 minút) sa nachádza vonkajšia voľná plocha, kde bude v prípade potreby umožnené sedenie pre 30 osôb. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ďalšie požiadavky na predmet zákazky , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna výška stravného vrátane pitného režimu je pre jedného účastníka v závislosti od rozsahu poskytnutých stravovacích služieb v rámci jedného dňa nasledovná:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Obed vrátane pitného režimu – 10 € vrátane DPH - večera, vrátane pitného režimu –10 € vrátane DPH - raňajky, vrátane pitného režimu – 5 € vrátane DPH , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna cena občerstvenia pre 1 osobu / 1 deň, Hodnota / charakteristika: 8 € vrátane DPH; Technické vlastnosti: Maximálna cena ubytovania pre jedného účastníka na jednu noc vrátane všetkých súvisiacich poplatkov (napr. miestne poplatky) nesmie presiahnuť sumu , Hodnota / charakteristika: 40 € vrátane DPH; Technické vlastnosti: Maximálna cena za prenájom Veľkej seminárnej miestnosti, Hodnota / charakteristika: 150 Eur vrátane DPH; Technické vlastnosti: Požadujeme predložiť podrobný aktuálny opis zariadenia, v ktorom uchádzač poskytuje požadované služby, t. j. opis ubytovania vrátane jeho kvalitatívneho zatriedenia, spôsob stravovania, opis seminárnej miestnosti s vybavením, Požadujeme uvedenie presnej identifikácie zariadenia, v ktorom bude uchádzač poskytovať požadované služby (názov zariadenia, adresa, zodpovedná osoba, kontakty na zodpovednú osobu – telefón, e-mail)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ubytovacie zariadenie a seminárna miestnosť musí byť k dispozícii po celú dobu rezervácie, vrátane času na prípravu priestorov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: S dobrou dostupnosťou mestskej hromadnej prepravy (do 300m) alebo medzimestskej dopravy., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí disponovať parkoviskom pre minimálne 6 osobných vozidiel., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Personál na recepcii bude schopný komunikovať v angličtine, recepcia non-stop., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: K dispozícii pre účastníkov bude pohľadnica a mapa miesta., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ubytovacie zariadenie je v súlade s ekologickými normami (separácia odpadu)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neplatiť storno poplatky za storno účastníkov, resp. storno celej objednávky., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme, aby sa ubytovacie zariadenie nenachádzalo na športovom štadióne., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme, aby sa na izbách nenachádzali dekorácie s erotickou tématikou., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí disponovať nefajčiarskymi priestormi a bez hracích automatov. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Musí sa jednať o zariadenie s minimálne 3 *** Hotel s bezbariérovým prístupom. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme, aby sa hotel nenachádzal v oblasti menej ako 500 metrov od železničnej trate., Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: predpokladaný počet prenocovaní (28 osôb na 5 nocí a 2 osoby na 6 nocí), Jednotka: počet prenocovaní, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 152; Technické vlastnosti: daň z ubytovania pre predpokladaný počet osôb na 6 dní/5 nocí, Jednotka: počet osôb, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: daň z ubytovania pre predpokladaný počet osôb na 5 dní/4 noci, Jednotka: počet osôb, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 28; Technické vlastnosti: predpokladaný počet raňajok, Jednotka: porcia, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 122; Technické vlastnosti: predpokladaný počet obedov, Jednotka: porcia, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 92; Technické vlastnosti: predpokladaný počet večerí, Jednotka: porcia, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9122; Technické vlastnosti: predpokladaný počet občerstvení, Jednotka: porcia, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 214; Technické vlastnosti: predpokladaný počet dní pre prenájom Veľká seminárnej miestnosť, Jednotka: deň, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.