Zabezpečenie komplexnej realizácie neformálneho výjazdového zasadnutia pracovnej skupiny, tzv. Attaché trip SAWP, pozostávajúcej z dodávky služieb potrebných na plynulý priebeh podujatia z pohľadu technicko - organizačného v súlade s odbornou koordináciou objednávateľa. ; Miesto konania: Bratislavský kraj (Bratislava, Šenkvice), Žilinský kraj (Žilina, Rajecké Teplice); Termín konania: 30.11. - 2.12. 2016; Počet účastníkov konferencie: 80
Technické vlastnosti: 1. Doprava:, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 1.1 až 1.4; Technické vlastnosti: 1.1 Autobusová doprava dňa 30.11.2016 (autobus - 1 ks z dôvodu ekonomickej efektívnosti a zabezpečenia sprievodného programu počas presunov), Hodnota / charakteristika: profesionálny vodič, autobus nie starší ako 6 rokov, počet miest na sedenie min. 80, čisté reprezentatívne vozidlo s klimatizáciou, výborný technický stav, pohodlné sedadlá; Technické vlastnosti: 1.1.1 letisko Viedeň - Bratislava, Hodnota / charakteristika: 08:00 - 11:00 hod.; Technické vlastnosti: 1.1.2 presuny v rámci Bratislavy (min. 50 km), Hodnota / charakteristika: 11:30 - 12:00 hod.; Technické vlastnosti: 1.1.3 Bratislava - Šenkvice a späť, Hodnota / charakteristika: 16:30 - 22:30 hod.; Technické vlastnosti: 1.2 Autobusová doprava dňa 01.12.2016 (autobus - 1 ks z dôvodu ekonomickej efektívnosti a zabezpečenia sprievodného programu počas presunov), Hodnota / charakteristika: profesionálny vodič, autobus nie starší ako 6 rokov, počet miest na sedenie min. 80, čisté reprezentatívne vozidlo s klimatizáciou, výborný technický stav, pohodlné sedadlá; Technické vlastnosti: 1.2.1 presuny v rámci Bratislavy, Hodnota / charakteristika: 07:00 - 09:00 hod.; Technické vlastnosti: 1.2.2 presuny v rámci Žiliny (min. 20 km), Hodnota / charakteristika: 10:30 - 17: 30 hod.; Technické vlastnosti: 1.2.3 Žilina - Rajecké Teplice, Hodnota / charakteristika: 19:00 - 20:30 hod.; Technické vlastnosti: 1.3 Železničná doprava dňa 01.12.2016 , Hodnota / charakteristika: 07:30 - 11:00 hod. (v závislosti od možných úprav grafikonu ŽSR); Technické vlastnosti: 1.3.1 Bratislava - Žilina, Hodnota / charakteristika: 1 samostatný vozeň na prepravu 80 osôb, vozeň 2.triedy, veľkopriestorový, otvorený, s malými stolíkmi; Technické vlastnosti: 1.3.2 Bratislava - Žilina, Hodnota / charakteristika: 1 samostatný spoločenský vozeň na podávanie občerstvenia pre 80 osôb a organizovanie prezentácie cestnej a vlakovej infraštruktúry počas jazdy vlakom + zabezpečenie potrebnej techniky a ozvučenia; Technické vlastnosti: 1.4 Autobusová doprava dňa 02.12.2016 (autobus - 1 ks z dôvodu ekonomickej efektívnosti a zabezpečenia sprievodného programu počas presunov), Hodnota / charakteristika: profesionálny vodič, autobus nie starší ako 6 rokov, počet miest na sedenie min. 80, čisté reprezentatívne vozidlo s klimatizáciou, výborný technický stav, pohodlné sedadlá; Technické vlastnosti: 1.4.1 Rajecké Teplice - Bratislava, Hodnota / charakteristika: 14:00 - 17:00 hod.; Technické vlastnosti: 1.4.2 Bratislava - letisko Viedeň, Hodnota / charakteristika: 17:00 - 21:00 hod. ; Technické vlastnosti: 2. Ubytovacie služby: , Hodnota / charakteristika: zahŕňa 2.1 až 2.2; Technické vlastnosti: 2.1 Ubytovanie s raňajkami formou švédskych stolov a s miestnym poplatkom dňa 30.11.2016 v Bratislave - Staré Mesto (max. vzdialenosť 15 min. pešej chôdze od Primaciálneho paláca), Hodnota / charakteristika: Hotel min. 4*, samostatné 1- až 2-lôžkové izby, počet izieb: 65 (účastníci budú ubytovaní spôsobom 1 osoba na samostatnej izbe); Technické vlastnosti: 2.2 Ubytovanie s raňajkami formou švédskych stolov a s miestnym poplatkom dňa 01.12.2016 v Rajeckých Tepliciach, Hodnota / charakteristika: Hotel min. 4*, samostatné 1- až 2-lôžkové izby, počet izieb: 80 (účastníci budú ubytovaní spôsobom 1 osoba na samostatnej izbe); Technické vlastnosti: 3. Prenájom miestností:, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 3.1 až 3.3; Technické vlastnosti: 3.1 Dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 3.1.1 až 3.1.3; Technické vlastnosti: 3.1.1 Bratislava - Primaciálny palác: miesto na podávanie obeda - Mezanín , Hodnota / charakteristika: 12:00 - 13:30 hod., samostatná miestnosť na obed, obed formou bufetových stolov; Technické vlastnosti: 3.1.2 Bratislava - Primaciálny palác: konferenčná sála - Zrkadlová sála , Hodnota / charakteristika: 13:30 - 15:00 hod., samostatná konferenčná sála; Technické vlastnosti: 3.1.3 Šenkvice - Vinársky podnik Šenkvice: miestnosť na podávanie večere, Hodnota / charakteristika: 18:00 - 21:00 hod., samostatná miestnosť na večeru, večera so servírovanou obsluhou; Technické vlastnosti: 3.2 Dňa 01.12.2016, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 3.2.1 až 3.2.3; Technické vlastnosti: 3.2.1 Žilina - Žilinská univerzita: miestnosť na občerstvenie, Hodnota / charakteristika: 16:00 - 16:30 hod., miestnosť na občerstvenie v priestoroch Žilinskej univerzity; Technické vlastnosti: 3.2.2 Žilina - Budatínsky zámok: miestnosť na občerstvenie a kultúrny program, Hodnota / charakteristika: 16:30 - 19:00 hod., samostatná miestnosť pre občerstvenie a kultúrny program; Technické vlastnosti: 3.2.3 Rajecké Teplice: priestor na kultúrny program a večeru, Hodnota / charakteristika: 20:30 - 23:00 hod., samostatná miestnosť pre kultúrny program a večeru v mieste ubytovania; Technické vlastnosti: 3.3 Dňa 02.12.2016, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 3.3.1 až 3.3.2; Technické vlastnosti: 3.3.1 Rajecké Teplice: samostatná konferenčná sála; zahŕňa 3.3.1.1, Hodnota / charakteristika: 11:00 - 13:00 hod., sedenia Ženeva pre 40 osôb + sedenie v rade pre 40 osôb + 5 osôb za predsedníckym stolom; Technické vlastnosti: 3.3.1.1 konferenčná sála v Rajeckých Tepliciach - technické zabezpečenie, Hodnota / charakteristika: 1ks vysokorýchlostné pripojenie na internet, 1ks dataprojektor s ovládačom, 1ks projekčné plátno min.1650x1220mm, 20 ks stolový mikrofón, ozvučenie, technická obsluha počas trvania akcie; Technické vlastnosti: 3.3.2 Rajecké Teplice: miestnosť na podávanie obeda, Hodnota / charakteristika: 13:00 - 14:30 hod., samostatná miestnosť na obed, obed formou bufetových stolov; Technické vlastnosti: 4. Stravovacie služby:, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 4.1 -4.11; Technické vlastnosti: 4.1 Dňa 30.11.2016: Bratislava-mezanín v priestoroch Primaciálneho paláca, 11:30 - 14:00 hod., počet osôb: 80. Zabezpečenie príslušenstva na podávanie obeda, t.j. taniere, poháre, šálky,príbor,misy,obrusy (ďalej len "mobiliár), Hodnota / charakteristika: Obed formou bufetových stolov so zabezpečením mobiliáru podľa potrieb podávaného menu. Stoly a stoličky sú súčasťou prenajatého priestoru. Zahŕňa 4.1.1 - 4.1.5; Technické vlastnosti: 4.1.1 studené misy, Hodnota / charakteristika: 100g/osoba; Technické vlastnosti: 4.1.2 teplý bufet - polievka: 3 druhy, Hodnota / charakteristika: 0,33l/osoba, 3 druhy; Technické vlastnosti: 4.1.3 teplý bufet - hlavné jedlo: 5 druhov-3 mäsité a 2 bezmäsité jedlá, prílohy: 4 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: bezmäsité 200g, mäsité 150g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.1.4 studený bufet - studené misy, šaláty: 3 druhy, 2x ovocné misy: zmes ovocia, dezert: 10 druhov, Hodnota / charakteristika: studené misy: 100g/osoba, šaláty: 150g/osoba, ovocné misy: zmes ovocia 20kg/80 osôb, 10 druhov dezertu: hmotnosť 90g/osoba; Technické vlastnosti: 4.1.5 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.2 Dňa 30.11.2016: Bratislava-Šenkvice, 17:00 - 18:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie počas presunu autobusom, zahŕňa: 4.2.1 ; Technické vlastnosti: 4.2.1 nápoje - minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, Hodnota / charakteristika: minerálne vody v balení po 0,33l/osoba; Technické vlastnosti: 4.3 Dňa 30.11.2016: Šenkvice-Vinársky podnik Šenkvice, 18:00 - 21:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: večera so servírovanou obsluhou, zahŕňa: 4.3.1 -4.3.4; Technické vlastnosti: 4.3.1 predjedlo: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť predjedla na 1 porciu: 100g ; Technické vlastnosti: 4.3.2 teplý bufet - hlavné jedlo: 2 druhy-1 mäsité a bezmäsité jedlo, prílohy: 2 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: bezmäsité 200g, mäsité 150g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.3.3 studený bufet - šaláty: 2 druhy, 2x ovocné misy: zmes ovocia, dezerty/zákusky: 2 druhy, sladké a slané chuťovky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: šaláty: 150g/osoba, ovocné misy: zmes ovocia 10kg/80 osôb, 2 druhy dezertu: hmotnosť 90g, sladké a slané chuťovky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.3.4 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.4 Dňa 01.12.2016: Bratislava-Žilina, 08:00 - 11:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: Občerstvenie počas jazdy vlakom so zabezpečením mobiliáru podľa potrieb podávaného občerstvenia. Stoly a stoličky sú súčasťou prenajatého priestoru. Zahŕňa: 4.4.1 a 4.4.2 ; Technické vlastnosti: 4.4.1 studený bufet - 2x ovocné misy: zmes ovocia, sladké pečivo, slané pečivo, chuťovky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: ovocné misy: zmes ovocia 5kg/80 osôb, sladké pečivo: 60g/osoba, slané pečivo: 60g/osoba, chuťovky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.4.2 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.5 Dňa 01.12.2016: Žilina - Hotelová akadémia, 11:30 - 14:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: obed so servírovanou obsluhou, zahŕňa: 4.5.1 -4.5.5; Technické vlastnosti: 4.5.1 studený bufet: predjedlo: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť predjedla na 1 porciu: 100g ; Technické vlastnosti: 4.5.2 teplý bufet - polievka: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: 0,33l/osoba, 2 druhy - mäsitá a zeleninová; Technické vlastnosti: 4.5.3 teplý bufet - hlavné jedlo: 2 druhy-1 mäsité a 1 bezmäsité jedlo, prílohy: 2 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: 150g, bezmäsité jedlo 200g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.5.4 studený bufet - šaláty: 2 druhy, dezerty/zákusky: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: šaláty: 150g/osoba, 2 druhy dezertu: 90g/osoba; Technické vlastnosti: 4.5.5 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda (perlivá/neperlivá/jemne sýtená), ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.6 Dňa 01.12.2016: Žilina - Žilinská univerzita, 14:00 - 17:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie v priestoroch Žilinskej univerzity so zabezpečením mobiliáru podľa potrieb podávaného občerstvenia, zahŕňa: 4.6.1 a 4.6.2; Technické vlastnosti: 4.6.1 studený bufet - 2x ovocné misy: zmes ovocia, sladké pečivo, slané pečivo, chuťovky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: ovocné misy: zmes ovocia 5kg/80 osôb, sladké pečivo: 60g/osoba, slané pečivo: 60g/osoba, chuťovky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.6.2 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.7 Dňa 01.12.2016: Žilina - Budatínsky zámok, 17:30 - 19:30 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie v priestoroch Budatínskeho zámku so zabezpečením mobiliáru podľa potrieb podávaného občerstvenia + stand-up stoly 10ks, zahŕňa: 4.7.1 a 4.7.2; Technické vlastnosti: 4.7.1 studený bufet - 2x ovocné misy: zmes ovocia, sladké pečivo, slané pečivo, chuťovky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: ovocné misy: zmes ovocia 5kg/80 osôb, sladké pečivo: 60g/osoba, slané pečivo: 60g/osoba, chuťovky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.7.2 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.8 Dňa 01.12.2016: Rajecké Teplice, 20:30 - 22:30 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: večera formou bufetových stolov, zahŕňa: 4.8.1 - 4.8.4; Technické vlastnosti: 4.8.1 studené misy, Hodnota / charakteristika: 100g/osoba ; Technické vlastnosti: 4.8.2 teplý bufet - polievka: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: 0,33l/osoba, 2 druhy - mäsitá a zeleninová; Technické vlastnosti: 4.8.3 teplý bufet - hlavné jedlo: 5 druhov-3 mäsité a 2 bezmäsité jedlá, prílohy: 4 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: bezmäsité 200g a mäsité 150g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.8.4 studený bufet - šaláty: 3 druhy, 2x ovocné misy: zmes ovocia, dezert: 10 druhov, Hodnota / charakteristika: šaláty: 150g/osoba, ovocné misy: zmes ovocia 20kg/80 osôb, 10 druhov dezertu: hmotnosť 90g/osoba; Technické vlastnosti: 4.8.5 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda (perlivá/neperlivá/jemne sýtená), ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.9 Dňa 02.12.2016: Rajecké Teplice, 10:30 - 13:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie pred rokovaním, zahŕňa: 4.9.1 a 4.9.2; Technické vlastnosti: 4.9.1 studený bufet - sladké pečivo, slané pečivo, chlebíčky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: sladké pečivo: 60g/osoba, slané pečivo: 60g/osoba, chlebíčky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.9.2 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.10 Dňa 02.12.2016: Rajecké Teplice, 13:00 - 14:30 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: obed formou bufetových stolov, zahŕňa: 4.10.1 - 4.10.5; Technické vlastnosti: 4.10.1 studené misy, Hodnota / charakteristika: 100g/osoba; Technické vlastnosti: 4.10.2 teplý bufet - polievka: 3 druhy, Hodnota / charakteristika: 0,33l/osoba, 3 druhy; Technické vlastnosti: 4.10.3 teplý bufet - hlavné jedlo: 5 druhov-3 mäsité a 2 bezmäsité jedlá, prílohy: 4 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: bezmäsité 200g, mäsité 150g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.10.4 studený bufet - šaláty: 3 druhy, 2x ovocné misy: zmes ovocia, dezert: 10 druhov, Hodnota / charakteristika: šaláty: 150g/osoba, ovocné misy: zmes ovocia 20kg/80 osôb, 10 druhov dezertu: hmotnosť 90g/osoba; Technické vlastnosti: 4.10.5 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.11 Dňa 02.12.2016: Rajecké Teplice - Bratislava, 14:30-17:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie počas presunu autobusom, zahŕňa: 4.11.1; Technické vlastnosti: 4.11.1 nápoje: minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, Hodnota / charakteristika: minerálne vody v balení po 0,33l/osoba; Technické vlastnosti: 5. Spoločenský program:, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 5.1 - 5.3; Technické vlastnosti: 5.1 Dňa 30.11.2016 - Šenkvice - degustácia vín s prezentáciou, 18:00-22:00, Hodnota / charakteristika: Kultúrny program: miestny folklórny súbor, hudobné vystúpenie spojené so spevom a tancom, čas trvania vystúpenia do 60min., počet vystupujúcich osôb 10-15, vrátane hudobného doprovodu; Technické vlastnosti: 5.2 Dňa 01.12.2016 - Žilina - prehliadka Budatínskeho zámku, vrátane kultúrneho programu s hudobným podmazom z CD - stredoveká hudba po prehliadke zámku, 17:00-18:30, Hodnota / charakteristika: Kultúrny program-divadelné predstavenie spol. historického divadla a šermu-súboje,dobová hudba,ohňová šou v trvaní 20-30min., počet vystupujúcich 10-12 v dobových kostýmoch,hudobný podmaz z CD; Technické vlastnosti: 5.3 Dňa 01.12.2016 - Rajecké Teplice - hudobný program počas večere v hoteli, 20:30-21:30, Hodnota / charakteristika: Vystúpenie lokálnej ľudovej skupiny, miestny folklórny súbor, hudobné vystúpenie spojené so spevom a tancom, čas trvania vystúpenia do 60min., počet vystupujúcich osôb 5-7; Technické vlastnosti: 6. Personálne zabezpečenie: Tlmočenie v dňoch 30.11. - 01.12.2016, Hodnota / charakteristika: min. 1 tlmočník (anglický jazyk), vynikajúca znalosť jazyka, prax min.5 rokov, časovo flexibilný (simultánny preklad)
Technické vlastnosti: 1. Doprava, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2. Ubytovacie služby, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3. Prenájom miestností, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4. Stravovacie služby, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 5. Spoločenský program, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 6. Personálne zabezpečenie, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
PRESS & BURG s.r.o. | 4 | 48 790,00 | 0% | EUR | 20. Apríl 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.