Obstarávanie

Zabezpečenie neformálneho výjazdového zasadnutia pracovnej skupiny, tzv. Attaché trip SAWP


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad vlády Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
64 184,18
Konečná suma(Bez DPH):
48 790,00
Zaplatené:
76.01%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55120000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
celok, t.j. určené služby v požadovanom množstve
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie komplexnej realizácie neformálneho výjazdového zasadnutia pracovnej skupiny, tzv. Attaché trip SAWP, pozostávajúcej z dodávky služieb potrebných na plynulý priebeh podujatia z pohľadu technicko - organizačného v súlade s odbornou koordináciou objednávateľa. ; Miesto konania: Bratislavský kraj (Bratislava, Šenkvice), Žilinský kraj (Žilina, Rajecké Teplice); Termín konania: 30.11. - 2.12. 2016; Počet účastníkov konferencie: 80

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. Doprava:, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 1.1 až 1.4; Technické vlastnosti: 1.1 Autobusová doprava dňa 30.11.2016 (autobus - 1 ks z dôvodu ekonomickej efektívnosti a zabezpečenia sprievodného programu počas presunov), Hodnota / charakteristika: profesionálny vodič, autobus nie starší ako 6 rokov, počet miest na sedenie min. 80, čisté reprezentatívne vozidlo s klimatizáciou, výborný technický stav, pohodlné sedadlá; Technické vlastnosti: 1.1.1 letisko Viedeň - Bratislava, Hodnota / charakteristika: 08:00 - 11:00 hod.; Technické vlastnosti: 1.1.2 presuny v rámci Bratislavy (min. 50 km), Hodnota / charakteristika: 11:30 - 12:00 hod.; Technické vlastnosti: 1.1.3 Bratislava - Šenkvice a späť, Hodnota / charakteristika: 16:30 - 22:30 hod.; Technické vlastnosti: 1.2 Autobusová doprava dňa 01.12.2016 (autobus - 1 ks z dôvodu ekonomickej efektívnosti a zabezpečenia sprievodného programu počas presunov), Hodnota / charakteristika: profesionálny vodič, autobus nie starší ako 6 rokov, počet miest na sedenie min. 80, čisté reprezentatívne vozidlo s klimatizáciou, výborný technický stav, pohodlné sedadlá; Technické vlastnosti: 1.2.1 presuny v rámci Bratislavy, Hodnota / charakteristika: 07:00 - 09:00 hod.; Technické vlastnosti: 1.2.2 presuny v rámci Žiliny (min. 20 km), Hodnota / charakteristika: 10:30 - 17: 30 hod.; Technické vlastnosti: 1.2.3 Žilina - Rajecké Teplice, Hodnota / charakteristika: 19:00 - 20:30 hod.; Technické vlastnosti: 1.3 Železničná doprava dňa 01.12.2016 , Hodnota / charakteristika: 07:30 - 11:00 hod. (v závislosti od možných úprav grafikonu ŽSR); Technické vlastnosti: 1.3.1 Bratislava - Žilina, Hodnota / charakteristika: 1 samostatný vozeň na prepravu 80 osôb, vozeň 2.triedy, veľkopriestorový, otvorený, s malými stolíkmi; Technické vlastnosti: 1.3.2 Bratislava - Žilina, Hodnota / charakteristika: 1 samostatný spoločenský vozeň na podávanie občerstvenia pre 80 osôb a organizovanie prezentácie cestnej a vlakovej infraštruktúry počas jazdy vlakom + zabezpečenie potrebnej techniky a ozvučenia; Technické vlastnosti: 1.4 Autobusová doprava dňa 02.12.2016 (autobus - 1 ks z dôvodu ekonomickej efektívnosti a zabezpečenia sprievodného programu počas presunov), Hodnota / charakteristika: profesionálny vodič, autobus nie starší ako 6 rokov, počet miest na sedenie min. 80, čisté reprezentatívne vozidlo s klimatizáciou, výborný technický stav, pohodlné sedadlá; Technické vlastnosti: 1.4.1 Rajecké Teplice - Bratislava, Hodnota / charakteristika: 14:00 - 17:00 hod.; Technické vlastnosti: 1.4.2 Bratislava - letisko Viedeň, Hodnota / charakteristika: 17:00 - 21:00 hod. ; Technické vlastnosti: 2. Ubytovacie služby: , Hodnota / charakteristika: zahŕňa 2.1 až 2.2; Technické vlastnosti: 2.1 Ubytovanie s raňajkami formou švédskych stolov a s miestnym poplatkom dňa 30.11.2016 v Bratislave - Staré Mesto (max. vzdialenosť 15 min. pešej chôdze od Primaciálneho paláca), Hodnota / charakteristika: Hotel min. 4*, samostatné 1- až 2-lôžkové izby, počet izieb: 65 (účastníci budú ubytovaní spôsobom 1 osoba na samostatnej izbe); Technické vlastnosti: 2.2 Ubytovanie s raňajkami formou švédskych stolov a s miestnym poplatkom dňa 01.12.2016 v Rajeckých Tepliciach, Hodnota / charakteristika: Hotel min. 4*, samostatné 1- až 2-lôžkové izby, počet izieb: 80 (účastníci budú ubytovaní spôsobom 1 osoba na samostatnej izbe); Technické vlastnosti: 3. Prenájom miestností:, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 3.1 až 3.3; Technické vlastnosti: 3.1 Dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 3.1.1 až 3.1.3; Technické vlastnosti: 3.1.1 Bratislava - Primaciálny palác: miesto na podávanie obeda - Mezanín , Hodnota / charakteristika: 12:00 - 13:30 hod., samostatná miestnosť na obed, obed formou bufetových stolov; Technické vlastnosti: 3.1.2 Bratislava - Primaciálny palác: konferenčná sála - Zrkadlová sála , Hodnota / charakteristika: 13:30 - 15:00 hod., samostatná konferenčná sála; Technické vlastnosti: 3.1.3 Šenkvice - Vinársky podnik Šenkvice: miestnosť na podávanie večere, Hodnota / charakteristika: 18:00 - 21:00 hod., samostatná miestnosť na večeru, večera so servírovanou obsluhou; Technické vlastnosti: 3.2 Dňa 01.12.2016, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 3.2.1 až 3.2.3; Technické vlastnosti: 3.2.1 Žilina - Žilinská univerzita: miestnosť na občerstvenie, Hodnota / charakteristika: 16:00 - 16:30 hod., miestnosť na občerstvenie v priestoroch Žilinskej univerzity; Technické vlastnosti: 3.2.2 Žilina - Budatínsky zámok: miestnosť na občerstvenie a kultúrny program, Hodnota / charakteristika: 16:30 - 19:00 hod., samostatná miestnosť pre občerstvenie a kultúrny program; Technické vlastnosti: 3.2.3 Rajecké Teplice: priestor na kultúrny program a večeru, Hodnota / charakteristika: 20:30 - 23:00 hod., samostatná miestnosť pre kultúrny program a večeru v mieste ubytovania; Technické vlastnosti: 3.3 Dňa 02.12.2016, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 3.3.1 až 3.3.2; Technické vlastnosti: 3.3.1 Rajecké Teplice: samostatná konferenčná sála; zahŕňa 3.3.1.1, Hodnota / charakteristika: 11:00 - 13:00 hod., sedenia Ženeva pre 40 osôb + sedenie v rade pre 40 osôb + 5 osôb za predsedníckym stolom; Technické vlastnosti: 3.3.1.1 konferenčná sála v Rajeckých Tepliciach - technické zabezpečenie, Hodnota / charakteristika: 1ks vysokorýchlostné pripojenie na internet, 1ks dataprojektor s ovládačom, 1ks projekčné plátno min.1650x1220mm, 20 ks stolový mikrofón, ozvučenie, technická obsluha počas trvania akcie; Technické vlastnosti: 3.3.2 Rajecké Teplice: miestnosť na podávanie obeda, Hodnota / charakteristika: 13:00 - 14:30 hod., samostatná miestnosť na obed, obed formou bufetových stolov; Technické vlastnosti: 4. Stravovacie služby:, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 4.1 -4.11; Technické vlastnosti: 4.1 Dňa 30.11.2016: Bratislava-mezanín v priestoroch Primaciálneho paláca, 11:30 - 14:00 hod., počet osôb: 80. Zabezpečenie príslušenstva na podávanie obeda, t.j. taniere, poháre, šálky,príbor,misy,obrusy (ďalej len "mobiliár), Hodnota / charakteristika: Obed formou bufetových stolov so zabezpečením mobiliáru podľa potrieb podávaného menu. Stoly a stoličky sú súčasťou prenajatého priestoru. Zahŕňa 4.1.1 - 4.1.5; Technické vlastnosti: 4.1.1 studené misy, Hodnota / charakteristika: 100g/osoba; Technické vlastnosti: 4.1.2 teplý bufet - polievka: 3 druhy, Hodnota / charakteristika: 0,33l/osoba, 3 druhy; Technické vlastnosti: 4.1.3 teplý bufet - hlavné jedlo: 5 druhov-3 mäsité a 2 bezmäsité jedlá, prílohy: 4 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: bezmäsité 200g, mäsité 150g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.1.4 studený bufet - studené misy, šaláty: 3 druhy, 2x ovocné misy: zmes ovocia, dezert: 10 druhov, Hodnota / charakteristika: studené misy: 100g/osoba, šaláty: 150g/osoba, ovocné misy: zmes ovocia 20kg/80 osôb, 10 druhov dezertu: hmotnosť 90g/osoba; Technické vlastnosti: 4.1.5 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.2 Dňa 30.11.2016: Bratislava-Šenkvice, 17:00 - 18:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie počas presunu autobusom, zahŕňa: 4.2.1 ; Technické vlastnosti: 4.2.1 nápoje - minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, Hodnota / charakteristika: minerálne vody v balení po 0,33l/osoba; Technické vlastnosti: 4.3 Dňa 30.11.2016: Šenkvice-Vinársky podnik Šenkvice, 18:00 - 21:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: večera so servírovanou obsluhou, zahŕňa: 4.3.1 -4.3.4; Technické vlastnosti: 4.3.1 predjedlo: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť predjedla na 1 porciu: 100g ; Technické vlastnosti: 4.3.2 teplý bufet - hlavné jedlo: 2 druhy-1 mäsité a bezmäsité jedlo, prílohy: 2 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: bezmäsité 200g, mäsité 150g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.3.3 studený bufet - šaláty: 2 druhy, 2x ovocné misy: zmes ovocia, dezerty/zákusky: 2 druhy, sladké a slané chuťovky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: šaláty: 150g/osoba, ovocné misy: zmes ovocia 10kg/80 osôb, 2 druhy dezertu: hmotnosť 90g, sladké a slané chuťovky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.3.4 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.4 Dňa 01.12.2016: Bratislava-Žilina, 08:00 - 11:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: Občerstvenie počas jazdy vlakom so zabezpečením mobiliáru podľa potrieb podávaného občerstvenia. Stoly a stoličky sú súčasťou prenajatého priestoru. Zahŕňa: 4.4.1 a 4.4.2 ; Technické vlastnosti: 4.4.1 studený bufet - 2x ovocné misy: zmes ovocia, sladké pečivo, slané pečivo, chuťovky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: ovocné misy: zmes ovocia 5kg/80 osôb, sladké pečivo: 60g/osoba, slané pečivo: 60g/osoba, chuťovky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.4.2 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.5 Dňa 01.12.2016: Žilina - Hotelová akadémia, 11:30 - 14:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: obed so servírovanou obsluhou, zahŕňa: 4.5.1 -4.5.5; Technické vlastnosti: 4.5.1 studený bufet: predjedlo: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť predjedla na 1 porciu: 100g ; Technické vlastnosti: 4.5.2 teplý bufet - polievka: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: 0,33l/osoba, 2 druhy - mäsitá a zeleninová; Technické vlastnosti: 4.5.3 teplý bufet - hlavné jedlo: 2 druhy-1 mäsité a 1 bezmäsité jedlo, prílohy: 2 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: 150g, bezmäsité jedlo 200g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.5.4 studený bufet - šaláty: 2 druhy, dezerty/zákusky: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: šaláty: 150g/osoba, 2 druhy dezertu: 90g/osoba; Technické vlastnosti: 4.5.5 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda (perlivá/neperlivá/jemne sýtená), ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.6 Dňa 01.12.2016: Žilina - Žilinská univerzita, 14:00 - 17:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie v priestoroch Žilinskej univerzity so zabezpečením mobiliáru podľa potrieb podávaného občerstvenia, zahŕňa: 4.6.1 a 4.6.2; Technické vlastnosti: 4.6.1 studený bufet - 2x ovocné misy: zmes ovocia, sladké pečivo, slané pečivo, chuťovky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: ovocné misy: zmes ovocia 5kg/80 osôb, sladké pečivo: 60g/osoba, slané pečivo: 60g/osoba, chuťovky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.6.2 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.7 Dňa 01.12.2016: Žilina - Budatínsky zámok, 17:30 - 19:30 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie v priestoroch Budatínskeho zámku so zabezpečením mobiliáru podľa potrieb podávaného občerstvenia + stand-up stoly 10ks, zahŕňa: 4.7.1 a 4.7.2; Technické vlastnosti: 4.7.1 studený bufet - 2x ovocné misy: zmes ovocia, sladké pečivo, slané pečivo, chuťovky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: ovocné misy: zmes ovocia 5kg/80 osôb, sladké pečivo: 60g/osoba, slané pečivo: 60g/osoba, chuťovky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.7.2 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.8 Dňa 01.12.2016: Rajecké Teplice, 20:30 - 22:30 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: večera formou bufetových stolov, zahŕňa: 4.8.1 - 4.8.4; Technické vlastnosti: 4.8.1 studené misy, Hodnota / charakteristika: 100g/osoba ; Technické vlastnosti: 4.8.2 teplý bufet - polievka: 2 druhy, Hodnota / charakteristika: 0,33l/osoba, 2 druhy - mäsitá a zeleninová; Technické vlastnosti: 4.8.3 teplý bufet - hlavné jedlo: 5 druhov-3 mäsité a 2 bezmäsité jedlá, prílohy: 4 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: bezmäsité 200g a mäsité 150g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.8.4 studený bufet - šaláty: 3 druhy, 2x ovocné misy: zmes ovocia, dezert: 10 druhov, Hodnota / charakteristika: šaláty: 150g/osoba, ovocné misy: zmes ovocia 20kg/80 osôb, 10 druhov dezertu: hmotnosť 90g/osoba; Technické vlastnosti: 4.8.5 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda (perlivá/neperlivá/jemne sýtená), ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.9 Dňa 02.12.2016: Rajecké Teplice, 10:30 - 13:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie pred rokovaním, zahŕňa: 4.9.1 a 4.9.2; Technické vlastnosti: 4.9.1 studený bufet - sladké pečivo, slané pečivo, chlebíčky/kanapky/toasty, Hodnota / charakteristika: sladké pečivo: 60g/osoba, slané pečivo: 60g/osoba, chlebíčky: 120g/osoba; Technické vlastnosti: 4.9.2 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.10 Dňa 02.12.2016: Rajecké Teplice, 13:00 - 14:30 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: obed formou bufetových stolov, zahŕňa: 4.10.1 - 4.10.5; Technické vlastnosti: 4.10.1 studené misy, Hodnota / charakteristika: 100g/osoba; Technické vlastnosti: 4.10.2 teplý bufet - polievka: 3 druhy, Hodnota / charakteristika: 0,33l/osoba, 3 druhy; Technické vlastnosti: 4.10.3 teplý bufet - hlavné jedlo: 5 druhov-3 mäsité a 2 bezmäsité jedlá, prílohy: 4 rôzne prílohy, Hodnota / charakteristika: hmotnosť hlavného jedla na 1 osobu: bezmäsité 200g, mäsité 150g a príloha 150g; Technické vlastnosti: 4.10.4 studený bufet - šaláty: 3 druhy, 2x ovocné misy: zmes ovocia, dezert: 10 druhov, Hodnota / charakteristika: šaláty: 150g/osoba, ovocné misy: zmes ovocia 20kg/80 osôb, 10 druhov dezertu: hmotnosť 90g/osoba; Technické vlastnosti: 4.10.5 nápoje - káva espresso so smotanou a cukrom, čaj s citrónom a cukrom/medom, minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, ochutená sladená voda, ovocný džús, Hodnota / charakteristika: cukor ku káve a čaju: biely a hnedý, minerálne vody v balení po 0,33l/osoba, ochutená sladená voda v balení po 0,2l/osoba, ovocný džús v balení po 0,2l/osoba; Technické vlastnosti: 4.11 Dňa 02.12.2016: Rajecké Teplice - Bratislava, 14:30-17:00 hod., počet osôb: 80, Hodnota / charakteristika: občerstvenie počas presunu autobusom, zahŕňa: 4.11.1; Technické vlastnosti: 4.11.1 nápoje: minerálna voda: perlivá/neperlivá/jemne sýtená, Hodnota / charakteristika: minerálne vody v balení po 0,33l/osoba; Technické vlastnosti: 5. Spoločenský program:, Hodnota / charakteristika: zahŕňa: 5.1 - 5.3; Technické vlastnosti: 5.1 Dňa 30.11.2016 - Šenkvice - degustácia vín s prezentáciou, 18:00-22:00, Hodnota / charakteristika: Kultúrny program: miestny folklórny súbor, hudobné vystúpenie spojené so spevom a tancom, čas trvania vystúpenia do 60min., počet vystupujúcich osôb 10-15, vrátane hudobného doprovodu; Technické vlastnosti: 5.2 Dňa 01.12.2016 - Žilina - prehliadka Budatínskeho zámku, vrátane kultúrneho programu s hudobným podmazom z CD - stredoveká hudba po prehliadke zámku, 17:00-18:30, Hodnota / charakteristika: Kultúrny program-divadelné predstavenie spol. historického divadla a šermu-súboje,dobová hudba,ohňová šou v trvaní 20-30min., počet vystupujúcich 10-12 v dobových kostýmoch,hudobný podmaz z CD; Technické vlastnosti: 5.3 Dňa 01.12.2016 - Rajecké Teplice - hudobný program počas večere v hoteli, 20:30-21:30, Hodnota / charakteristika: Vystúpenie lokálnej ľudovej skupiny, miestny folklórny súbor, hudobné vystúpenie spojené so spevom a tancom, čas trvania vystúpenia do 60min., počet vystupujúcich osôb 5-7; Technické vlastnosti: 6. Personálne zabezpečenie: Tlmočenie v dňoch 30.11. - 01.12.2016, Hodnota / charakteristika: min. 1 tlmočník (anglický jazyk), vynikajúca znalosť jazyka, prax min.5 rokov, časovo flexibilný (simultánny preklad)

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Doprava, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2. Ubytovacie služby, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3. Prenájom miestností, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4. Stravovacie služby, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 5. Spoločenský program, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 6. Personálne zabezpečenie, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
PRESS & BURG s.r.o. 4 48 790,00 0% EUR 20. Apríl 2016 107050

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.