Obstarávanie

Nákup zubných kefiek a medzizubných kefiek a inštruktáž správnej techniky čistenia zubov.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 820,00
Konečná suma(Bez DPH):
7 725,00
Zaplatené:
65.35%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33711710-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
ks
Množstvo:
7200.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodanie zubných kefiek a medzizubných kefiek v zmysle nasledujúcej špecifikácie:; - Zubná kefka s ultra jemnými, husto osadenými, rovno zastrihnutými vláknami, malou hlavičkou, rúčkou umožňujúcou ľahšiu kontrolu správnej čistiacej techniky (tlaku a smerovania vlákien). Min. počet štetiniek 5460. Balenie jednotlivo s potlačou loga objednávateľa.; - Jednozväzková kefka Single s 0,15 mm vláknami na čistenie jednotlivých zubov a gingiválneho sulku. Balenie jednotlivo s potlačou loga objednávateľa. ; - Medzizubná kefka s držiakom, nasadenou vymeniteľnou medzizubnou kefkou a ochrannou krytkou s tenkým drôteným jadrom pre pacientov, ktorí medzizubné kefky ešte nepoužívali alebo s nimi len začínajú. Balenie jednotlivo priemer drôtu 0,7 mm.; - Inštruktáž správnej techniky čistenia zubov sa realizuje v spolupráci s odborným personálom. Inštruktáž prebieha prakticky a spočíva vo vysvetlení správneho používania jednotlivých pomôcok na inštruktážnom chrupe. Následne je na zuboch pacienta - návštevníka ukázaná správna technika používania vybraných produktov dentálnej hygieny. S inštruktážou je spojené aj odborná konzultácia v závislosti od témy, ktorá návštevníka zaujíma. Inštruktáž prebieha na podujatiach objednávateľa po celom Slovensku. Jedná sa o podujatia v mesiacoch apríl až september. ; Náklady na inštruktáž znáša dodávateľ: ; - personálne: mzda a cestovné, ; - inštruktážne MTZ: čelusť, nadrozmerná kefka, zrkadlo, dvojtónový roztok odhaľujúci povlak, hygienické rukavice.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Zubná kefka , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2300; Technické vlastnosti: Jednozväzková kefka Single, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1600; Technické vlastnosti: Medzizubná kefka s držiakom, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3300; Technické vlastnosti: Inštruktáž správnej techniky čistenia zubov, Jednotka: podujatia, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 130

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
CURADEN Slovakia s.r.o. 1 9 270,00 20% EUR 1. Apríl 2016 105589

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.