Príprava pokrmov pre potreby stravovania; Vrátane dopravy a vyloženia na miesto dodania na základe potrieb objednávateľa; Musia byť dodávané v akosti a kvalite zodpovedajúce platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky 152/1995 Z.z.; Dátum minimálnej trvanlivosti/dátum spotreby v čase dodávky jednotlivých tovarov nesmie byť kratší ako 5 dní; Objednávateľ v jednotlivých čiastkových objednávkach uvedie konkrétne množstva predmetu zákazky podľa požiadavky objednávateľa; Cena za obstarávaný tovar alebo službu súvisiacu s predmetom zákazky musí byť stanovená podľa zákona NR SR č. 18/1996 Z.z. o cenách v znení neskorších predpisov, vyhlášky MF SR č. 87/1996 Z.z., ktorou sa vykonáva zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 18/1996 Z.z. o cenách; Dodávateľ je oprávnený vystaviť faktúru po prebratí a potvrdení dokladu o prevzatí predmetu zákazky ( dodacieho listu) objednávateľom na základe skutočne dodaného množstva predmetu zákazky.; Dodávky predmetu zákazky musia spĺňať: označenie jednotlivých druhov tovaru na tovare, dodacom liste, príp. faktúre ak nie je s dodávkou dodaný a faktúra slúži ako dodací list, názov potraviny, dátum min. trvanlivosti/ dátum spotreby; Dodávky tovaru musia spĺňať znenie Zákona o potravinách č. 152/1995 Z.z. a byť v súlade s platnými právnymi predpismi podľa výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR zo 14. augusta 2006 č. 2143/2006-100; Dodávky tovaru musia byť dodávané v dopravných prostriedkoch určených na prepravu chladených a mrazených potravín; Požadujeme dodávať čerstvé mäso, nie mrazené
Technické vlastnosti: bravčové stehno k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12900; Technické vlastnosti: bravčové plece k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8240; Technické vlastnosti: bravčová krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 460; Technické vlastnosti: bravčové karé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: hovädzie plece s.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 590; Technické vlastnosti: hovädzie plece b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: hovädzie zadné b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 460; Technické vlastnosti: hovädzie kosti špik., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5340
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
M - NOVOMAX - D s.r.o. | 9 | 55 699,00 | 10% | EUR | 9. Marec 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.