Priebežné dodávanie požadovaného tovaru počas zmluvného obdobia (12 mesiacov) na štyri kuchyne Objednávateľa.; Dodávanie požadovaného tovaru sa bude realizovať vždy zodpovednému pracovníkovi na adresách kuchýň Objednávateľa.; Dodávanie požadovaného tovaru bude Dodávateľ realizovať na svoje vlastné náklady, ktoré musia byť súčasťou jeho cenovej ponuky na celý predmet zákazky.
Technické vlastnosti: Dodávateľ bude predbežne dodávať tovar, ktorý je predmetom tejto zákazky na adresy štyroch kuchýň Objednávateľa na základe telefonických objednávok, prípadne emailových objednávok., Hodnota / charakteristika: Plnenie predmetu zákazky je vrátane dopravy. ; Technické vlastnosti: Dodávanie požadovaného tovaru 2 x denne, možnosť hlásiť objednávku v deň objednávania do 7 hodiny rannej., Hodnota / charakteristika: Nedodržanie uvedenej podmienky sa považuje za zásadné porušenie zmluvy. ; Technické vlastnosti: Predpokladané množstvo tovaru je stanovené podľa odobratého množstva za predchádzajúci rok. Uvedené predpokladané množstvo nie je pre Objednávateľa záväzné, nakoľko sa počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky počas platnosti zmluvy je prípustné. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ sa zaväzuje, že aj v prípade neodobrania alebo prekročenia predpokladaného množstva predmetu zákazky za obdobie jedného roka, nebude požadovať navýšenie ceny alebo úhradu za neodobranie predmetu zákazky alebo za jeho nadmerné odobranie. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky počas platnosti zmluvy je prípustné. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ sa zaväzuje, že v jeho cenovej ponuke budú zarátané všetky náklady spojené s výkonom predmetu tejto zákazky ako sú: dodanie tovaru na adresy kuchýň Objednávateľa, pohonné hmoty, mzdy pracovníkov a všetky ostatné náklady súvisiace s výkonom predmetu zákazky., Hodnota / charakteristika: Všetky náklady spojené s výkonom predmetu zákazky budú súčasťou konečnej ceny počas platnosti zmluvy
Technické vlastnosti: Bravčová tlačenka obsahujúca minimálne 30% mäsa. , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11; Technické vlastnosti: Bravčové srdce (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 69; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: Bravčové stehno (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2673; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 815; Technické vlastnosti: Bravčový výrez chudý (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 35; Technické vlastnosti: Bravčové kare bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3803; Technické vlastnosti: Bravčový jazyk (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: Bratislavské párky obsahujúce minimálne 80% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1114; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bravčová šunka obsahujúca minimálne 80% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Diétna saláma obsahujúca minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 436; Technické vlastnosti: Domáca klobása obsahujúca minimálne 90% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1433; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2608; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 233; Technické vlastnosti: Hovädzie držky , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 407; Technické vlastnosti: Hovädzie predné (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Jaternice obsahujúce minimálne 30% mäsa. , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 412; Technické vlastnosti: Jaternice krvavé obsahujúce minimálne 10% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Jemná saláma , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 142; Technické vlastnosti: Kačacie stehná kalibrované 240g až 250kg (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 425; Technické vlastnosti: Kuracie prsia (kuchynská úprava). , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1591; Technické vlastnosti: Kuracie stehná kalibrované 240g až 250g (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2693; Technické vlastnosti: Kuracie stehná vykostené (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 293; Technické vlastnosti: Kura bez vnútorností (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1093; Technické vlastnosti: Kuracie pečienky, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 578; Technické vlastnosti: Obyčajné párky obsahujúce minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Oravská slanina, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 270; Technické vlastnosti: Oškvarky mleté, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 32; Technické vlastnosti: Pečená sekaná obsahujúca minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 114; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 54; Technické vlastnosti: Pohronská klobása obsahujúca minimálne 90% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 82; Technické vlastnosti: Rybie filé v 100g kockách s nízkym obsahom vody., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 761; Technické vlastnosti: Ryba Pangasius filety., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 173; Technické vlastnosti: Slovenská točená saláma obsahujúca minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 49; Technické vlastnosti: Šunková saláma obsahujúci minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: Údená šunka obsahujúca minimálne 70% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 313; Technické vlastnosti: Údená slanina, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Údená krkovička, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 938; Technické vlastnosti: Údené karé, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 268; Technické vlastnosti: Zabíjačková kaša , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 10 | 69 000,00 | 0% | EUR | 4. Marec 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.