Obstarávanie

Revitalizácia Karloveského ramena VZ Sihoť


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavské regionálne ochranárske združenie
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
117 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
58 325,00
Zaplatené:
49.85%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45112000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
m3
Množstvo:
8149.08
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom obstarávania sú revitalizačné opatrenia na Karloveskom ramene v k.ú. Devín a k.ú. Karlova Ves. Práce pozostávajú z prečistenia koryta a zníženia priečnych stavieb. Predmetné územie sa nachádza v chránenom areáli Sihoť, tiež je súčasťou SKUEV Bratislavské luhy a CHVÚ Dunajské luhy.; Úpravy v Karloveskom ramene sú v súlade s požiadavkami Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2000/60/ES ustanovujúcej rámec pôsobnosti spoločenstva v oblasti vodnej politiky (Rámcová Smernica o vode) a Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/147/ES o ochrane voľne žijúceho vtáctva (Smernica o vtákoch).; Termín realizácie prác je jeden mesiac odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy. Zmluva sa stáva účinnou až po kontrole a odsúhlasení správnosti priebehu procesu verejného obstarávania kontrolným orgánom poskytovateľa finančných prostriedkov pre projekt, ktorého súčasťou je zadaný predmet zákazky.; Práce budu vykonávané na základe projektovej dokumentácie, vrátane geodetických zameraní vypracovanou Slovenským vodohospodárskym podnikom,š.p.,, Sprietočnenie Karloveského ramena VZ Sihoť, LIFE10 NAT/SK/080 Ochrana a obnova území NATURA 2000 v cezhraničnom regióne Bratislavy", 12/2015, číslo projektu 1997219. Predmetom obstarávania je časť E.3 prečistenia koryta a zníženia priečnych stavieb. Projektová dokumentácia bude neoddeliteľnou súčasťou obstarávacích podmienok.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Odkopaný materiál bude odvážaný priebežne, časť materiálu vyťaženého pri realizácii projektu sa použije na zrovnanie terénnych depresií v kameňolome Devín a zvyšok sa uloží na parcelu s číslom 2110/1 ktorej vlastníkom je Bratislavská vodárenská spoločnosť a.s., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Odstránený betón bude odvezený na riadenú skládku odpadu v Zohore, Hodnota / charakteristika: 22 km

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bagrovacie práce - odstránenie nánosov, Jednotka: m3, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6654,19; Technické vlastnosti: Zníženie kamenného prahu (na kótu 131,80 m n.m.), Jednotka: m3, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1261,76; Technické vlastnosti: Zníženie betónového prahu (na kótu 132,02 m n.m.), Jednotka: m3, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 233,13

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
NAUTILUS, spol. s r.o. 5 69 990,00 20% EUR 24. Február 2016 102686

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.