Obstarávanie

Pracie prostriedky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
"VEK NÁDEJE", Zariadenie sociálnych služieb Nové Zámky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 965,31
Konečná suma(Bez DPH):
2 986,10
Zaplatené:
50.05%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39291000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
súbor
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Tekuté pracie prostriedky a dávkovací systém na dávkovanie tekutých prostriedkov pre veľkopráčovňu v zariadení poskytujúcom celodennú starostlivosť.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Vrátane dopravy na miesto plnenia a vyloženia do skladu., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Dodanie tovaru do 7 dní od objednávky. Zmluva sa bude plniť čiastkovo. Objednávka sa bude realizovať podľa potreby objednávateľa približne 1x mesačne na základe telefonickej alebo elektronickej objednávky., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Kupujúci si vyhradzuje právo odmietnuť prevziať tovar z dôvodu nesplnenia technických vlastností, parametrov, akosti, alebo pri zistení poškodenia, ktoré vzniklo pri prevoze tovaru., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Spolu s predmetom zmluvy budú kupujúcemu odovzdané nasledujúce doklady: daňový doklad (faktúra), dodací list. Faktúra a dodací list budú vystavené na dodanú časť plnenia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Lehota splatnosti faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia kupujúcemu. Pre účely tejto zmluvy sa za deň úhrady považuje deň odoslania príslušnej finančnej sumy z účtu kupujúceho na účet predávajúceho., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, výrobu, postup, značku, patent, alebo typ, umožňuje sa dodávateľom predložiť ponuku s ekvivalentným riešením, s porovnateľnými, resp. lepšími parametrami., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 3 dní od uzavretia zmluvy., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Objednávateľ požaduje spolu s aktualizovaným rozpočtom do 3 dní predložiť vzorky ponúkaných výrobkov s ich presným názvom a Kartou bezpečnostných údajov s opisom technických vlastností a parametrov, a vyhlásenie o zhode ekvivalentných tovarov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Objednávateľ požaduje spolu s aktualizovaným rozpočtom do 3 dní predložiť ku každému chemickému výrobku výpis z Registra biocídnych výrobkov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Podmienkou pri výbere je dodržanie povinností pri uvádzaní detergentov a povrchovo aktívnych látok pre detergenty na trh, ustanovených v zákone č. 67/2010 Z. z. o chemických látkach a chemických prípravkoch v znení neskorších predpisov a Nariadení európskeho parlamentu a rady (ES) č. 648/2004., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zmluva sa uzatvára na dobu určitú - na 12 mesiacov od jej uzatvorenia., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Tekutý koncentrovaný prací prostriedok na biele a farebné prádlo pre profesionálne použitie, vhodný pre automatické dávkovanie, na BA aj zmes BA-polyester, obsah neionických tenzidov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 280; Technické vlastnosti: Tekutý koncentrovaný prací prostriedok na odstraňovanie olejov a tukov, vhodný pre automatické dávkovanie, na BA aj zmes BA-polyester, obsahujúci zmes neiónových tenzidov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Tekutý alkalický a sekvestračný prostriedok pre profesionálne použitie, zabraňujúce tvorbe anorganických usadenín na práčke a inkrustáciám na bielizni, vhodný pre automatické dávkovanie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 546; Technické vlastnosti: Tekutý koncentrovaný bieliaci prostriedok na báze aktívneho chlóru pre teploty 20-60°C, vhodný pre automatické dávkovanie, na BA aj zmes BA-polyester, silná bieliaca účinnosť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: Tekutý a dezinfekčný prostriedok na báze peroxidu vodíka a kyseliny peroxyoctovej, vhodný pre automatické dávkovanie, na bielenie a dezinfekciu pri teplote od 60°C, na BA aj zmes BA-polyester, zaručujúci bakteriocidný, fungicídny a virucidný účinok, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 220; Technické vlastnosti: Neutralizačný prostriedok s avivážou, vhodný pre automatické dávkovanie, na BA aj zmes BA-polyester, znižujúci vznik statickej elektriny, zmäkčujúci efekt, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Automatický dávkovací systém na dávkovanie tekutých prostriedkov k praniu uvedených pod č.1 až 6 (počet pračiek 3 - pračka priemyselná PRIMUS 24 kg, pračka priemyselná PRIMUS 18 kg, pračka priemyselná PRIMUS 10,5 kg) vrátane inštalácie, poradenstva a servisu technológie. , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Univerzálny dezinfekčný práškový prací prostriedok 1 kg - biocíd, s deklarovaným chemotermickým dezinfekčným účinkom pri teplote 65 stupňov a dĺžke prania 20 minút (≥15-<30% zeolity, ≥5-<15% bieliaci prostriedok na báze kyslíka <5% neiónové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, polykarboxyláty. Obsahuje enzýmy, optický zjasňovač, vonné látky (butylphenyl methylpropional), Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
GA, spol. s r.o. 2 3 583,33 20% EUR 17. Február 2016 102151

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.