poskytnutie komplexných služieb pozostávajúcich z poskytnutia ubytovacích služieb, stravovacích služieb a prenájmu konferenčných priestorov pre realizáciu štvordňovej vzdelávacej aktivity
Technické vlastnosti: Miesto konania vzdelávacej aktivity, Hodnota / charakteristika: Žilinský kraj; Technické vlastnosti: vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od zástavky MHD, vlakovej alebo autobusovej stanice, Hodnota / charakteristika: maximálne 1 km; Technické vlastnosti: Predpokladaný termín konania vzdelávacej aktivity, Hodnota / charakteristika: od 18.3. do 22.3.2016; Technické vlastnosti: Aktivity budú realizované počas štyroch dní, pričom predpokladaný začiatok v prvý deň bude o 16:00 hod. a predpokladaný koniec posledného dňa je o 15:00 hod., čo predstavuje poskytnutie ubytovacích služieb na 4 noci. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Celkový predpokladaný počet ubytovaných je 26 osôb, z toho sú 2 školitelia a 1 zástupca agentúry., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: ROZSAH UBYTOVACÍCH SLUŽIEB, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ubytovanie požadujeme v dvojlôžkových až štvorlôžkových izbách s oddelenými posteľami, ktorých súčasťou je minimálne kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom, resp. vaňou. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Možnosť ubytovania je aj na chatkách, s dostupnosťou k spoločenskej a stravovacej miestnosti. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Školiteľom bude poskytnuté ubytovanie v samostatných izbách., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Potreba zabezpečenia aj bezbariérového prístupu v rámci ubytovacieho zariadenia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: K dispozícii bude uterák, hygienický set., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: ROZSAH STRAVOVACÍCH SLUŽIEB, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 1. deň vzdelávacej aktivity (18.3. v čase od 16:00 do 22:00) začína príchodom účastníkov od 16:00 hodiny, stravovanie začína 1 x večerou vrátane pitného režimu a 1 x občerstvením pre predpokladaný počet 26 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 2.-4. deň vzdelávacej aktivity ( 19.-21.3.2016 v čase od 7:00 - 20:00) požadujeme 1 x raňajky, obed a večeru vrátane pitného režimu a 2 x občerstvenie pre predpokladaný počet 26 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 5. deň vzdelávacej aktivity (22.3.2016 v čase od 7:00 - 15:00) požadujeme 1 x raňajky a obed (prípadne balíček na cestu) vrátane pitného režimu a 1 x občerstvenie pre predpokladaný počet 26 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - raňajky - minimálne kontinentálne raňajky rozšírené o jeden ďalší druh jedla alebo možnosťou výberu jedál formou bufetu., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - obed - 0,3 l polievka a výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert/šalát. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov v rovnakej gramáži resp. s možnosťou doplnenia jedla., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - večera - výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min.150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita zeleninových a sladkých jedál). Výber z čerstvých šalátov. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - pitný režim - káva s mliekom a cukrom alebo čaj s medom/cukrom a citrónom – 2 krát denne / 1 osoba, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - minerálna voda – min. 1 l / 1 osoba / 1 deň alebo voda s citrónom – min. 1l /1 osoba/ 1 deň, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - občerstvenie- doobeda /poobede t.j. 2 krát denne. V prípade poldňovej aktivity 1 krát denne. - formou slané/sladké/ovocie 1 ks/ 1 osoba (variabilné striedanie slané vo forme chlebíčkov/pagáčov, sladké vo forme koláča/štrúdle, ovocná misa s rôznymi druhmi ovocia 5 druhov) , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí byť schopné rešpektovať a upraviť jedlo podľa špecifických stravovacích potrieb (napr. ako vegetariánstvo, vegánstvo, halal strava, intolerancia na mliečne výrobky, celiakia a pod.) V prípade bufetových stolov a ponuky z jedál musia byť jedlá označené/ pomenované v angličtine. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: KONFERENČNÉ A SEMINÁRNE MIESTNOSTI, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Počas realizácie vzdelávacej aktivity sa požadujú:, Hodnota / charakteristika: 1 veľká a 1 malá seminárna miestnosť; Technické vlastnosti: Obe seminárne miestnosti musia byť uzamykateľné a musia mať prirodzené alebo nútené vetranie, okná s prístupom denného svetla a vo všetkých musí byť možné upravovať sedenie a lepiť materiály na steny., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Veľká seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením: 30 ks stoličiek, 5 stolov, 1 flipchartový stojan, dataprojektor a plátno na premietanie, mikrofón, ozvučenie (možnosť prehrávania audiovizuálneho materiálu a min. 2 prenosné reproduktory pripojiteľné k notebooku), možnosť pripojenia na Wi-Fi, k dispozícii tlačiareň s farebným tonerom, zariadenia požadujeme v štandardnej kvalite, k dispozícii nádoby na separovaný odpad., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Malá seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením 15 ks stoličiek, 3 stoly, 1 flichartový stojan. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: VONKAJŠIE PRIESTORY ZARIADENIA, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme minimálne nasledovné vonkajšie priestory: - V areály zariadenia (prípadne v pešej dostupnosti max. 5 minút) sa nachádza voľná plocha s rozmermi min 15 x 30 metrov. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: ĎALŠIE POŽIADAVKY NA PREDMET ZÁKAZKY, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Výška výdavkov za poskytnutie stravovacích služieb na jedného účastníka nesmie presiahnuť aktuálnu výšku stravného pri tuzemských pracovných cestách určenú zákonom č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna výška stravného vrátane pitného režimu je pre jedného účastníka v závislosti od rozsahu poskytnutých stravovacích služieb v rámci jedného dňa nasledovná:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: večera, vrátane pitného režimu , Hodnota / charakteristika: 4,20 € vrátane DPH; Technické vlastnosti: raňajky, obed, večera, vrátane pitného režimu , Hodnota / charakteristika: 9,80 € vrátane DPH; Technické vlastnosti: raňajky, obed, vrátane pitného režimu , Hodnota / charakteristika: 6,30 € vrátane DPH ; Technické vlastnosti: Maximálna výška stravného v rozsahu 5 dní, Hodnota / charakteristika: 39,90 € vrátane DPH ; Technické vlastnosti: Maximálna cena občerstvenia pre 1 osobu / 1 deň , Hodnota / charakteristika: 3 € vrátane DPH; Technické vlastnosti: Maximálna cena ubytovania pre jedného účastníka na jednu noc vrátane všetkých súvisiacich poplatkov (napr. miestne poplatky) nesmie presiahnuť sumu :, Hodnota / charakteristika: 30 € vrátane DPH; Technické vlastnosti: Maximálna cena za veľkú seminárnu miestnosť na 1 deň , Hodnota / charakteristika: 100 EUR vrátane DPH; Technické vlastnosti: Maximálna cena za malú seminárnu miestnosť na 1 deň, Hodnota / charakteristika: 50 EUR vrátane DPH; Technické vlastnosti: Ubytovacie zariadenie a konferenčné a seminárne miestnosti musia byť k dispozícii po celú dobu rezervácie vrátane času na prípravu priestorov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí disponovať parkoviskom pre minimálne 6 osobných vozidiel., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Personál na recepcii bude schopný komunikovať v angličtine, recepcia non-stop., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: K dispozícii pre účastníkov bude pohľadnica a mapa miesta., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ubytovacie zariadenie je v súlade s ekologickými normami (separácia odpadu)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Počet účastníkov spresní objednávateľ v termíne do 11.3.2016, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Presný počet účastníkov nahlási objednávateľ v termíne do 11.3.2016, Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: predpokladaný počet osôb, Jednotka: počet osôb, Minimum: , Maximum: 26, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: predpokladaný počet nocí, Jednotka: počet nocí, Minimum: , Maximum: 4, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ANFEMATA, s.r.o. | 4 | 2 887,60 | 20% | EUR | 16. Február 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.