Obstarávanie

Dôkazný alkohol tester - nepoužitý


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 500,00
Konečná suma(Bez DPH):
1 162,50
Zaplatené:
46.5%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38540000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dôkazný analyzátor dychu určený na meranie hladiny alkoholu vo vydýchnutom vzduchu z pľúc osôb, s certifikátom SLM, nový, nepoužitý. Je to ručný prístroj merajúci hmotnostnú koncentráciu alkoholu v dychu, musí byť určený na mobilné použitie v teréne, alebo stacionárne použitie, musí byť vybavený veľkou pamäťou, jednoduchým prenosom dát na mobilnú tlačiareň, alebo do počítača.; Alkoholtester Dräger 7510 vrátane prenosnej tlačiarne Dräger Mobile Printer, alebo ekvivalent.; V cene musí byť zahrnuté aj prvotné overenie od SLM.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Dodávateľ predloží certifikát meradla, musí vyhovovať technickým charakteristikám, metrologickým charakteristikám a konštrukčným vyhotovením požiadavkám na daný druh určeného meradla ustanovenými v prílohe č. 25 "Analyzátory dychu" k vyhláške ÚNMS SR č. 210/2000 Z.z. o meradlách a metrologickej kontrole v znení neskorších predpisov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Meracie jednotky: mg/L, merací režim: aktívny a pasívny, merací rozsah: 0,00 až 3,00 mg/L, najväčšia chyba +- 0,008 mg/l +- 1,7% nameranej hodnoty, posun citlivosti 0,6% nameranej hodnoty/ mesiac., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Dodávka musí obsahovať: , Hodnota / charakteristika: Alkoholtester, Transportný kufrík, prenosná tlačiareň, Sieťový nabíjací adaptér, Náustky minimálne 100 ks, Prepojenie s počítačom USB kábel, Náhradný termopapier do tlačiarne minimálne 1 ks; Technické vlastnosti: Dodávka musí obsahovať: , Hodnota / charakteristika: Inštalačné CD, Kábel na prepojenie s tlačiarňou, vysokokapacitný Li-ion akumulátor.; Technické vlastnosti: Vibrácie a razy:, Hodnota / charakteristika: zodpovedá EN 60068-2-6 a EN 60068-2-29; Technické vlastnosti: Pamäť - záznam:, Hodnota / charakteristika: >5000 testov s dátumom a časom; Technické vlastnosti: Hmotnosť vrátane batérií:, Hodnota / charakteristika: cca 450 gr.; Technické vlastnosti: Doba prípravy k testu:, Hodnota / charakteristika: od zapnutie cca 6 sekúnd; Technické vlastnosti: Doba vyhodnotenia výsledku merania:, Hodnota / charakteristika: cca 3 sek. pri 0,00 mg/l, cca 10 sek. pri 0,50 mg/l pri izbovej teplote; Technické vlastnosti: Zvuková signalizácia:, Hodnota / charakteristika: rôzne tóny na podporu hlásenia displeja a upozornení; Technické vlastnosti: Dátové rozhrania:, Hodnota / charakteristika: IR (cez IR modul) a USB pre pripojenie k PC a IR pre spojenie s tlačiarňou; Technické vlastnosti: Rozmery:, Hodnota / charakteristika: cca 185 mm x 90 mm x 45 mm; Technické vlastnosti: Pri dodávke predložiť:, Hodnota / charakteristika: Vyhlásenie o zhode, resp. vyhlásenie o parametroch (certifikát) podľa bodu 1.

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Alab, spol. s r. o. 2 1 395,00 20% EUR 11. Február 2016 101587

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.