Obstarávanie

Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
IUVENTA
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
7 900,00
Konečná suma(Bez DPH):
5 100,00
Zaplatené:
64.55%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55100000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
podujatie
Množstvo:
2.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Poskytnutie komplexných služieb pozostávajúcich z poskytnutia ubytovacích služieb, stravovacích služieb a prenájmu konferenčných priestorov pre realizáciu vzdelávacej aktivity - školenia.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. Miesto dodania predmetu zákazky , Hodnota / charakteristika: Bratislava; Technické vlastnosti: 2. Predpokladaný termín dodania predmetu zákazky, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: A. Prípravné stretnutie organizátorov ku vzdelávacej aktivite:, Hodnota / charakteristika: 23. 2. 2016(začiatok o 21,00 hod.) – 25. 2. 2016 (koniec o 16,00); Technické vlastnosti: B.Vzdelávacia aktivita: , Hodnota / charakteristika: 15. 3. 2016 (príchod 3 školitelov), 16.3.2016 (začiatok obedom) – 20. 3. (koniec po obede) 2016 ; Technické vlastnosti: 3. Veľkosť cieľovej skupiny - predpokladaný celkový počet účastníkov vzdelávacej aktivity , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: A.Prípravné stretnutie organizátorov ku vzdelávacej aktivite, Hodnota / charakteristika: 3 organizátori; Technické vlastnosti: B.Vzdelávacia aktivita, Hodnota / charakteristika: 33 ľudí (30 účastníkov + 3 organizátori); Technické vlastnosti: 4. Cieľová skupina , Hodnota / charakteristika: Vzdelávacia aktivita je určená pracovníkom s mládežou, sociálnych pracovníkov. ; Technické vlastnosti: 5. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: A. Prípravné stretnutie organizátorov ku vzdelávacej aktivite: , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 3 dni, pričom predpokladaný začiatok v prvý deň bude o 21:00 hod., kedy prídu dvaja účastníci a predpokladaný koniec posledného dňa je o 16:00 hod., čo predstavuje poskytnutie ubytovacích služieb na 2 noci pre 2 účastníkov a 1 noc pre 1 účastníka , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: B. Vzdelávacia aktivita, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 5 dní, pričom predpokladaný začiatok v prvý deň bude o 13:00 hod. a predpokladaný koniec posledného dňa je o 14:30 hod., čo predstavuje poskytnutie ubytovacích služieb na 4 noci. Školitelia a zástupcovia NA prídu o deň skôr t.j. 15. 3. o 12:00, čiže budú ubytovaní 5 nocí, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 6a. Rozsah ubytovacích služieb pre A. Prípravné stretnutie, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • 2 osoby na 2 noci na samostatných izbách od 23.2.2016 do 25.2.2016, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • 1 osoba na 1 noc od 24.2.2016 - 25.2.2016, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 6b. Rozsah ubytovacích služieb pre B. Vzdelávaciu aktivitu, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • 3 školitelia a zástupcovia agentúry na 5 nocí na samostatných izbách (od 15.3. 2016), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • 30 účastníci na 4 noci, na dvojposteľových izbách s oddelenými posteľami, ktorých súčasťou je minimálne kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom, resp. vaňou, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Potreba zabezpečenia aj bezbariérového prístupu aj bezbariérovej izby v rámci ubytovacieho zariadenia., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: K dispozícii bude uterák, hygienický set., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 7a. Rozsah stravovacích služieb pre A. prípravné stretnutie, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 1. deň prípravného stretnutia (23.2.2016) začína príchodom 2 účastníkov, stravovanie začína 1 x večerou vrátane pitného režimu pre predpokladaný počet 2 účastníci, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 2. deň prípravného stretnutia (24.2.2016) požadujeme raňajky, obed, večeru vrátane pitného režimu a 2 x za deň občerstvenie pre predpokladaný počet 3 účastníkov, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 3. deň prípravného stretnutia (25.2.2016) požadujeme raňajky a obed vrátane pitného režimu a 1 x občerstvenie pre predpokladaný počet 3 účastníkov, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 7b. Rozsah stravovacích služieb pre B. Vzdelávaciu aktivitu, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 0. deň vzdelávacej aktivity (15.3.2016) začína príchodom 3 účastníkov, stravovanie začína 1 x obedom a 1 x večerou vrátane pitného režimu pre predpokladaný počet 3 účastníci, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 1. deň vzdelávacej aktivity (16.3.) požadujeme 1 x raňajky a 1 x občerstvenie iba pre 3 osoby, a ďalej požadujeme 1 x obed, 1 x večera vrátane pitného režimu, 1 x občerstvenie pre predpokladaný počet 33 osôb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 2.-4. deň vzdelávacej aktivity (17.3-19.3.2016) požadujeme raňajky, obed, večeru vrátane pitného režimu a 2 x za deň občerstvenie pre predpokladaný počet 33 účastníkov, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 5. deň vzdelávacej aktivity (20.3.2016) požadujeme raňajky pre predpokladaný počet 33 účastníkov a 1 x obed vrátane pitného režimu a 1 x občerstvenie pre predpokladaný počet 3 osoby, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - raňajky - minimálne kontinentálne raňajky rozšírené o jeden ďalší druh jedla alebo možnosťou výberu jedál formou bufetu., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - obed - 0,3 l polievka a výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert/šalát. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov v rovnakej gramáži resp. s možnosťou doplnenia jedla., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - večera - výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min.150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita zeleninových a sladkých jedál)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Výber z čerstvých šalátov. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - pitný režim -- káva s mliekom a cukrom alebo čaj s medom/cukrom a citrónom – 2 krát denne / 1 osoba, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - minerálna voda – min. 1 l / 1 osoba / 1 deň alebo voda s citrónom – min. 1l /1 osoba/ 1 deň, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - občerstvenie - doobeda /poobede t.j. 2 krát denne. V prípade poldňovej aktivity 1 krát denne. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - formou slané/sladké/ovocie 1 ks/ 1 osoba (variabilné striedanie slané vo forme chlebíčkov/pagáčov, sladké vo forme koláča/štrúdle, ovocná misa s rôznymi druhmi ovocia 5 druhov), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí byť schopné rešpektovať a upraviť jedlo podľa špecifických stravovacích potrieb (napr. ako vegetariánstvo, vegánstvo, halal strava, intolerancia na mliečne výrobky, celiakia a pod.) V prípade bufetových stolov a ponuky z jedál musia byť jedlá označené/ pomenované v angličtine., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 8. Konferenčné a seminárne miestnosti:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Počas realizácie vzdelávacej aktivity sa požadujú:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 2 seminárne miestnosti;, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Seminárne miestnosti musia byť uzamykateľné a musia mať prirodzené alebo nútené vetranie, okná s prístupom denného svetla a vo všetkých musí byť možné upravovať sedenie a lepiť materiály na steny., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Veľká seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením: 35 ks stoličiek, 5 stolov, 1 flipchartový stojan, dataprojektor a plátno na premietanie, ozvučenie (možnosť prehrávania audiovizuálneho materiálu a min. 2 prenosné reproduktory pripojiteľné k notebooku), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: možnosť pripojenia na Wi-Fi, k dispozícii tlačiareň s farebným tonerom, zariadenia požadujeme v štandardnej kvalite, k dispozícii nádoby na separovaný odpad., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 1 x Menšia seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením 15 ks stoličiek, 4 stolov, 1 flichartový stojan, 1 dataprojektor, tlačiareň. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 9. Ďalšie požiadavky na predmet zákazky , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: a) Požadujeme zabezpečenie jednej tradičnej slovenskej večere, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: b) Výška výdavkov za poskytnutie stravovacích služieb na jedného účastníka nesmie presiahnuť aktuálnu výšku stravného pri tuzemských pracovných cestách určenú zákonom č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna výška stravného vrátane pitného režimu je pre jedného účastníka v závislosti od rozsahu poskytnutých stravovacích služieb v rámci jedného dňa nasledovná:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Obed, večera, vrátane pitného režimu – 6,30 € vrátane DPH, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - raňajky, obed, večera, vrátane pitného režimu – 9,80 € vrátane DPH, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - raňajky, vrátane pitného režimu – 4,20 € vrátane DPH , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna cena občerstvenia pre 1 osobu / 1 deň – 3 € vrátane DPH, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ubytovacie zariadenie a konferenčné a seminárne miestnosti musia byť k dispozícii po celú dobu rezervácie vrátane času na prípravu priestorov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí disponovať parkoviskom pre minimálne 6 osobných vozidiel., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Personál na recepcii bude schopný komunikovať v angličtine, recepcia non-stop., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: K dispozícii pre účastníkov bude pohľadnica a mapa miesta., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ubytovacie zariadenie je v súlade s ekologickými normami (separácia odpadu)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Počet účastníkov vzdelávacej aktivity spresní verejný obstarávateľ v termíne do 27. 2. 2016, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Presný počet účastníkov vzdelávacej aktivity nahlási verejný obstarávateľ v termíne do 9. 3. 2016, Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
PRESS & BURG Development s.r.o. 4 6 120,00 20% EUR 28. Január 2016 100508

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.