Obstarávanie

Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, hydina, mäsové výrobky a vajcia al. ekvivalent


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum účelových zariadení
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
39 207,00
Konečná suma(Bez DPH):
39 177,00
Zaplatené:
99.92%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15113000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka čerstvého mäsa bravčového, hovädzieho, hydiny, mäsových výrobkov a vajec pre potreby stravovacích zariadení; Dodanie tovaru do všetkých zariadení obstarávateľa v Banskobystrickom kraji, konkrétne miesta plnenia budú špecifikované po uzatvorení zmluvy, pričom vždy pôjde o strediská nachádzajúce sa v príslušnom kraji; Objednávateľ si vyhradzuje právo doplniť nové odberné miesta - strediska, ktoré vzniknú v príslušnom kraji počas trvania uzatvorenej zmluvy

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: balenie, Hodnota / charakteristika: v prepravkách, čerstvé; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčová krkovička čerstvá bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 860; Technické vlastnosti: Bravčové karé čerstvé bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1420; Technické vlastnosti: Bravčové kosti čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1770; Technické vlastnosti: Bravčová masť 100 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Hovädzie plece bez kosti z býka čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 210; Technické vlastnosti: Hovädzie stehno bez kosti z býka čerstvé kuch. uprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 570; Technické vlastnosti: Jaternice čerstvé, podiel bravčového mäsa min 45 %, ryža min 25 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Klobása ipeľská, podiel bravčového mäsa min 40 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Klobása vianočná, podiel mäsa min 60 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Oškvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: Párky spišské, podiel bravčového mäsa min 56 %, hovädzieho mäsa min 24 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 315; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, podiel bravčovej pečene min 38 %, bravčového mäsa min 34 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Saláma inovecká, podiel bravčového mäsa min 83 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Saláma kalinka, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 84 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: Saláma malokarpatská, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Saláma Nitran, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 95 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Saláma šunková, podiel bravčového mäsa min 50 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min 90 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 155; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože, podiel bravčovej slaniny 93 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 130; Technické vlastnosti: Špekačky, podiel bravčového mäsa min 54 %, hovädzieho mäsa min 26 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: Šunka debrecínska, podiel bravčového karé min 55 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Šunka dusená, podiel bravčového stehna min 67 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: Šunka chlebíčková, podiel bravčového stehna bez kosti 51 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Šunka pražská, podiel bravčového mäsa min 75 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min 75 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 185; Technické vlastnosti: Údené moravské mäso, podiel bravčového stehna min 66 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: Vajcia slepačie čerstvé, akostná trieda A, veľkosť L, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 19450; Technické vlastnosti: Kuracie stehná 220g, slovenská produkcia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 95; Technické vlastnosti: Kuracie prsia/rezne bez kože, slovenská produkcia, čerstvé kuracie mäso bez obsahu vody, minimálna trvanlivosť 3 dni , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1600; Technické vlastnosti: Kurča celé bez drobkov , trieda A, kalibrované 1 300 g, minimálny obsah vody, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Bravčové stehno k.ú, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 370; Technické vlastnosti: Bravčové koleno s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Hov.roštenec býk k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 220; Technické vlastnosti: Úd. Prešovský kabanos, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Úd. viedenské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Úd. Bratislavská klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Úd. bravčové kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Brav.lahôd.karé údené b.k - br. karé b.k. 62%, voda, soľ, konzervanty, škrob, zahusťovadlo, stabilizátor, dextróza, antioxidant, aróma, živ. bielkovina , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: Anglická slanina - br. Bok b.k.,60 % voda a soľ do3,3%, škrob, stabilizátor,zahusťovadlo,cukry,antioxidanty, aroma,konzer. , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Bravčová šunka dusená štandard tepelne opracovaná - br. stehno 50%, voda, soľ, konzervanty, škrob, dextróza, zahusťovadlo, stabilizátor, maltodextrín, živočíšna bielkovina, , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Párky so syrom - bravčové mäso (40%), eidam syr (16%), hovädzie mäso (8%), bravčová koža,voda, soľ, stabilizátory, koreniny, dextróza, konzervačná látka,antioxidant, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Maďarská klobása - br. mäso, koreniny, tuk, soľ, extrakty, dextróza, stimulátor, antioxidant, cesnak, stabilizátor, konzervant na 100 g hotového výrobku použitie 108 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Čabajská klobása - br. mäso 75%, hov. mäso 21%, soľ, konzervanty, koreniny, dextróza,antioxidant , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Šunka prosciutto - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Grilovacie párky so syrom a anglickou slaninou - bravčové mäso min. 70 %, bravčová slanina, voda, syr min. 10 %, zemiakový škrob, soľ, dextroza,korenie, stabilizátory, obsah tuku do 40 %, anglická slanina (bravčový bok min. 78 %), jedlá soľ max. 3 %, obsah tuku do 45 %,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Slovenská točená klobása - bravčové mäso min. 51 %, bravčová slanina, voda, soľ, škrob, zmes korenia, sójová bielkovina, stabilizátor, dextróza, antioxidanty, farbivá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 95; Technické vlastnosti: Originál domáca klobása - bravčové mäso 83 %, soľ, konzervačná látka, stabilizátor, antioxidant, prírodné koreniny, cesnak., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 95; Technické vlastnosti: Dargovská klobása - bravčové mäso 38 %, hydinové mechanicky separované mäso 23 %, hov. mäso 9 %, bravčová slanina 9 %, bravčové kože, voda, soľ, cesnak, zemiakový škrob, živočíšna bielkovina, koreniny, extrakty korenín, dextróza, glukozový sirup, sušená zelenina, konzervačná látka, stabilizátory, an, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Mangalica klobása pikantná - bravčové mäso (mangalica) 85 %, hovädzie mäso 28 %, soľ, konzervačná látka E250, cesnak, prírodné koreniny, extrakty korenín, dextróza, antioxidant , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Bratislavská klobása - bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, zmes prír. korenia, dextróza, farbivo, antioxidant, živočíšna bielkovina bravčová, extrakt korenín, aróma, farbivo, štartovacia kultúra, konzervačná látka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Wellness šunka špeciál - bravčové mäso 89 %, pitná voda, jedlá soľ, maltodextrín, dextróza, zmes korenín, sabilizátory, extrakt z korenín, antioxidant, konzervačná látka, obsah tuku max. 2 %., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčová šunka výberová - bravčové mäso zo šunky 87 %,pitná voda, jedlá soľ, glukóza, stabilizátory, antioxidant, konzervačná látka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Dusená šunka okrúhla - bravčové mäso min. 65 %, pitná voda, jedlá soľ, modifikovaný škrob, stabilizátory, zahusťovadlo, antioxidant , koreniny, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Detská šunka výberová - bravčové mäso zo stehna 77 %, pitná voda, jedlá soľ, zahusťovadlo, stabilizátor, cukor, antioxidant, obsah tuku max. 5 %, min. obsah čistej svalovej bielkoviny 13 %,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 46; Technické vlastnosti: Bravčová šunka hranatá - bravčové mäso 46 %, voda, zemiakový škrob, sojová bielkovina, soľ, stabilizátory, zahusťovadlo, zvýrazňovače chuti, gluk. cukor, maltodextrín, antioxidant, arómy, koreniny a extrakty korenín, drožďový extrakt, konzervačná látka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Karlovarská šunka špeciál - bravčové stehno 90 %, jódovaná jedlá soľ, dextróza, stabilizátory, zahusťovadlá, antioxidant, maltodextrín, konzervačná látka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: Kuracia šunka výberová - kuracie prsia 82 %, pitná voda 15 %, jedlá soľ, konzervačná látka, zahusťovadlo, konzervačná látka, jedlá soľ, sladidlo, dextróza, stabilizátory, želirujúce činidlo, antioxidanty, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 71; Technické vlastnosti: Kúpeľná šunka - bravčové mäso 65 %, voda, jedlá soľ jodovaná, zemiakový škrob, bravčová bielkovina cukor, konzervačná látka, stabilizátory, zahusťovadlá, antioxidanty, dýmová aróma, zvýrazňovač chuti, obsah jedlej soli max. 5 %, obsah gluténu max. 20 mg/kg, obsah čistých svalových bielkovín min. 10%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 73

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
METRO Cash & Carry SR s. r. o. 1 39 177,00 0% EUR 26. Január 2016 100323

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.