Obstarávanie

Tlmočnícka kabína


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad vlády Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
38 345,40
Konečná suma(Bez DPH):
15 034,72
Zaplatené:
39.2%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39153000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Nákup, dodávka a montáž 3 ks tlmočníckych kabín pre tri osoby.; Tlmočnícka kabína pre troch tlmočníkov v zmysle normy ISO 4043 (vrátane stola) vnútorná šírka kabíny min. 240 cm, vnútorná hĺbka kabíny min. 160 cm, hliníková konštrukcia, podľa potreby jednoducho rozšíriteľná pridávaním panelov.; Panely musia byť spojené rýchloupínacími zámkami (možnosť operatívne rýchlo kabínu zmontovať/demontovať), vnútorná šírka čelných panelov (so sklami) minimálne 800 mm - v zornom poli tlmočníka nesmie byť žiadna prekážka ani zvislý stĺpik a pod.; Súčasťou plnenia musia byť všetky doklady dokazujúce skutočnosť, že kabíny vyhovujú norme ISO 4043 v jej aktuálnom znení.; Profesionálny kufor na kolieskach na skladovanie a prepravu kabíny musí byť určený na všetky diely kabíny pre troch tlmočníkov (t.j. jeden kufor musí poňať všetky diely kabíny 2,4 m). Maximálna šírka kufra 550 mm, maximálna dĺžka 2100 mm, maximálna výška 950 mm. Všetky kolieska musia byť s brzdou.; Vrátane nákladov, ktoré nie sú výslovne uvedené vo funkčnej špecifikácii predmetu zákazky, ale sú nevyhnutné na riadne plnenie predmetu zákazky.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. Tlmočnícka kabína, Hodnota / charakteristika: ISO 4043, 160 cm hĺbka; 200 cm výška; 240 cm šírka; Technické vlastnosti: 2. Aktívny vetrací systém v zmysle normy ISO 4043, Hodnota / charakteristika: pre kabínu 2,4 m/pre troch tlmočníkov; Technické vlastnosti: 3. Kufor na skladovanie a prepravu dielov kabín, Hodnota / charakteristika: maximálna šírka 550 mm, maximálna dĺžka 2100 mm, maximálna výška 950 mm

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Tlmočnícka kabína, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 2. Aktívny vetrací systém v zmysle normy ISO 4043, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 3. Kufor na skladovanie a prepravu dielov kabín, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
LEXMAN, s. r. o. 4 18 041,67 20% EUR 21. Január 2016 100230

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.