Obstarávanie

Základné a dlhodobo skladovateľné potraviny al. ekvivalent


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum účelových zariadení
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
13 830,00
Konečná suma(Bez DPH):
9 916,66
Zaplatené:
71.7%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie dodávky základných a dlhodobo skladovateľných potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa, vrátane dopravy a vyloženia na miesto dodania.; Dodanie tovaru do všetkých zariadení obstarávateľa v Prešovskom kraji, konkrétne miesta plnenia budú špecifikované po uzatvorení zmluvy, pričom vždy pôjde o strediská nachádzajúce sa v príslušnom kraji; Objednávateľ si vyhradzuje právo doplniť nové odberné miesta - strediska, ktoré vzniknú v príslušnom kraji počas trvania uzatvorenej zmluvy

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: všetky produkty, Hodnota / charakteristika: spĺňajú kvalitatívne požiadavky 1. triedy kvality podľa Potravinového kódexu a platných noriem; Technické vlastnosti: trvanlivosť všetkých produktov, Hodnota / charakteristika: nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby; Technické vlastnosti: trvanlivosť všetkých produktov, Hodnota / charakteristika: všetky produkty musia mať uvedený dátum výroby a najneskoršej spotreby; Technické vlastnosti: obaly všetkých produktov, Hodnota / charakteristika: čisté, nepoškodené, zdraviu nezávadné

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1.1. múka hladká 1 kg ( hladká špeciál extra), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 667; Technické vlastnosti: 1.2. múka polohrubá 1 kg ( pšeničná, polohrubá výberová), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 542; Technické vlastnosti: 1.3. múka hrubá 1 kg , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 667; Technické vlastnosti: 1.4. krupica detská 500 g ( pšeničná krupica jemná dehydrovaná), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 58; Technické vlastnosti: 1.5. vločky ovsené, výberové, 350g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: 1.6. krúpky jačmenné (stredné) 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 67; Technické vlastnosti: pol.č.2 ryža lúpaná 1 kg ( guľatozrnná), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 750; Technické vlastnosti: pol.č.3 cestoviny bezvaječné sušené pšeničné, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 3.1. abeceda, bezvaječná cestovina, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 3.2. rezance široké, bezvaječná cestovina, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 3.3. Cessi penne, niťovky,kolienka,turbanky 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 768; Technické vlastnosti: 3.4. fliačky bezvaječné, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 3.5. kolienka bezvaječné 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: 3.6. mrvenička 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: 3.7. slovenská ryža ( bezvaječné) 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: 3.8. špagety bezvaječné, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 104; Technické vlastnosti: 3.9. tarhoňa, bezvaječné, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: 3.10. niťovky, dvojvaječné, 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: 3.11. vretená, bezvaječné, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 167; Technické vlastnosti: 3.12. cessi vaječné cestoviny: slovenská ryža, tarhona, mušle stredné, špagety, vretená, rezance široké 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1042; Technické vlastnosti: 4.1. cukor kryštálový jemný, 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 833; Technické vlastnosti: 4.2. cukor práškový, 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 92; Technické vlastnosti: 4.4. cukor škoricový 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: 4.3. cukor vanilínový, 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 4.5. cukor porcovaný, balenie po 5 gramov , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10000; Technické vlastnosti: pol.č. 5. kompóty, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 5.1. ananásový, kúsky v mierne sladkom náleve, 565g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 175; Technické vlastnosti: 5.2. slivkový 660g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: 5.3. broskyňový, lúpané, polené , v mierne sladkom náleve, 820g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: 5.4. brusnicový 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 67; Technické vlastnosti: 5.5. mandarinkový, kúsky v mierne sladkom náleve, 312g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 67; Technické vlastnosti: 5.6. hruškový lúpaný, marhuľový, čerešňový, jablkový 3500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 6.1. jahodový džem ,(podiel zložky ovocia 55g/100g) 340g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 6.2 slivkový lekvár ( sladený slivkový lekvár s jablkami), 450g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 6.4. džem porcovaný rôzny 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10833; Technické vlastnosti: 6.3. džem rôzne druhy vo vedierku kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: pol.č. 7. pašteka ( ľahôdkový bravčový krém, hliníkový obal) 75g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 8.1. sardinky v olivovom oleji,( pevná zložka min. 90g),125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 333; Technické vlastnosti: 9.1. olej slnečnicový, rafinovaný, 1 L, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 417; Technické vlastnosti: 9.3. olej slnečnicový, rafinovaný 5 L balenie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: pol.č. 10. konzervovaná zelenina, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 10.1. kápia červená, 720g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: 10.2. hrášok, 840g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 10.3. kôpor sterilizovaný, v sladkokyslom náleve, 280ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 10.4. kukurica sterilizovaná, ľahôdková, v sladkoslanom náleve, 340g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 10.5. lečo sterilizované zeleninové, 670g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 792; Technické vlastnosti: 10.6. baranie rohy 3200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 10.7. pretlak paradajkový, sterilizovaný, podiel paradajok 95%, 700g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 10.8. šampiňóny, krajané, v slanom náleve, 425g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 275; Technické vlastnosti: 10.9. chren sterilizovaný, v sladkokyslom náleve, 240g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 67; Technické vlastnosti: 10.10. fazuľové struky, žlté, krájané, v slanom náleve, 660g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 103; Technické vlastnosti: 10.11. hrach sterilizovaný, mladý hrášok v slanom náleve, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 192; Technické vlastnosti: 10.12. uhorky, v sladkokyslom náleve, 6-9 cm, 670g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 167; Technické vlastnosti: 10.13. kapusta kvasená 680g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 33; Technické vlastnosti: 10.14. kapusta kvasená 3500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 92; Technické vlastnosti: 10.15. zeleninový šalát obedový sterilizovaný 3200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: 10.16. čalamáda 3200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 10.17. červená repa 3200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 67; Technické vlastnosti: 10.18. kápia 3,4kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 33; Technické vlastnosti: 10.19. 100% citrón. šťava 1l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: 10.20. uhorky 3,5l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 10.21. šampióny 800g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 10.22. paradajkový pretlak 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 375; Technické vlastnosti: 10.23. kukurica 860g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 108; Technické vlastnosti: pol.č. 11. rôzne, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 11.1. zemiakový škrob Solamyl 200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 67; Technické vlastnosti: 11.2. kakao, ( kakaový prášok so zníženým obsahom tuku) 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 11.3. kakao Granko alebo ekvivalent ( rozpustná zmes) 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: 11.4. kyselina citrónová ( potravinárska), 30g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: 11.5. kokos strúhaný 180g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 33; Technické vlastnosti: 11.6. kypriaci prášok do pečiva, 10g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 11.7. puding ( v prášku, rôzne druhy) 42g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 667; Technické vlastnosti: 11.8. čokoláda na varenie ( horká čokoláda, 35% kakaovej sušiny) 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 11.9. med ( včelý med kvetový) 950g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: 11.10. kukuričný škrob 1kg , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 11.11. sini minis škorica 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 333; Technické vlastnosti: 11.12. med včelí porcovaný 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12500; Technické vlastnosti: 11.13. corn flaces 450g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 133; Technické vlastnosti: 11.14. musli Emco 750g rôzne, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: 11.15. mak modrý do koláčov 200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 67; Technické vlastnosti: 11.16. sézamová obalovacia zmes 1kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: pol.č. 12. sušená zelenina/ovocie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 12.1. šošovica veľkozrnná, 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 92; Technické vlastnosti: 12.2. fazuľa biela, farebná, 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: 12.3. hrach suchý, polený, 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 12.4. hríby sušené, zmes lesných húb, 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 12.5. hrozienka sušené, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 192; Technické vlastnosti: 13.1. bujón slepačí, hovädzí, zeleninový, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 13.2. bujón hubový, cesnakový, údený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: pol.č. 14. koreniny a chuťové prísady, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 14.1. horčica plnotučná 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: 14.2. korenie celé, 27g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 232; Technické vlastnosti: 14.3. korenie gulášové, 40g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 67; Technické vlastnosti: 14.4. korenie mleté, 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 333; Technické vlastnosti: 14.5. korenie nové, 15g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 67; Technické vlastnosti: 14.6. majoránka drvená, 7g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: 14.7. petržlenová vňať 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 14.8. paprika mletá, sladká, 1kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 13; Technické vlastnosti: 14.9. rasca mletá,20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 14.10. rasca celá, 30g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 14.11. škorica mletá, klinček, muškátový orech 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 14.12. soľ jodovaná, jedlá, 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 333; Technické vlastnosti: 14.13. Vegeta alebo ekvivalent ( sypké ochucovadlo bez glutamanu sodného), 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 83; Technické vlastnosti: 14.14. grilovacie korenie 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17; Technické vlastnosti: 14.15. korenie na ryby 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 14.16. kečup jemný 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 417; Technické vlastnosti: 14.17. bazalka sušená 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 14.18. ocot , kvasný, liehový 8%, 1l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 14.19. polievkové korenie 1l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 14.20. bobkový list 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: 14.21. horčica plnotučná 3500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 14.22. horčica plnotučná 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 167; Technické vlastnosti: 14.23. worchester. omáčka 1l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21; Technické vlastnosti: 15.1. pašteka Hamé rôzne druhy, al.obal 120g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: 15.2. topping čokoládový 1kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 15.3. sójové kocky , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 15.4. topping čokoládový, jahodový 200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: 16.1. droždie pekár.Fala čerstvé 42g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 292; Technické vlastnosti: 16.2. droždie sušené min. 7g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
INMEDIA, spol. s r.o. 3 11 900,00 20% EUR 8. Január 2016 99675

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.