Funkčná špecifikácia
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná
Technické vlastnosti: 1) Kuracie stehná - chladené, celé s kosťou a kožou, kalibrované, balenie: 240 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 2) Kuracie stehná - mrazené, celé s kosťou a kožou, kalibrované, balenie: 240 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 3) Kuracie rezne - chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 4) Kurča - chladené, trieda A, balenie: 2 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: 5) Kuracie pečene - mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 6) Hovädzie držky predvarené - mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 7) Hovädzie kosti rezané - chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 8) Hovädzie zadné bez kosti - chladené, krava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 9) Bravčové plece 4D - chladené, bez kosti, bez kože, bez tukového krytia, bez kolienkovej časti (štandardná úprava), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 10) Bravčová krkovička bez kosti - chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 11) Bravčové stehno bez kosti - chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 12) Bravčové karé bez kosti - chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 13) Bravčový bok bez kosti -chladený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 14) Saláma suchá - základná zložka: bravčové mäso, min. trvanlivosť 60 dní od dátumu dodania, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2,5; Technické vlastnosti: 15) Saláma mäkká - podiel mäsa: min. 48 % bravčové a hovädzie mäso, min. trvanlivosť 30 dní od dátumu dodania, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2,5; Technické vlastnosti: 16) Šunka pražská - podiel mäsa: min. 82 % bravčové mäso, min. trvanlivosť 45 dní od dátumu dodania, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5; Technické vlastnosti: 17) Párky bratislavské - podiel mäsa: min. 50 % bravčové a hovädzie mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 18) Párky spišské v baraňom čreve - podiel mäsa: min. 72 % bravčové a hovädzie mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 19) Klobása - podiel mäsa: min. 38 % bravčové mäso, min. trvanlivosť 21 dní od dátumu dodania, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 20) Údené rolované plece - min. trvanlivosť 21 dní od dátumu dodania, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 21) Slanina údená bez kože - podiel mäsa: min. 98 % bravčového mäsa, min. trvanlivosť 21 dní od dátumu dodania, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30