Obstarávanie

Mikroskop so zabudovanou kamerou


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 836,00
Konečná suma(Bez DPH):
2 363,33
Zaplatené:
83.33%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38518200-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Stabilné telo s úchytom v zadnej časti na ľahšie prenášanie mikroskopu. V zadnej časti tela úložný uzatvárací priestor pre sieťový kábel.; 2. Ľahko zameniteľné LED / halogénové 30W osvetlenie. Osvetlenie (denné svetlo) s plynulou reguláciou intenzity svetla.; 3. Zariadenie musí obsahovať kódovaný 5-násobný objektívový revolver s pamäťou pre posledne nastavenú intenzitu osvetlenia pre jednotlivé objektívy a s indikáciou práve nastavenej intenzity pre rýchlejšiu prezentáciu vzoriek bez zdržujúceho nastavovania správnej intenzity svetla.; 4. Zariadenie musí disponovať Light managerom, t.j. funkciou „Sleep módu“ (automatické zapnutie a vypnutie svetla pri nečinnosti); 5. Mikroskop musí disponovať nastaviteľným osvetlením podľa Koehlera.; 6. V tele musí byť zabudovaný „Z“ posun ovládaný – pre hrubé a jemné zaostrovanie s rozlíšením maximálne 2um, s nastaviteľnou tuhosťou pohybu a s aretáciou horného dorazu (ochrana objektívu a vzorky); 7. Zdvih v smere osy Z: aspoň 25mm (dostatok miesta na manipuláciu so vzorkou); 8. Binokulárny tubus typu Siedentopf - krídelkového typu (nie šupátkového typu) s medziočným rozstupom: 48mm – 75mm s možnosťou zdvihu (2 polohy pre zvýšenie náhľadu) a s maximálnym náklonom 25°, otočný o 360° (kvôli lepšiemu uskladneniu).; 9. Okuláre so zväčšením 10x a zorné pole aspoň 22mm. Dioptrické vyrovnanie pre obe oči v rozsahu +/- 5 dioptrií.; 10. Centrovateľný a výškovo nastaviteľný ABBE kondenzor s irisovou clonou a s numerickou apertúrou NA 0,9 / 1,25 s apertúrnou clonou a s otvorom pre šupátka (voliteľné : pre tmavé pole a fázový kontrast – rozšírené metodiky); 11. Objektívy kvality aspoň Plan Achromat:objektív 4x NA ≥ 0,1 / WD ≥ 30,5mm;objektív 10x NA ≥ 0,25 / WD ≥ 17,4mm;objektív 20x NA ≥ 0,45 / WD ≥ 0,8mm;objektív 40x NA ≥ 0,65 / WD ≥ 0,6mm;objektív 100x olejový, odpružený NA ≥ 1,25 / WD ≥ 0,16mm; 12. Zabudovaný posuvný mechanický stolček bez hrebeňového typu o rozmeroch: 185 x 145mm, s posuvným držiakom vzorky a posunom aspoň: 75mm x 50mm; 13. V tubuse mikroskopy musí byť zabudovaná 5 Mpx kamera s 5 GB zabudovanou internou pamäťou a so softvérom s možnosťou merania priamo na obrazovke, s HDMI konektorom pre priame pripojenie mikroskopu na Dataprojektor alebo iné zariadenie (TV) s HDMI vstupom.; 14. V tele mikroskopu musia byť aj aspoň 2 USB porty pre prípadné napájanie ďalšieho USB zariadenia (USB kľúč pre uloženie zosnímaných obrázkov), WiFi dongle.; 15. Zariadenie musí disponovať LAN konektorom RJ-45 (1 GB LAN) pre pripojenie zariadenia do lokálnej siete pre prenášanie obrázkov.; 16. Maximálne rozmery mikroskopu: 282 x 210 x 394mm; 17. V dodávke zariadenia musí byť proti prachový kryt.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
OPTOTEAM, s.r.o. 1 2 836,00 20% EUR 12. November 2018 250994

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.