Technické vlastnosti: • kvalitatívne podmienky:- mäsové výrobky musia spĺňať tieto organoleptické požiadavky:o povrchový vzhľad a farba – mäsové výrobky nesmú byť povrchovo znečistené, technologický obal nesmie byť porušený, okrem porcovania, tvar nesmie byť deformovaný, ak taký tvar nesúvisí priamo s technológiou výroby, údené mäsové výrobky musia mať povrch rovnomerne zaúdený bez veľkých dotykových škvŕn a bez znečistenia udiarenskou čerňou,, Hodnota / charakteristika: požadujeme; Technické vlastnosti: - vzhľad a farba nákroja - musí zodpovedať použitej surovinovej skladbe a technológii, nesmie obsahovať chrupavkovité a nespracovateľné časti, ak ide o výrobky s vložkou, nesmie sa táto samovoľne oddeľovať od spojky, pri nakrojení výrobkov nesmie dochádzať k uvoľneniu vody a tuku, konzistencia- musí byť charakteristická podľa skupín mäsových výrobkov, krájateľná alebo roztierateľná,, Hodnota / charakteristika: požadujeme; Technické vlastnosti: - vôňa – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích pachov,- chuť – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích príchutí- mäsové výrobky určené na konzumáciu v teplom stave sa posudzujú v studenom stave aj teplom stave; chuť týchto výrobkov sa posudzuje len v teplom stave, Hodnota / charakteristika: požadujeme; Technické vlastnosti: - vákuovo balené výrobky (šunka a salámy 50 g a 100 g) musia byť krájané na tenké plátky, Hodnota / charakteristika: požadujeme
Technické vlastnosti: - Suchá saláma - Inovec, Turista, Vysočina, Malokarpatská, vákuovo balené 50 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: - Suchá saláma - Inovec, Turista, Vysočina, Malokarpatská, vákuovo balené 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 850; Technické vlastnosti: - Liptovská saláma vákuovo balená 50 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: - Liptovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 260; Technické vlastnosti: - Šunka bravčová - min. 84 % bravč. mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: - Šunka bravčová - min. podiel mäsa 84 %, vákuovo balená 50 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: - Šunka bravčová - min. podiel mäsa 84 %, vákuovo balená 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: - Údené mäso - krkovica bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: - Údená slanina bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 65; Technické vlastnosti: - Domáca klobása - mäkký mäsový výrobok, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: - Jaternica 150 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: - Pečeňový syr, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: - Oravská slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
POZANA MEAT s.r.o. | 2 | 27 278,00 | 0% | EUR | 28. Júl 2021 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.