Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
Technické vlastnosti: 1. Acidofilné mlieko – tuk min. 3,6 %, probiotická kultúra Lactobacillus acidophilus, bez príchute, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bryndza – plnotučná, pasterizovaná, zložená z ovčieho syra minimálne 50%, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bryndza – plnotučná, pasterizovaná, zložená z ovčieho syra minimálne 50%, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Mlieko čerstvé plnotučné - 3,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Mlieko trvanlivé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: liter, Minimum: , Maximum: 2300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Smotana na varenie čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Syr plátkový – min. 50 % tuku v sušine (1balenie 100 g/5-6 ks v balení bez príchute), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Syr tavený v črievku BAMBINO – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Syr tavený v črievku BAMBINO – tuk v sušine min. 48 %, balenie 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Sójový tofu syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Sójový tofu syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 180 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Syr tofu lahôdkový – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Smotanovo tvarohový krém - rôzne príchute, smotana min.15,5%, sušina 37%, balenie 80 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %, vhodný pre celiatikov, neobsahujúci lepok, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %, vhodný pre celiatikov, neobsahujúci lepok, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Jogurt ovocný – rôzne ovocné príchute i čokoládový i vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1850, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 19. Máj 2021 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.