Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Bravčová krkovička , chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené ,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 340, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby ,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 410, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové stehno , chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech ,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 470, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzí roštenec , býk, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzie zadné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kačacie prsia , chladené bez kosti, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracie prsia , chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 565, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracie stehná , chladené ,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kurča , chladené, bledoružovej farby, bez drobkov ,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 66, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Morčacie prsia , chladené bez kostí, bez kože, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Teľacie stehno , orech, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Párková klobása , čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bravčová pečeň , chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Klobása bravčová , čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Kuracia pečeň , chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby ,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Párky , čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Saláma mäkka , bravčové mäso min 40 %, hovädzie mäso min 26 %, bravčová slanina min 2 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina , bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 21, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Suchá saláma , bravčové mäso min 66%,hovädzie mäso min 5% ,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Šunka dusená , čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 95, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Údená krkovička , čerstvá, vákuový obal ,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Údené karé , čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Údené plece , čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Údené stehno , čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 18. December 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.