Obstarávanie

Diagnostické súpravy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Šrobárov ústav detskej tuberkulózy a respiračných chorôb, n.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 603,00
Konečná suma(Bez DPH):
3 275,45
Zaplatené:
90.9%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33141625-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
súb.
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

A/ Diagnostické súpravy pre detekciu plazmatických proteínov - PCT v krvnej plazme alebo sére. Komplex antigén protilátka sa viaže na nitrocelulózový prúžok, komplexy sú fluorescenčne označené a kvantitatívne vyhodnotené na čítacom zariadení i-Chroma TM.; B/ Diagnostická súprava pre turbidimetrické stanovenie cirkulujúcich imunokomplexov s väzbou na PEG s meraním pri vlnovej dĺžke 450 nm.; C/ Diagnostická súprava je určená na vyšetrenie včasného typu alergických reakcií človeka. Test je založený na princípe aktivácie bazofilov v plnej krvi vybranými alergénmi. Aktivácia bazofilov sa prejaví expresiou CD63 a CCR3 na povrchu buniek, čo je merateľné prietokovým cytometrom. Vzorka krvi musí byť odobraná z cievy pacienta na antikoagulačnú látku K-EDTA. Každý pacient má pri vyšetrení založené nasledovné testy podľa skúmaviek: kontrola pozadia, stimulačná kontrola s anti-Fc RI, stimulačná kontrola s fMLP, testované alergény podľa ordinácie lekára.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: K položke C2: Minimálny rozsah alergénov: včelí jed, osí jed, jed sršňa, Penicilin V, Cefuroxim, Ceftriaxon, Trimethoprim, Ciprofloxacin, Clarithromycin, Amoxicilin s kys. klavulanovou, Clindamycin, Ibuprofen, Dipyrone/metamizole, Lidocain, vaječné bielko, vaječné žĺtko, kravské mlieko, Alfa – laktalbumín, Beta-laktoglobulin, Kazeín, broskyňa, sezam, nARA H 1 arašid, nARA H2 arašid, nARA H 6 arašid, Tartrazine, Methylene Blue, Sodium-Nitrite, Amaranth, Erythrosine, Indigo Carmine, Sorbic acid,Glutaman, pokrač. pol. 2:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: pokračovanie - Potravinové farbivá I mix (CE104, CE110, CE122, CE123,CE124), Potravinové farbivá II mix (CE127,CE131,CE132, CE151)., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: A/ PCT - diagnostická súprava pre kvantifikáciu prokalcitonínu na prístroji i-Chroma., Jednotka: balenie, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: B/ Diagnostická súprava musí obsahovať: roztok IgG proti ľudskému IgG, borátový pufer, pufer s PEG o molekulovej hmotnosti 6000, negatívne kontrolné ľudské sérum, návod na použitie., Jednotka: test, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1 500; Technické vlastnosti: C1/ Diagnostická súprava na meranie aktivácie bazofilov in vitro musí byť určená najmenej na 100 reakcií a musí obsahovať: Stimulačný pufer s obsahom kalcia, heparínu a IL3, Stimulačnú kontrolu s anti-Fc RI, Stimulačnú kontrolu s fMLP, Lyzačné činidlo, Premývací pufer., Jednotka: balenie, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: C2/ Alergény: súčasťou k dodávke diagnostickej súpravy musia byť tekuté proteínové alergény alebo lyofilizované liekové a chemické alergény validované pre diagnostickú súpravu uvedenú v bode 1. Jedno balenie alergénu musí byť určené najmenej pre 3 testy. Alergény musia mať možnosť byť voliteľne objednávané podľa zoznamu s uvedením ich jednotlivých cien., Jednotka: balenie, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
G Trade s.r.o. 1 3 603,00 10% EUR 11. December 2020 293707

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.