Obstarávanie

Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom elektronických stravných kariet


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Divadlo Nová scéna
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
150 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
144 675,00
Zaplatené:
96.45%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55520000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
stravné jednotky
Množstvo:
37500.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom elektronických stravných kariet v stravovacích zariadeniach zmluvných partnerov Dodávateľa, ktorí sú oprávnení takéto služby poskytovať a disponujú vhodným platobným terminálom pre bezhotovostnú úhradu stravnej poukážky.; Poskytovanie predmetu zákazky musí byť v súlade s § 152 ods. 2 zákona č. 311/2001 Z.z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov.; Elektronickou stravnou poukážkou sa rozumie poukážka vydaná v elektronickej forme, prostredníctvom ktorej je zabezpečené stravovanie zamestnancov Objednávateľa, pričom finančná hodnota jednej stravnej jednotky je vo výške 4,00 EUR a je pridružená k stravnej karte s osobitnými ochrannými prvkami, ktorou sa zabezpečuje bezhotovostná platba čipom alebo čipom pre bezkontaktnú platbu.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Elektronická stravná karta obsahuje:, Hodnota / charakteristika: názov a logo Dodávateľa, meno a priezvisko držiteľa karty, poučenie držiteľa karty, číselný a čiarový kód,  platnosť karty; Technické vlastnosti: Elektronická stravná karta tiež obsahuje:, Hodnota / charakteristika: ochranné vizuálne a technické prvky proti falšovaniu a zneužitiu; Technické vlastnosti: Elektronická stravná karta umožňuje:, Hodnota / charakteristika: bezkontaktnú a kontaktnú platbu alebo platbu pomocou PIN kódu; PIN s možnosťou jeho zmeny; možnosť overenia zostatku hodnoty elektronických stravných jednotiek v EUR priamo na účtenke z POS terminálu;; Technické vlastnosti: Elektronická stravná karta ďalej umožňuje:, Hodnota / charakteristika: spravovanie karty zamestnancom prostredníctvom užívateľského profilu na webovej stránke Dodávateľa; Technické vlastnosti: Elektronická stravná karta taktiež umožňuje:, Hodnota / charakteristika: spravovanie kariet zamestnávateľom - Objednávateľom prostredníctvom profilu/online prístupu do systému na webovej stránke Dodávateľa; Technické vlastnosti: Použitie stravnej karty:, Hodnota / charakteristika: len na účel stravovania (nie výber v hotovosti); Technické vlastnosti: Platnosť elektronickej stravnej karty:, Hodnota / charakteristika: jej minimálne 12 mesiacov od jej vydania; stravná karta bude obsahovať dátum expirácie, s vyznačením roka a mesiaca; Technické vlastnosti: Mobilná aplikácia:, Hodnota / charakteristika: stravná karta musí byť naviazaná na aplikáciu v mobilnom telefóne (bezplatná aplikácia);  kompatibilná s OS Android a iOS; po každej transakcii sa zobrazí aktuálny zostatok;; Technické vlastnosti: Online aplikácia:, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Možnosť prezerať zostatok na elektronickej karte:, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Bezpečnostný čip na karte:, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Možnosť vystavenia karty na meno zamestnanca Objednávateľa:, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Možnosť zablokovania karty v prípade jej straty:, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Možnosť zablokovania karty:, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Vystavenie novej elektronickej stravnej karty:, Hodnota / charakteristika: áno, možnosť objednať novú kartu kedykoľvek počas platnosti Rámcovej dohody

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Nominálna hodnota elektronickej stravnej jednotky/poukážky, Jednotka: EUR, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4,00; Technické vlastnosti: Predpokladaný počet elektronických stravných jednotiek/poukážok, Jednotka: ks/rok, Minimum: , Maximum: 37500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Predpokladaný počet elektronických stravných kariet, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 145, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Lehota poskytovania služby, Jednotka: mesiac, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Cena za zhotovenie elektronických stravných kariet, Jednotka: EUR, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
LE CHEQUE DEJEUNER s.r.o 5 144 675,00 0% EUR 7. December 2020 293387

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.