Obstarávanie

Reagencie pre analýzu vody spektrofotometrom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
24950000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
bal.
Množstvo:
21.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Reagenčné kyvetové sety pre stanovenie fosforu, dusičnanov, CHSK, NH4, dusíka, kyvetový test TOC, železa všetky vhodné pre použitie v prístroji DR6000 (výrobca Hach), celkové aeróbne a  koliformné baktérie, reagencie GaniChem P a reagencie GaniChem N pre analýzu celkového N a P vo vzorke vody vhodný pre použitie v prístroji GANIMEDE  P a GANIMEDE N (výrobca Hach).

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie celkového/orto  fosforu, Hodnota / charakteristika: Orig. kyvetový set reagencií prestanovenie ortofosforečnanov a celkového fosforu vo vode v rozsahu 0,5-5,0 mg/l PO4-P . Set vhodný pre vyhodnotenie pomocou prístroja DR6000. Obsah balenia: 25 analýz; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie dusičnanov, Hodnota / charakteristika: Originálny kyvetový set reagencií pre stanovenie dusičnanov vo vode v rozsahu min. 0,23 -13,5 mg/l NO3-N. Set vhodný pre vyhodnotenie pomocou spektrofotometra DR6000. Obsah balenia: 25 analýz; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie chemickej spotreby kyslíka, Hodnota / charakteristika: Orig. kyvetový set reagencií pre stanovenie chemickej spotreby kyslíka vo vode v rozsahu 15-150 mg/l. Set vhodný pre vyhodnotenie pomocou spektrofotometra DR6000. Obsah bal: 25 analýz; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie chemickej spotreby kyslíka, Hodnota / charakteristika: Metóda: chrómsírová kyselina; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie amoniakálneho dusíka, Hodnota / charakteristika: Originálny kyvetový set reagencií pre stanovenie amoniakálneho dusíka vo vode v rozsahu min. 0,02 -2,5 mg/l. Set vhodný pre vyhodnotenie pomocou spektrofotometra DR6000. Obsah balenia: 25 analýz; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie celkového organického uhlíka, Hodnota / charakteristika: Originálny kyvetový set reagencií pre stanovenie celkového organického uhlíka vo vode v rozsahu min. 30 - 300 mg/l. Set vhodný pre vyhodnotenie pomocou spektrofotometra DR6000. Obsah balenia:25 analýz; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie železa, Hodnota / charakteristika: Originálny kyvetový set reagencií pre stanovenie železa (Fe2+, Fe3+, celkové) vo vode v rozsahu min. 0,02 -2,5 mg/l.Set vhodný pre vyhodnotenie pomocou spektrofotometra DR6000. Obsah balenia:24 analýz; Technické vlastnosti: Práškové reagencie pre stanovenie ortofosforečnanov, Hodnota / charakteristika: Orig. práškové reagencie pre stanovenie ortofosforečnanov vo vode (objem vzorky 10 ml) v rozsahu min. 0,02 -2,5 mg/l. Set vhodný pre vyhodnotenie pomocou spektrofotometra DR6000. Obsah bal: 100 analýz; Technické vlastnosti: Reagenčný set pre stanovenie celkového dusíka, Hodnota / charakteristika: Originálny set reagencií pre stanovenie celkového dusíka. Set vhodný pre vyhodnotenie pomocou Ganimede N. Obsah balenia: 100 analýz; Technické vlastnosti: Reagenčný set pre stanovenie celkového fosforu, Hodnota / charakteristika: Originálny set reagencií pre stanovenie celkového fosforu. Set vhodný pre vyhodnotenie pomocou Ganimede P. Obsah balenia: 100 analýz; Technické vlastnosti: Lopatkový tester, Hodnota / charakteristika: Lopatkový tester pre stanovenie prítomnosti celkových aeróbnych a koliformných baktérií. Obsah balenia: 10 analýz

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie celkového/orto  fosforu, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie dusičnanov, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie chemickej spotreby kyslíka, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie amoniakálneho dusíka, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie celkového organického uhlíka, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Kyvetový set pre stanovenie železa, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Práškové reagencie pre stanovenie ortofosforečnanov, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Reagenčný set pre stanovenie celkového dusíka, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Reagenčný set pre stanovenie celkového fosforu, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Lopatkový tester, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
HACH LANGE s.r.o. 1 0,00 0% EUR 23. November 2020 291978

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.