Dodávka mrazených potravín na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mrazené ryby, Hodnota / charakteristika: percentuálny podiel glazúry v tolerancii najviac do 5 %; Technické vlastnosti: Mrazené ryby, Hodnota / charakteristika: 100 % rybacie mäso bez pridanej vody a aditívnych látok
Technické vlastnosti: 1. Špenát mrazený, pretlak , balenie 2,50 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Špenátové listy , balenie 2,50 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Tekvica mrazená, rezaná , balenie 2,50 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hrášok mrazený , balenie 2,50 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Karfiol mrazený , karfiol 30-60 mm , balenie 2,50 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hranolky hlboko mrazené , 10x10 mm, bez glutamnu a alergénov, úprava 90 sek., balenie 2,50 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Fazuľka zelená mrazená , fazuľka zelená rezaná , balenie 2,50 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Knedlíčky jahodové , hlbokomrazené, zo zemiakového cesta, s ovocnou náplňou, balenie 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Hoki filety , mrazené,bez kosti,kuch.úprava,bez glazúry, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Losos , mrazený s kožou,bez kosti,glazúra do 10%,nesolený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Tuniak steak , mrazené,bez kosti,kuch.úprava,bez glazúry, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Tilapia , mrazené,bez kosti,kuch.úprava,bez glazúry, balenie 5kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Morčacie prsia , mrazené, samostatné nekalibrované I.Q.F kvalita,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Kuracie prsia , mrazené ,samostatné nekalibrované I.Q.F kvalita,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Kuracie stehná , mrazené, samostatné kalibrované 220 g,280 g, I.Q.F kvalita,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 270, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Kačacie prsia , mrazené s kožou, bez kosti, bez glazúry ,nekalibrované, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bidvest Slovakia s. r. o. | 2 | 4 033,26 | 20% | EUR | 13. Október 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.