Obstarávanie

Laboratórne vybavenie, zariadenia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Výskumný ústav vodného hospodárstva
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
66 515,27
Konečná suma(Bez DPH):
30 486,10
Zaplatené:
45.83%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38000000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celý rozsah špecifikácie
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

analýza vzoriek vody

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 415-Muflová pec : Špecifikácia-Technické vlastnosti -1:Muflová pec s zdvíhacími dvierkami.Regulátor umožňujúci nastaviť min. 8 programov, 10 segmentov,Maximálna teplota pece v rozsahu 1100 °C -1200°CVnútorný objem pece minimálne 40 lSvetlá výška komory pece minimálne 220 mm.Požadujeme inštaláciu od vyškoleného technika.Záručná doba 2 roky., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 416-Rotačná vákuová odparka.:  Špecifikácia-Technické vlastnosti -1 Odparovacie zariadenie je požadované s odparovaciou bankou, so záchytnou bankou, vertikálnym chladičom a senzorom teplôt pár rozpúšťadla pre umožnenie automatickej destilácieZdvih banky: motorický, automatický po ukončení destilácie.Konštrukčne musí byť vhodná pre použitie odparovacích baniek minimálne v rozsahu objemov 50 – 5000 ml.Ovládanie procesu: LCD displayRýchlosť otáčania ot./min. nastaviteľná v rozsahu min.: 10-200, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 416-Rotačná vákuová odparka.: Špecifikácia-Technické vlastnosti -2: Teplota kúpeľa nastaviteľná v rozsahu min.: 20-200 °CPriemer kúpeľa min. 250 mmChladič: vertikálny potiahnutý plastom,Kondenzačný povrch chladiča min. 1400 cm2Príkon ohrevu min. 1400 W :Automatické nájdenie destilačného bodu aj jednotlivých frakcií,Automatické nastavenie teploty kúpeľa pri automatickej destilácií.Membránová pumpa: sací výkon min. 1,5 m3/hDosahované vákuum nie viac ako 2 mbar, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 416-Rotačná vákuová odparka.: Špecifikácia-Technické vlastnosti -3: Recirkulačný chladič chladiaceho média s riadením teplotyChladiaca kapacita min. 500 WChladič dodaný aj s potrebným objemom chladiacej zmesi.Prídavné sklo: sklenený spider pre 5 ks 50 ml baniek aj s bankami.Záručná doba 2 roky., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 417-Laboratórna mikrovlnná pec: Špecifikácia-Technické vlastnosti -1: Laboratórna mikrovlnná pec musí byť určená na rozklad vzoriek.Výkon pece min.: 1800 W.Pec musí obsahovať minimálne 2 magnetróny.Ovládaná pomocou dotykovej LCD obrazovky.Musí obsahovať pamäť na ukladanie metód a teplotných kriviek nádobiek zaznamenaných počas rozkladu.Musí obsahovať predprogramované metódy rozkladu vzoriek.Teplota rozkladných nádobiek musí byť sledovaná., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 417-Laboratórna mikrovlnná pec: Špecifikácia-Technické vlastnosti -2: Pec musí byť dodaná v konfigurácii s kapacitou min. 12 ks rozkladných nádobiek.Musí byť dodaný počet nádobiek pre plne obsadený karusel.Ak je potrebný, tak súčasťou dodávky musí byť aj nástroj na uzatváranie nádobiek.Objem rozkladných nádobiek min. 100 ml, materiál nádobiek fluoro-polymér.Požadujeme inštaláciu od vyškoleného technika.Záručná doba 2 roky., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 415. Muflová pec - Špecifikácia-Technické vlastnosti -1, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 416. Rotačná vákuová odparka  - Špecifikácia-Technické vlastnosti -1, 2, 3, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 417. Laboratórna mikrovlnná pec - Špecifikácia-Technické vlastnosti -1, 2, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
CHROMSPEC - SLOVAKIA, spol. s r.o. 6 36 583,33 20% EUR 12. Október 2020 287518

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.