Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné - z mladých býčkov, chladené, bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 260, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Teľacie stehno, chladené bez kosti bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 27, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Kuracie prsia, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 487, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 433, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové pliecko, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 316, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové karé, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 317, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bravčová pečeň, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 12,5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčová klobása, údená gazdovská, domáca, chladená, čestvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 44, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Šunka dusená, krájana, min. 80% mäso, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5,8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Slanina, bravčová, údená, bez kože, voľná, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 19, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Údená krkovička, čerstvá, vak.obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4,7, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Párky bravčové, min. 80% mäso, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 52, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 16. September 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.