Mäso a mäsové výrobky slúžia pre prípravu jedál pre pacientov a zamestnancov zdravotníckeho zariadenia.
Technické vlastnosti: Hygienické a výživové požiadavky, Hodnota / charakteristika: v zmysle Potravinového kódexu SR vydaného výnosom Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR v platnom znení a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č.852/2004; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: o hygiene potravín a zákona NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších zmien a doplnkov.
Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5 000; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Bravčový bok bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová krkovica bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Bravčová krkovica údená bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso zadné býk, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Saláma suchá ( Nitran alebo jemu podobný), min. podiel bravčového mäsa 55% + 15% slanina, min. podiel hovädzieho mäsa 20%. Nekrájaná., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Bratislavské párky, minimálne 68 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 260; Technické vlastnosti: Domáca klobása, minimálne 85 % podiel mäsa, (150g/ks), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Gazdovská slanina, podiel mäsa min. 95%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Špekáčky, podiel bravč. mäsa min. 55%., podiel hovädzieho mäsa min.15%., podiel slaniny min. 15%., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Párky spišské, pôvodná receptúra, minimálne 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože, podiel masa minimálne 95%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Jaternice, 150g/ks, podiel mäsa min 60% , podiel ryže max 40%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Šunka - špeciál bezlepková, podiel mäsa min. 92%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 750; Technické vlastnosti: Šunka hydinová bezlepková, podiel mäsa min. 92%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Saláma suchá ( Malokarpatská alebo jej podobné), podiel mäsa min. 135g na 100g salámy. Min. podiel brav.mäsa 55%, hovädzie 20%, slanina 20%., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, min podiel bravč. mäsa 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 4 | 25 300,00 | 0% | EUR | 26. August 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.