Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národný ústav reumatických chorôb
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
31 786,00
Konečná suma(Bez DPH):
25 300,00
Zaplatené:
79.59%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15113000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Mäso a mäsové výrobky slúžia pre prípravu jedál pre pacientov a zamestnancov zdravotníckeho zariadenia.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Hygienické a výživové požiadavky, Hodnota / charakteristika: v zmysle Potravinového kódexu SR vydaného výnosom Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR v platnom znení a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č.852/2004; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: o hygiene potravín a zákona NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších zmien a doplnkov.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5 000; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Bravčový bok bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová krkovica bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Bravčová krkovica údená bez kosti, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso zadné býk, kuchynská úprava, podiel mäsa 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Saláma suchá ( Nitran alebo jemu podobný), min. podiel bravčového mäsa 55%  + 15% slanina,  min. podiel hovädzieho  mäsa 20%.  Nekrájaná., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Bratislavské párky, minimálne 68 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 260; Technické vlastnosti: Domáca klobása, minimálne 85 % podiel mäsa, (150g/ks), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Gazdovská slanina, podiel mäsa min. 95%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Špekáčky, podiel bravč. mäsa min. 55%., podiel hovädzieho mäsa min.15%., podiel slaniny min. 15%., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Párky spišské, pôvodná receptúra, minimálne 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože, podiel masa minimálne 95%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Jaternice, 150g/ks, podiel mäsa min 60% , podiel ryže max  40%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Šunka - špeciál bezlepková, podiel mäsa min. 92%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 750; Technické vlastnosti: Šunka hydinová bezlepková, podiel mäsa min. 92%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Saláma suchá ( Malokarpatská alebo jej podobné), podiel mäsa min. 135g na 100g salámy. Min. podiel brav.mäsa 55%, hovädzie 20%, slanina 20%., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, min podiel bravč. mäsa 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MIK, s.r.o. 4 25 300,00 0% EUR 26. August 2020 284645

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.