Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečných bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
Technické vlastnosti: 1. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82%, balenie 125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1040, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Maslo čerstvé – množstvo tuku min. 82 %, balenie 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Mlieko trvanlivé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 1700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Mlieko čerstvé polotučné - 1,5 % tuku, objem 1 liter, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Smotana na varenie čerstvá – tuk min. 12 %, balenie 0,5 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Smotana kyslá – min. 14 - 16 % tuku , balenie 200 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 110, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7.Syr tavený v črievku BAMBINO – tuk v sušine min. 48 %, balenie 1kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Syr tavený v črievku BAMBINO – tuk v sušine min. 48 %, balenie 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Syr tvrdý neúdený - obsah tuku v sušine min. 45 %, bez pridaného rastlinného tuku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Tvaroh jemný hrudkový – sušina min. 23 %, tuk v sušine min. 8 %, obsah tuku min. 2,5 %, balenie 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Tvaroh jemný termizovaný– balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Sójový tofu syr biely – bez konzervačných látok, bez cholesterolu, vysoký obsah bielkovín, vákuovo balený, balenie 180g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Termix tvarohový - rôzne príchute (vanilkový, čokoládový, jahodový) tvaroh min. 48 %, smotana min. 6,5 %, balenie 90 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Smotanovo tvarohový krém - rôzne príchute, smotana min.15,5%, sušina 37% ,balenie 80g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Jogurt biely – tuk min. 3,1 %, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 550, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Jogurt ovocný – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 120g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Jogurt smotanový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 6 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 150g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Jogurt dvojzložkový – rôzne ovocné príchute i čokoládový, vanilkový, ovocná zložka u ovocných min. 18 %, záruka min. 14 dní, tuk min. 2,4 %, bez zahusťovadiel, bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok, balenie 122g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 550, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Vajcia-čerstvé slepačie, veľkosť L, škrupiny čisté neporušené, označené kódom na vajíčku, preverené veterinárnou kontrolou, po 30 ks v preložkách, minimálna trvanlivosť 21 dní od dodania tovaru, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Čerstvé droždie – balenie 42 g (1balenie 42 g/ 24 ks v balení), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Čerstý mäkký syr typu Lučina tuk min25% sušina min 36%....1 kg balenie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 24. August 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.