Obstarávanie

Mäso čerstvé (hovädzie, bravčové, teľacie ostatné čerstvé mäsá)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Akadémia ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
36 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15110000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
zákazka
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zákazky je nákup čerstvého hovädzieho, teľacieho, bravčového, jahňacieho a baranieho mäsa pre zabezpečenie stravovania všetkých kategórií stravníkov.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Tovar musí byť dodávaný :, Hodnota / charakteristika: v akosti a kvalite I. triedy, zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky zák. č. 152/1995 Z.z.; Technické vlastnosti: Tovar:, Hodnota / charakteristika: musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potr. kódexu v zmysle ust. výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006 - 100 PK . Mäso musí byť čerstvé. Neakceptujú sa ekvivalenty mrazeného mäsa, alebo vákuovo balené; Technické vlastnosti: 1. Uchádzač, ktorý má prevádzku na rozrábanie čerstvého mäsa predloží:, Hodnota / charakteristika: Doklad (rozhodnutie, oznámenie) Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Slovenskej republiky:; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: Potvrdenie prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú produkty živoč. pôvodu, pre ktoré sú ustanovené požiadavky v nariadení (ES) č. 853/2004 a musia byť schválené príslušným orgánom; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: v súlade s čl.31 ods.2 nar. (ES) č. 882/2004 v platnom znení, čl. 3 nar. (ES) č. 854/2004 v platnom znení, z. č. 39/2007 Z. z. o veter.starostlivosti v znení neskor. predpisov a ostatnej súvis. leg.; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: - ktorým sa preukáže pridelenie úradného schvaľovacieho čísla podľa kategórie činnosti a pridruženej činnosti, prípadne ekvivalentný doklad podľa predpisov platných v krajine sídla uchádzača; Technické vlastnosti: 2. Uchádzač – dodávateľ, ktorý nemá prevádzku na rozrábanie čerstvého mäsa predloží:, Hodnota / charakteristika: Doklad (rozhodnutie, oznámenie) Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Slovenskej republiky:; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: Potvrdenie prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú produkty živočíšneho pôvodu, pre ktoré sú ustanovené požiadavky v nariadení (ES) č. 853/2004; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: musia byť schválené príslušným orgánom v súlade s článkom 31 ods.2 nariadenia (ES) č. 882/2004 v platnom znení a článkom 3 nariadenia (ES) č. 854/2004 v platnom znení; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: a zákona č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti v znení neskorších predpisov ostatnej súvisiacej legislatívy; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: ktorým sa preukáže pridelenie úradného schvaľovacieho čísla podľa kategórie činnosti a pridruženej činnosti pre prevádzku skladu na skladovanie,; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: manipuláciu a preskupovanie čerstvého mäsa balených v priamom a druhom obale, na jeho skladovanie, uvádzanie na trh; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: prípadne ekvivalentný doklad podľa predpisov platných v krajine sídla uchádzača.; Technické vlastnosti: Predložené doklady, Hodnota / charakteristika: musia byť originál alebo kópia.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Hovädzie predné b.k. - krk - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Hovädzie predné b.k. - močing-kližka - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Hovädzí vysoký roštenec b.k.-býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková KÚ - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti KU - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: Hovädzie držky čistené surové (nie predvarené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti špikové rezané, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti KÚ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčové koleno s kosťou zadné (bez paprčky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti bez retiazky KÚ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti KÚ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčová panenka bez palca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti KÚ,orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčové srdce, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
POZANA MEAT s.r.o. 2 0,00 0% EUR 12. August 2020 283721

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.