Predmetom zákazky je nákup čerstvého hovädzieho, teľacieho, bravčového, jahňacieho a baranieho mäsa pre zabezpečenie stravovania všetkých kategórií stravníkov.
Technické vlastnosti: Tovar musí byť dodávaný :, Hodnota / charakteristika: v akosti a kvalite I. triedy, zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky zák. č. 152/1995 Z.z.; Technické vlastnosti: Tovar:, Hodnota / charakteristika: musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potr. kódexu v zmysle ust. výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006 - 100 PK . Mäso musí byť čerstvé. Neakceptujú sa ekvivalenty mrazeného mäsa, alebo vákuovo balené; Technické vlastnosti: 1. Uchádzač, ktorý má prevádzku na rozrábanie čerstvého mäsa predloží:, Hodnota / charakteristika: Doklad (rozhodnutie, oznámenie) Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Slovenskej republiky:; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: Potvrdenie prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú produkty živoč. pôvodu, pre ktoré sú ustanovené požiadavky v nariadení (ES) č. 853/2004 a musia byť schválené príslušným orgánom; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: v súlade s čl.31 ods.2 nar. (ES) č. 882/2004 v platnom znení, čl. 3 nar. (ES) č. 854/2004 v platnom znení, z. č. 39/2007 Z. z. o veter.starostlivosti v znení neskor. predpisov a ostatnej súvis. leg.; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: - ktorým sa preukáže pridelenie úradného schvaľovacieho čísla podľa kategórie činnosti a pridruženej činnosti, prípadne ekvivalentný doklad podľa predpisov platných v krajine sídla uchádzača; Technické vlastnosti: 2. Uchádzač – dodávateľ, ktorý nemá prevádzku na rozrábanie čerstvého mäsa predloží:, Hodnota / charakteristika: Doklad (rozhodnutie, oznámenie) Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Slovenskej republiky:; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: Potvrdenie prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú produkty živočíšneho pôvodu, pre ktoré sú ustanovené požiadavky v nariadení (ES) č. 853/2004; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: musia byť schválené príslušným orgánom v súlade s článkom 31 ods.2 nariadenia (ES) č. 882/2004 v platnom znení a článkom 3 nariadenia (ES) č. 854/2004 v platnom znení; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: a zákona č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti v znení neskorších predpisov ostatnej súvisiacej legislatívy; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: ktorým sa preukáže pridelenie úradného schvaľovacieho čísla podľa kategórie činnosti a pridruženej činnosti pre prevádzku skladu na skladovanie,; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: manipuláciu a preskupovanie čerstvého mäsa balených v priamom a druhom obale, na jeho skladovanie, uvádzanie na trh; Technické vlastnosti: -"-, Hodnota / charakteristika: prípadne ekvivalentný doklad podľa predpisov platných v krajine sídla uchádzača.; Technické vlastnosti: Predložené doklady, Hodnota / charakteristika: musia byť originál alebo kópia.
Technické vlastnosti: Hovädzie predné b.k. - krk - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Hovädzie predné b.k. - močing-kližka - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Hovädzí vysoký roštenec b.k.-býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková KÚ - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti KU - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: Hovädzie držky čistené surové (nie predvarené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti špikové rezané, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti KÚ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčové koleno s kosťou zadné (bez paprčky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti bez retiazky KÚ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti KÚ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčová panenka bez palca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti KÚ,orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčové srdce, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
POZANA MEAT s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 12. August 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.