Obstarávanie

Hlboko mrazené výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ústav na výkon trestu odňatia slobody a Ústav na výkon väzby, Leopoldov
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
125 007,70
Konečná suma(Bez DPH):
68 750,00
Zaplatené:
54.99%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15113000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
kg
Množstvo:
32650.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zákazky je dodávka hlboko mrazených výrobkov vrátane služieb spojených s ich dodávkou na zabezpečenie stravovania.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Položka č. 20 - 21 - Hovädzie mäso. Musí byť označené : referenčným číslom alebo kódom, ktorý identifikuje mäso a zviera alebo skupinu zvierat, z ktorých bolo získané; týmto číslom môže byť identifikačné číslo jednotlivého zvieraťa, z ktorého bolo mäso získané alebo identifikačné číslo, ktoré sa vzťahuje na skupinu zvierat; ak ide o delené telá zvierat na polovice alebo štvrte sa skupinou rozumie počet rozdelených tiel spolu, ktoré predstavujú jednu výrobnú dávku v príslušnej rozrábkarni; tento počet nesmie byť väčší ako výroba v jednom dni, Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Položka č. 1 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Položka č. 2 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou - plátky (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Položka č. 3 -Bravčové stehno bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2700; Technické vlastnosti: Položka č. 4 -  Bravčové stehno - rezance (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, rezance cca. 5-10cm dlhé, šírka cca. 8*8mm – ako na soté, dodávané v cca. 1000g baleniach podľa množstva objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Položka č. 5-  Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: Položka č. 6 - Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou - rezne (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Položka č. 7 -  Bravčová krkovička b.k. (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: Položka č. 8 - Bravčová krkovička bez kosti - rezne (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Položka č. 9 - Bravčové koleno čerstvé-bez kosti s kožou, váha cca. 0,7kg/ ks, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Položka č. 10 - Hydinové droby (žalúdky, pečienky, srdcia)- mrazené (zmes drobkov dodávané v dodávke v pomere 1/3 žalúdky, 1/3 pečienky, 1/3 srdcia v mrazenom stave v cca 1kg baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1600; Technické vlastnosti: Položka č. 11 - Kuracie prsia- mrazené (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2800; Technické vlastnosti: Položka č. 12 - Kuracie prsia- mrazené - rezance (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach, nakrájané na rezance v rozmere cca. 1*5cm), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Položka č. 13 -  Kuracie stehná kalibrované- mrazené (kuracie stehná kalibrované 250-280g s kosťou, nesolené, mrazené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: Položka č. 14 - Kuracie štvrte zadné- mrazené (kuracie ¼ zadné s kosťou, nesolené, mrazené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4400; Technické vlastnosti: Položka č. 15 -  Sliepka I. trieda- mrazená (sliepka I. trieda kvality, nesolená, mrazená, bez drobkov, ťažká polená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Položka č. 16 Morčacie prsia (morčacie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 240; Technické vlastnosti: Položka č. 17 -  Kačacie stehno kalibrované (kačacie stehno kalibrované 180–200g, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: Položka č. 18 -  Kuracie krídla (kuracie krídla, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg/ gastrobaleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Položka č. 19 -  Hydinový separát (hydinové mleté mäso dodávané v gastrobaleniach cca. 5-10kg blokoch v mrazenom stave), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4500; Technické vlastnosti: Položka č. 20 - Hovädzie mäso zadné – stehno mrazené (hovädzie stehno bez kosti z býka, mrazené, ktorým je vykostené stehno, rozdelené po blanách na jednotlivé šály (vrchný šál, spodný šál s valcom alebo bez valca, valec, predstehno a kvetová špička), ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja, s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a franforcov mäsa., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1800; Technické vlastnosti: Položka č. 21 -  Hovädzie mäso predné mrazené – (nožina, krk) hovädzie mäso predné bez kosti z býka, mrazené. Hovädzie mäso predné – výsekové bez kosti a hovädzí krk bez kosti s kuchynskou úpravou. Dodávka tovaru bude obsahovať kombináciu uvedených častí hovädzieho predného mäsa v zamrznutom stave, spĺňajúce podmienky uvedené vyššie., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2100; Technické vlastnosti: Položka č. 22 -  Hovädzie držky mrazené (držky umyté, predvarené, nakrájané, balené a dodávané v zamrznutom stave v jednotlivých baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 850; Technické vlastnosti: Položka č. 23 - Mrazená hovädzia pečeň (vnútornosť), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2550; Technické vlastnosti: Položka č. 24 - Rybie filé (hlbokomrazené rezané rybacie filé formované v tvare (obdĺžnik/ štvorec), neobaľované, s hmotnosťou 100g / 150g, vyrobené z treskovitých rýb, bez pridanej vody, bez polyfosfátov), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: Položka č. 25 -  Piliny z morských rýb (mrazené, dodávka: 1kg/ prípadne gastrobalenie), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 550; Technické vlastnosti: Položka č. 26 -  Pstruh dúhový (vákuovo balený, pitvaný, mrazený, hmotnosť: cca. 350g-400g/ porcia, dovoz: nutné dodržať jednotnosť hmotnosti jednotlivých pstruhov /kalibrácie/ v jednej dodávke), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
František Lukáčik Mäso údeniny-potraviny 2 82 500,00 20% EUR 15. Máj 2020 277334

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.