Tovary na zabezpečenie hromadného stravovania.
Technické vlastnosti: Špekačky - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku hovädzieho 35%, bravčového 30%, bravčová slanina 26%; Technické vlastnosti: Bratislavské párky - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 60, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=35; Technické vlastnosti: Jemné párky - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 50, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=35; Technické vlastnosti: Domáca klobása - zákl.surovina bravčové mäso, , Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 60, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=40; Technické vlastnosti: Súľovská klobása - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 55, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=40; Technické vlastnosti: Pogtonská klobása - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 65, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=35; Technické vlastnosti: Bratislavská klobása, Hodnota / charakteristika: Zbierka zákonov SR 83/2016 Z. z. ; Technické vlastnosti: Gombasecká klobása, Hodnota / charakteristika: Zbierka zákonov SR 83/2016 Z. z. ; Technické vlastnosti: Šunková saláma -zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 55, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=20; Technické vlastnosti: Parížska saláma -zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 50, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=40; Technické vlastnosti: Pražská šunka špeciál tepelne OSM , Hodnota / charakteristika: brav.stehno 90%, min. 16 čistých svalových bielkovín.nesmie obsahovať vlákninu, škrob,ani rastlinné bielkoviny; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso vo vlastnej šťave - zákl.surovina hovädzie mäso (Príloha č. 4 k vyhláške č. 83/2016 Z. z. ), Hodnota / charakteristika: Mechan.separ.mäso 0 %, najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 70, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=20; Technické vlastnosti: Bravčové mäso vo vlastnej šťave - zákl.surovina bravčové mäso (Príloha č. 4 k vyhláške č. 83/2016 Z. z.) , Hodnota / charakteristika: Mechan.separ.mäso 0 %, najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 70, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=20; Technické vlastnosti: Prosciutto-sušwná šunka , Hodnota / charakteristika: Bravčové stehno, Jedlá soľ, Konzervačná látka (dusičnan draselný), Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 131 g bravčového mäsa; Technické vlastnosti: bravčová masť škvarená, Hodnota / charakteristika: jedlý živočíšny tuk 100 %, bez syntetických konzervatov.; Technické vlastnosti: Liptovská saláma - mäkký mäsová výrobok, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku hovädzie 20% s max. obsahom tuku 30%, bravčové 40% s max obsahom tuku 30%, bravčová slanina 20%, koreňová zmes vo forme prírodného korenia
Technické vlastnosti: Zaručené tradičné špeciality (ZTŠ) – spišské párky "Nariadenie rady (ES)č.509/2006"(žiadne náhrady), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Liptovský salám, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Úd. bravčový bok b.k. - gazdovská slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Údené lahôdkové karé b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Údené bravčové plece rolované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Údená krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Údené. super rebro s k. tepelné opracované solené mäso-údené, obsah mäsa min.88% brav bok s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bavorské údené zádné koleno s kosťou tepelné opracované solené mäso-údené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčové údené koleno zadné s kosťou a kožou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Údená slanina b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Oravská slanina (br. bok bez kosti 85%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Anglická slanina (br.bok bez kostí 90%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Špekačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bratislavské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Jemné párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Viedenské párky minim.podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Debrecínske párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčové párky min.podiel mäsa 90% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Bravčové párky so syrom min.podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Súľovská klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Domáca klobása min.podiel mäsa 60%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bravčová klobása min.podiel mäsa 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Pohronská klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bratislavská klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Gombasecká klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Šunková saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Parížska saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Mäkké mäsové výrobky – kabanos, cesnaková a pod., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Ćingovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Inovecká saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Stražovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Turistická saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Prešovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Vysočina saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Tatranská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV údený – Malokarpatská saláma v 100 g výrobku vyrobené zo 135 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV – Hornád, Nitran saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV – Kráľovský uherák bravčové a hov. mäso obsah mäsa, v 100 g výrobku vyrobené zo 135 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopraccované MV – údený Chorizo saláma obsah mäsa na 100 g hotového výrobku min. použ.140 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Hydinová tlačenka - varený mäsový výrobok (min. obsah mäsa 60%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Tlačenka guranska bravčová obsah mäsa min. 74%,obal plátnený šitý varený mäsový výrobok, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Tlačenka bravčová údená (min. obsah mäsa 65%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Jaternice - varený mäsový výrobok , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Pražská šunka špeciál tepelne OSM – , brav.stehno 90%, min. 16 čistých svalových bielkovín .nesmie obsahovať vlákninu, škrob,ani rastlinné bielkoviny, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 550; Technické vlastnosti: Śunka špeciál z hyd.mäsa – kuracia - tepelne OSM (obsah čistých svalových bielkovín min. 13 %), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Dusená šunka strojová výberová s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 13 % hmotnosť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Morčacia šunka - nárez obsah mor.prs min.60 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Moravské údené mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Śunka morčacia min podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Debrecínska šunka (podiel mäsa 80%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Prosciutto sušená bravčová šunka 100 g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Schwarzwaldská šunka 100 g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Šunková saláma 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Vysočina saláma 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Dusená šunka strojová 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Vysočina saláma 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Šunková pena 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Pečeňový syr so slaninou - pokryvom, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädie mäso vo vlastnej šťave 180 - 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: Bravčové mäso vo vlastnej šťave 180 - 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: Bravčová masť škvarená 500 g - 1000 g balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ATLANTA Žilina 1992, s.r.o | 5 | 37 041,67 | 20% | EUR | 11. Február 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.